Въпрос към БФЛ?!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Заключено
БФЛ_d1Av0lo

Въпрос към БФЛ?!

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Значи всяка,абсолютна всяка тема,дори и която нетрябва се заключва.Темите създадени от Вас за инфо и др. отново са заключени!Е тогава за какво е този форум изобщо?
kyynadd
BFL Team™

Re: Въпрос към БФЛ?!

Мнение от kyynadd »

Ми форум. Казахме ви. ЩЕ ГО ПУСНЕМ КОГАТО Е НАПЪЛНО ГОТОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

тва зна4и сигурно утре или поне до неделя :^)
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

metodi_Cska написа:тва зна4и сигурно утре или поне до неделя :^)
ЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО МЕТОДИ ЦСКА ВСИЧКИ ТЕМИ СА ЗАКЛЮЧЕНИ , ЗАРАДИ ТАКИВА МАЛАУМНИЦИ НА КОЙТО 10101010101230123912492104920194102 ПЪТИ ИМ КАЗВАТ , ЧЕ КАТО Е ГОТОВ ПАЧА ЩЕ ГО ИМА , ТЕ ПАК ЗНАЯТ СВОЕТО :@ :@ :@ :@ :@ :@
Последно промяна от PeacemakeeR на 04 Яну 2008 20:08, променено общо 1 път.
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Ма чакай бе брат аз не те питам защо не пускате патча,аз те питам защо обезсмисляте форума по този начин?
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

БФЛ_d1Av0lo написа:Ма чакай бе брат аз не те питам защо не пускате патча,аз те питам защо обезсмисляте форума по този начин?
Защото във всяка пусната тема се оспамва с безмислени въпроси на хлапета.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Ми като спамят да ходат да гледат БАНани с Пижами!
Galen

Мнение от Galen »

БФЛ не мога да разбера само едно.Както каза момчето по горе ,наистина този форум е безмислен и в момента само спамят и вие само заключвате темите.Според мен е най-добра да отключите всички теми и хора които не пишат по темата да им триете мненията и да ги предопредите.Ако още веднъж направят същото да ги банвате.Така ще има ред!!!! ;)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

повече то тема аз съм ги заключил , защото всеки форум си има правила http://bfl-team.com/forum/viewtopic.php ... 6c4a35b380 , който не ги спазва ще носи своите последствия ! Я ми покажи една смислена тема , кадето се е водил смислен разговор и е била заключена ? НЯМА ТАКАВА , пишат се всевъзможни глупости , псувни , спамове е до тук ;) бан след бан ще има .
Galen

Мнение от Galen »

AntrAcsA написа:бан след бан ще има .
Дано да си спазите обещанието.
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Ей PEacemakeR дечко леко с буквите
ИзображениеИзображение
vancha

Мнение от vancha »

PeacemakeeR написа:
metodi_Cska написа:тва зна4и сигурно утре или поне до неделя :^)
ЕТО ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО МЕТОДИ ЦСКА ВСИЧКИ ТЕМИ СА ЗАКЛЮЧЕНИ , ЗАРАДИ ТАКИВА МАЛАУМНИЦИ НА КОЙТО 10101010101230123912492104920194102 ПЪТИ ИМ КАЗВАТ , ЧЕ КАТО Е ГОТОВ ПАЧА ЩЕ ГО ИМА , ТЕ ПАК ЗНАЯТ СВОЕТО :@ :@ :@ :@ :@ :@
Ти пък стига си се мазнил че дразниш вече :@
лайно!

ХОРА ОПИТВАМ СЕ ДА КАЧА СВОЯ ПАЧ ТУКА У ФОРУМА И СЕ МИ ГО ТРИЯТ ЗАЕДНО СЪС ТЕМАТА!
ИСКАМ ДА МИ ВИДИТЕ ТВОРЕНИЕТО ТА МАЛКО ДА ПОЦЪКАТЕ,А БФЛ-тийм трият та трият! :?:

НАПРАВИЛ СЪМ ЦСКА И БОТЕВ ПД ,СЕГА И ЛЕВСКИ ЩЕ Е ГОТОВ! след към 2-3 часа!(само играчите трябва да направя)!
vancha

Мнение от vancha »

ЗА РУСКИЯ ПАЧ НА ФИФА 08

В этом списке будет и патч ЕВРО 2008 от завсегдатаев нашего форума, который появится в дни новогодних каникул, и ожидаемая всеми, настоящая РПЛ 08, включающая в себя два лучших российских дивизиона и много всего приятного, которая появится… ...от fifasoccer.ru !

"появится в дни новогодних каникул"-означава че ще се появи във дните на зимната ни почивка!

ако някой се интересува! ;) АЗ ЛИЧНО ЩЕ ЧАКАМ БФЛ-то,само като ми омръзна(едва ли) ще си кача руския!
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

1.Edit
2.Спри да спамиш, няма смисъл, няма пача да излезе по бързо с твоите смислени коментари :)
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”