Бфл-тийм защо ми изтрихте двата пача (за цска и ботев),които бях пуснал в една тема(то и нея изтрихте )?
Какво лошо съм направил?
ВЪПРОС КЪМ БФЛ-тийм!!!
-
Re: ВЪПРОС КЪМ БФЛ-тийм!!!
защото нямаш право да им правиш реклама аре бе БФЛ кво стана с пачът
-
Утре ще го пуснат с гръм и трясак щото днес нищо не се говори цял ден днес всички работят усилено по пача и утре с гръм и трясак ще го пуснат.ПОНЕ АЗ ТАКА ПРЕДПОЛАГАМmetodi_Cska написа:защото нямаш право да им правиш реклама аре бе БФЛ кво стана с пачът
ми скаипа ми е niksan94 кажи ми как да го инст да видя ок ли е шото не стана нищо и не са ти я изтрили а не ти е в раздел бфл фифа 08 а само фифа 08vancha написа:Бфл-тийм защо ми изтрихте двата пача (за цска и ботев),които бях пуснал в една тема(то и нея изтрихте )?
Какво лошо съм направил?
И на тебе всяко мнение ти е "какво стана с пача бе".Не разбрахте ли че и да питате и да не питате няма да го пуснат.Пееей това се нарича хора които вместо мозък имат умряла мравка от глад в главата сиmetodi_Cska написа:защото нямаш право да им правиш реклама аре бе БФЛ кво стана с пачът
Що не оставите БФЛ на спокойствие, а само питате? Когато-тогава, точка! Така само ги бавите с тъпи въпроси.
Жалко, че не съм модератор да им разкажа мйаката на тия с въпросите, но и това ще стане>
Жалко, че не съм модератор да им разкажа мйаката на тия с въпросите, но и това ще стане>