Флагове
-
Re: Флагове
Незнам дали няма да стане реклама иначе ще ти кажа от къде да си дръпнеш Бернабеу, екипите нагласени с логото на ШЛ и флагове на цялата Премиер лига в Испания.Както и мини лица на всички играчи с реални снимки.Ако БФЛ разрешат ще ти ги напиша.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Можеш да му ги напишеш на ЛС(Лично съобщение)_GAGATA_ написа:Незнам дали няма да стане реклама иначе ще ти кажа от къде да си дръпнеш Бернабеу, екипите нагласени с логото на ШЛ и флагове на цялата Премиер лига в Испания.Както и мини лица на всички играчи с реални снимки.Ако БФЛ разрешат ще ти ги напиша.
-
Някой може ли да постне темплейт за флагове?Мерси предварително.
-
ПИШИ НА КИРИЛИЦА !!!
-
Никой ли няма темплейт за флагове???xpl0de написа:Някой може ли да постне темплейт за флагове?.
-
- Обратна връзка:
Ето. Имам още, но са БМП и не ми се конвертира сега...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
и с pfoto shop li nekak ги праете флаговете хубаво ама кат ги напраите де ди слагате в коя дирецтория и как праете файла да е както треа мерси предваритеелно imam па4 за 3d flags
-
- Обратна връзка:
ми май има някви флаг импортъри с които се слага. има и СМ...chentri написа:и с pfoto shop li nekak ги праете флаговете хубаво ама кат ги напраите де ди слагате в коя дирецтория и как праете файла да е както треа мерси предваритеелно imam па4 за 3d flags