Caps Lockto6kobg написа:Да де гласове имах напредвид
Какво е КАПС???
Доволни ли сте от bFL Team?
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
-
Re: Доволни ли сте от BFL Team?
-
Спам и Офтопик!!!
Re: Доволни ли сте от bFL Team?
Горе-долу...има някой неща които не харесвам в тийма но пачовете които правят са добри
Отскоро съм тук,но мисля че пичовете са добри в правенето на патчове.Много ясно си личи почерка им най-вече от шотовете и видеото което видяхме за тазгодишния патч,а и работят много здраво заради нас
прав сиXpucTo написа:Доволен съм но винаги има какво още да се желае.
ami dovolen sum .o6te predvaritelno 6te kaja 4e patch4a za za fifa 08 me grabna o6te ot shotovete ,taka 4e uspex
Трябва да съм гати и капризния идиот,че да не съм доволен от бфл тийм нестига че прават тея работи по свое желание ами остава и да не съм доволен. ВИЕ МОЖЕТЕ БФЛ!!!
Не може да не съм доволен!Само ме дразни че има некви хлапета дето ги е ят че няма да играят през зимната ваканция и започват да се праят на много важни из форума и започват да викат кога ше излезе много се разлигавиха като видяха previewто и веднага като видяха колко много работи има аре даваите патча не може така много ме е яд и не знам как бфл тиим издържат на некви простаци и идиоти дето само пишат аре патча даваите патча и след като излее ше посещават форума чак когато излезне фифа 09 много се нервя на такива използвачи дето се мислят за велики
Винаги съм бил доволен,но само тази година не,защото се дадаха едни срокове за фифа08 първо за 25 декември,след това за 1 януари и така продължиха да се дават....
-
Никви срокове не са давани още ли немое да го разберете?
-
Аз съм си доволен.
-
Сроковете не ги дадохме ние - а самите вие. Просто ви се искаше да стане по вашия начин.cnacuty написа:Винаги съм бил доволен,но само тази година не,защото се дадаха едни срокове за фифа08 първо за 25 декември,след това за 1 януари и така продължиха да се дават....
Досега това казвахме го изпълнявахме - но това, че някой пуска "муха" и всички я "лапат" не е наш проблем!
Ае със здраве
-
Обаче как е тихо из форума. Беше някаква невиждана истерия преди изтриването на темата. Сега няма какво да прочетеш вече. Ако не ви затруднява метнете по някой шот нов в новини. Поне очите да изплакнем.zanio написа:Сроковете не ги дадохме ние - а самите вие. Просто ви се искаше да стане по вашия начин.cnacuty написа:Винаги съм бил доволен,но само тази година не,защото се дадаха едни срокове за фифа08 първо за 25 декември,след това за 1 януари и така продължиха да се дават....
Досега това казвахме го изпълнявахме - но това, че някой пуска "муха" и всички я "лапат" не е наш проблем!
Ае със здраве
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
Съгласен съм с gagata да пуснете някое ново шотче , всичко зависи от вас
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
-
- Обратна връзка:
Поздравления за новия скин!
-
-
Ми кво да кажа за БФЛ освен, че са номер 1 ! Пък отрепките дет хленчат за по-бързото правене на пача, просто им давайте да ядат бананите и ги игнорирайте.
Always my heart will be BLUE!!! LEVSKI FOREVER!!!
Имам една молба към тия дето работят върху патча.
Постарайте се маа му стара да го направите като хората бе деба значи.
Като сте се захванали с това поне го направете да е по реална играта.Имам забележки както към екипите на вратарите на ЦСКА и Левски така и към резервните екипи на повечето отбори от двете "Б"групи и "В"група.Направо сте ги направили като папагали грозна работа.Поработете и върху лицата на играчите поне на по известните отбори в България да речем първата 6-а в класирането.По добре не бързайте да пускате втория патч с подобренията а наистина го направете както трябва.
Предварително ви благодаря.
Наистина се надявам че ще го направите.
Постарайте се маа му стара да го направите като хората бе деба значи.
Като сте се захванали с това поне го направете да е по реална играта.Имам забележки както към екипите на вратарите на ЦСКА и Левски така и към резервните екипи на повечето отбори от двете "Б"групи и "В"група.Направо сте ги направили като папагали грозна работа.Поработете и върху лицата на играчите поне на по известните отбори в България да речем първата 6-а в класирането.По добре не бързайте да пускате втория патч с подобренията а наистина го направете както трябва.
Предварително ви благодаря.
Наистина се надявам че ще го направите.