ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП......
ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП......
BFL-Team стана сложно да отговаряте и сега решихте да лишавате всички от пача така ли ?
-
- BFL Team™
Re: ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП......
Не, просто не ме кефиш.
-
С тази тема какво искаш?drumfen написа:BFL-Team стана сложно да отговаряте и сега решихте да лишавате всички от пача така ли ?
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Хах.ochko..последните ти коментари са от сорта на "не ме кефиш" ... "ъъъъ кво кво " защо другите да си патят от тва,че не те кефа Май не мислите много бе...а иначе темата е за да си продължим разговора щото ми стана интересно GaGaTa
-
Какво искаш да знаеш? Защо няма пач? или защо не ти отговарят? или защо се бавят? кажи за да ти кажа>drumfen написа:Хах.ochko..последните ти коментари са от сорта на "не ме кефиш" ... "ъъъъ кво кво " защо другите да си патят от тва,че не те кефа Май не мислите много бе...а иначе темата е за да си продължим разговора щото ми стана интересно GaGaTa
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Не,искам да разбера какво толкова не харесаха в изказването ми : drumfen написа:
Вие пък само това с парите повтаряте...аз си мисля,но в никакъв случай не съм сигурен,че идеята ви за BFL е дошла не защото сте искали да радвате всички БЕЗ ПАРИ,ами защото много сте искали да има и българските отбори в тази фифа и да може да играете с тях.И тъй като сте могли и сте направили защо да не го пуснете този ваш пач и в нета,та да станете известни...Не казвам,че го правите за известност,но не мисля,че правите всичко това заради нас...И стига сте повтаряли тези пари,тва всички го наизустиха" Ето това искам
Вие пък само това с парите повтаряте...аз си мисля,но в никакъв случай не съм сигурен,че идеята ви за BFL е дошла не защото сте искали да радвате всички БЕЗ ПАРИ,ами защото много сте искали да има и българските отбори в тази фифа и да може да играете с тях.И тъй като сте могли и сте направили защо да не го пуснете този ваш пач и в нета,та да станете известни...Не казвам,че го правите за известност,но не мисля,че правите всичко това заради нас...И стига сте повтаряли тези пари,тва всички го наизустиха" Ето това искам
-
- BFL Team™
Приемам залози кой ще спечели спора_GAGATA_ написа:Какво искаш да знаеш? Защо няма пач? или защо не ти отговарят? или защо се бавят? кажи за да ти кажа>drumfen написа:Хах.ochko..последните ти коментари са от сорта на "не ме кефиш" ... "ъъъъ кво кво " защо другите да си патят от тва,че не те кефа Май не мислите много бе...а иначе темата е за да си продължим разговора щото ми стана интересно GaGaTa
-
Много нерви за нищо хабите ей.drumfen написа:Не,искам да разбера какво толкова не харесаха в изказването ми : drumfen написа:
вече се отчаях.пач няма да има (не заради бавенето на БФЛ , а заради такива отворковци)
-
- BFL Team™
Ти да не би сега да ми отговори на въпроса ???????????????????????? КОлкото нерви искам,толкова ще хабя Та сега ще ми отговориш ли ??? Гледам,че говориш от името на BFL
Ето веднага ти давам една причина - да зарадвате всички,които са чакали пача и не са ви обидили ( а според са ви се мазнили,но това няма значение в случая ) ето ти причина ? А и ако може един въпрос да задам...Каква беше главната причина да се навиете да започнете този проект с пача ???
-
Не всички в този форум ви обиждаха.Има хора, които са в този форум от 2 месеца.Аз лично имах желание да стана рисърчър, но си намерихте.Знам толкова неща за пача и около него, че на повечето въпроси съм отговарял.Аз може и да не го заслужавам този пач, но vili4kata,Nicky,Galen и много други го заслужават.Освен това много хора от Football-games чакат да се видят в играта.Gogo_t написа:Дайте ми една причин да има патч ?
Aз обидил ли съм ги искам само да попитам
-
Ти не си!Просто не разбрах за какво започна целият спор.drumfen написа:Aз обидил ли съм ги искам само да попитам
Ти сам каза,че спорът започна покрай моя комента !!! Е ето аз ги питам какво толкова не са харесали в него ??? Казах,че не съм сигурен...Казах,че така мисля .... А най-лесно е да отговориш "не ме кефиш" или "бунтар" или един друг израз,който ми писна да го повтарям
Последно промяна от drumfen на 06 Яну 2008 19:52, променено общо 1 път.
-
БАН за drumfen !
Пич,ето сега аз искам една причина за бан ??
закво сте се мъчили толкова като няма да има пач нз ама като искате не го пускаите няма да се разрева