БФЛ и Феновете
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™ | PES Bulgaria™ | FIFA Manager БГ
Re: БФЛ и Феновете
Ей сложете Nicky мод,той ше коли и беси,като един истински Хан Крум Не вярно,на глупака по този начин трябва да се отговаря,няма място за добър тон
БФЛ_d1Av0lo написа:Играча_на_FIFA номер 1!!Ей тва е мнения хора,подкрепям го с 2те ръцеfifa_gamer написа:Пачът ще излезе, когато му дойде времето.Незнам защо, малцина BFL фенове правят всичко възможно да няма повече ваши, страхотни (за мен) пачове, а дори и таз годишният проект в който са събрани най-добрите от България в тази област, да не види бял свят.
Имам въпрос към всички недорасли и недоразвити "футболни" фенове: Какво, завижда те ли, че не сте като тях!? Или просто ви липсват първите 7 (и повече) години. Вие знаете ли, че най-трудното нещо е работата в ЕКИП!? Незнам някой беше писъл, че тестването на пача е около 2-3 дни, обръщам се към теб приятелю: Тестването на сайт, програма, игра, пач отнема 1/3 от цялото време!? Лесно ли е да загърбиш семейството, приятелите и т.н. за да огодиш на някакви неблагодарни лапета!? Не се учудвайте, че всички теми са заключени, а помислете защо е така.И аз да бях от БФЛ нямаше да ми е приятно да работя по пача и същевременно да чета убиди на мой гръб и на останалите ми колеги...
И накрая да кажа на повечето флуудери и спамери тук.Не мислете, че се подмазвам на хората от екипа, защото не е така. ТОВА Е ЦЯЛАТА ИСТИНА ПРИМИРЕТЕ СЕ!!!
И те така...
сега и аз ще излея поредната помия щотото не са здържах просто:
1во "без да се замислим че ние не можем и да направим 1/10 от това което са направили другите"
---- тва кои ти го каза ? това ,че някой се е провалил в нещо незначи, че всички са един дол дренки и не е правилно да обиждаш така, защото в почти всяка сфера българина е доказал, че може ако иска !!!кой си ти ,че да обиждаш така българите, а вие как може да се съгласите с тази статия ,че неможем да бъдем и 1/10 от някой си .....!!!!не ви разбирам хора просто не ви разбирам казаха ви вие сте боклуци и всички в глас отоговорихте "тъй вярно сър"
2ро "Въпреки че цената й наистина е доста висока за българките стандарти (около 80 лв.) много хора се сдобиват с играта по втория начин (разбирай „крадат”)."
--- извинявай ама кой беше ти ??? аз фифа си копувам от първата ,да ти покажа ли фактурите всичките си ги пазя щото съм ги прекарвал през фирмата си .Цената на фифа е абсолютно нормална и никога не бих си помислил ,че ще си я изтегля от арена или някои тракер ,ако небеше станала поредната простотия !!! :навсякъде писаха и трабяха ,че левски ще бъде във фифата е представяш ли си учудването ми като си я купих за пореден път и с нетърпение чаках да я запиша и какво да видя ......всички знаем ,или та и мойта от пулсар е фалшива крадена ???? как да си купя нещо пак???
3то "Общо взето са недоволн от всичко" това е единственото нещо с което ще се съглася донякъде нямат право да са сърдят след като хабер си нямат за какво става дума , но извинявай да те попитам като от фифа казаха че фифата ще излезе на 29.10 защо излезе точно тогава ??? когато си дадеш срок трябва да го спазиш това е най важното да покажеш на всички ,че си се постарал и си завършил в определения за това срок. Когато този срок не се спази нормално е да се изнервят хората .Но пак не са прави да бучат .
с две думи не съм съгласен с първата част но за втората сте си прави и дано да не се откажете и дано станете повече за да не се тутка работата се пак не е приятно излязла играта на 10.10.07 а да я играеш с любимия си отбор на 10.05.08 нали ?? погледнете го и от тази страна .А и още един въпрос за парите дето не им било изгодно да правят бг първенство щотото сме крадяли някой може ли да ми каже колко страни има още такива който са влючени в менаджера ? подсказвам не са една !!!
1во "без да се замислим че ние не можем и да направим 1/10 от това което са направили другите"
---- тва кои ти го каза ? това ,че някой се е провалил в нещо незначи, че всички са един дол дренки и не е правилно да обиждаш така, защото в почти всяка сфера българина е доказал, че може ако иска !!!кой си ти ,че да обиждаш така българите, а вие как може да се съгласите с тази статия ,че неможем да бъдем и 1/10 от някой си .....!!!!не ви разбирам хора просто не ви разбирам казаха ви вие сте боклуци и всички в глас отоговорихте "тъй вярно сър"
2ро "Въпреки че цената й наистина е доста висока за българките стандарти (около 80 лв.) много хора се сдобиват с играта по втория начин (разбирай „крадат”)."
--- извинявай ама кой беше ти ??? аз фифа си копувам от първата ,да ти покажа ли фактурите всичките си ги пазя щото съм ги прекарвал през фирмата си .Цената на фифа е абсолютно нормална и никога не бих си помислил ,че ще си я изтегля от арена или някои тракер ,ако небеше станала поредната простотия !!! :навсякъде писаха и трабяха ,че левски ще бъде във фифата е представяш ли си учудването ми като си я купих за пореден път и с нетърпение чаках да я запиша и какво да видя ......всички знаем ,или та и мойта от пулсар е фалшива крадена ???? как да си купя нещо пак???
3то "Общо взето са недоволн от всичко" това е единственото нещо с което ще се съглася донякъде нямат право да са сърдят след като хабер си нямат за какво става дума , но извинявай да те попитам като от фифа казаха че фифата ще излезе на 29.10 защо излезе точно тогава ??? когато си дадеш срок трябва да го спазиш това е най важното да покажеш на всички ,че си се постарал и си завършил в определения за това срок. Когато този срок не се спази нормално е да се изнервят хората .Но пак не са прави да бучат .
с две думи не съм съгласен с първата част но за втората сте си прави и дано да не се откажете и дано станете повече за да не се тутка работата се пак не е приятно излязла играта на 10.10.07 а да я играеш с любимия си отбор на 10.05.08 нали ?? погледнете го и от тази страна .А и още един въпрос за парите дето не им било изгодно да правят бг първенство щотото сме крадяли някой може ли да ми каже колко страни има още такива който са влючени в менаджера ? подсказвам не са една !!!
Доживях да прочета едно наистина интелигентно и обективно мнение в този форум. Адмирации, garvan!сега и аз ще излея поредната помия щотото не са здържах просто:
-
- BFL Team™
Отговарям ти само защото наистина влагаш поне малко мисъл за разлика от 90% от хората тук. Не знам дали мнението ти е интелигентно, но със сигурност трябва да поработиш върху правописа. Та, ако за теб 80 лева за една игра не са много то, бъди сигурен за 95% от хората, които играят FIFA, са.
Относно малоумното сравнение, което се опита да направиш ти - това на екипа ни с ЕА... Как може въобще да си го помислипш Защо ЕА давали дата и играта излизала тогава Трябва ли да ти казвам, че те взимат луди пари за това, че работят това, че цяла година с това се занимават, че са професиланисти и т.н.т. Докато при нас е точно обратното. Осввен всичко ние дата не сме давали тази година. И за капак - патча ни никога не е излизал на "05" - а дори и тогава да излезне, никой абослюнто никой не те кара да го ползваш. Никой не е длъжен да ти го прави по - рано, с нищо не си заслужил да имаш такива искания.
Относно малоумното сравнение, което се опита да направиш ти - това на екипа ни с ЕА... Как може въобще да си го помислипш Защо ЕА давали дата и играта излизала тогава Трябва ли да ти казвам, че те взимат луди пари за това, че работят това, че цяла година с това се занимават, че са професиланисти и т.н.т. Докато при нас е точно обратното. Осввен всичко ние дата не сме давали тази година. И за капак - патча ни никога не е излизал на "05" - а дори и тогава да излезне, никой абослюнто никой не те кара да го ползваш. Никой не е длъжен да ти го прави по - рано, с нищо не си заслужил да имаш такива искания.
80 лева са много за една игра като се има предвид че тази година не съм много доволен от фифа 08 особено по отношение на графиката
Абе чак интелигентно но за обективно,има и верни неща според мен
АЕ СТИГА СТЕ СЕ ПОДМАЗВАЛИ НА ТИЯ ТУШКАНИ БеФеЛе ЛИ СА КВИ СА САМО ВИ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ ТУКА !!!
-
- BFL Team™
САМО ЕДНО НЕЩО - НИЕ НЕ ЗИМАМЕ ПАРИ ЗА ТВА ДЕТ ПРАВИМ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА НИ ДАВА ЗОР ЗА ТОВА КОГА ЩЕ ГО КАЧИМ НЯКЪДЕ ЗА СВАЛЯНЕ.ТВА ТРЯБВА ДА ГО РАЗБЕРЕШ ЩОМ КАЗВАШ ЧЕ СИ ИМАЛ ФИРМА.АКО ИСКАМЕ МОЖЕ И НИЩО ДА НЕ ПРАВИМ.garvan написа:сега и аз ще излея поредната помия щотото не са здържах просто:
-
- BFL Team™
ПФУ ДА ТИ ЕБА МНЕНИЕТО ДА ТИ ЕБА.КАЗВАЛИ ЛИ СМЕ НА НЯКОЙ ДА НИ СЕ ПОДМАЗВА ИЛИ ДА СЕ РЕГВА ТУКА>ТИ ЩО СИ СЕ РЕГНАЛ,НЕКОй ОТ НАС ТЕ Е НАКАРАЛ НАСИЛА ЛИmaniako написа:АЕ СТИГА СТЕ СЕ ПОДМАЗВАЛИ НА ТИЯ ТУШКАНИ БеФеЛе ЛИ СА КВИ СА САМО ВИ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ ТУКА !!!
Вие пък само това с парите повтаряте...аз си мисля,но в никакъв случай не съм сигурен,че идеята ви за BFL е дошла не защото сте искали да радвате всички БЕЗ ПАРИ,ами защото много сте искали да има и българските отбори в тази фифа и да може да играете с тях.И тъй като сте могли и сте направили защо да не го пуснете този ваш пач и в нета,та да станете известни...Не казвам,че го правите за известност,но не мисля,че правите всичко това заради нас...И стига сте повтаряли тези пари,тва всички го наизустиха
-
- BFL Team™
Аз не мога да разбера защо си толкова АНТИ на всичко, не ме интересува, но като искаш да си бунтар критик и т.н.т бъди такъв, а ти не можеш и всъщост си една влажна путка. Хем плюеш, хем искаш да играеш с патча, регистрираш се и си губиш времето с нас. Путка такава. Повтаря ли сме парите, е как няма да го кажа, след като онзи малоумник ми вика "ама защо ЕА си спазват датата".... WTF !?
Това за путката,бунтара и АНТИ-то за мене ли се отнасяше ???
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
drumfen@ В случая да, но поприцип има много като теб. Хем псуват, хем мрънкат, а чакат с пръст в носа на готово. Като мразите и леете помия, бъдете поне до край такива. А вие и това не можете.
-
- BFL Team™
Съберете по 350 лева на човек в екипа, ще имате патча на доста по-ранна дата. Алчен съм, много. Вече малко останаха безплатните обяди, ако държите и БФЛ да се махне от тази графа - продължавайте.
извинявай ама тва не е форум за български език, при средна работна заплата 500 лв в българия извинявай ама тва са по има няма 8лв на месец да събираш за една година !!!!. Едвали на някой би му натежало толкова след като само за цигари на ден дават по 2-4 лева .Незнам за кой са нещо 80 лева за 1 год ако неможеш да събереш 80лв за една година.......изобщо нямаше да пишеш тука защото и нета нямаше да можеш да си позволиш.Така незнам кой е малоумник и кой не ама са въздържай от подобни коментари не са в добрия тон, а за ся не съм го нарушил.Еа земат пари на база на качествени и недотам качествени продукти след продажбата им ,а не просто еи така за нещо свършено!!!.Ако вие правихте нещо найстина значимо примерно менаджер с бг първенство а не просто пач и вие щяхте да земате маса пари.Не, че незаслужавате някой лев за работата си ,но просто няма как даже да го направите платен се ще са намери кой да го направи безплатен.Така никаде не съм казал че ще ви ползвам пача вярно няма да го ползвам ако излезе тогава.Никой нищо не е длъжен да ми прави лично на мене никаде не съм искал такова нещо.А какво съм заслужил хахахахаха брато извинявай ама ти пък кой беше ???? че ще ми задаваш тоз въпрос ? да съм казал давай пача бързо или искам го утре някъде да си прочел подобно мнение ????.
но явно ти неразбра смисала на предния пост казах, че съм съгласен с вас за отношението към вас, но не и за обидите към нас който толкова неинтелигентно сте прикрили в така интелигентното си обръщение към вскички нас неинтелигентните фенове
но явно ти неразбра смисала на предния пост казах, че съм съгласен с вас за отношението към вас, но не и за обидите към нас който толкова неинтелигентно сте прикрили в така интелигентното си обръщение към вскички нас неинтелигентните фенове
Абе ей някъде да съм казал псувня ??????????????????????? Къде мрънкам,казвам,че не го правите само заради нас СПОРЕД МЕН..кво значи мрънкам бе ? Веднъж не съм ви попитал кога излиза пача не съм ви напсувал нали,не съм ви давал зор,нали бе ??? Само дето ме дразнат подмазвачите и не казвам,че вие ги карате да ви се подмазват...а ти wcwc аз почвам да съдя за тебе по NIckname-а ти...кво ми викаш влажна путка бе ? Тва не е ли псувня или само вие можете да псувате ???
Последно промяна от drumfen на 06 Яну 2008 19:06, променено общо 2 пъти.
-
- BFL Team™
ochko написа:Съберете по 350 лева на човек в екипа, ще имате патча на доста по-ранна дата. Алчен съм, много. Вече малко останаха безплатните обяди, ако държите и БФЛ да се махне от тази графа - продължавайте.
-
- BFL Team™