ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП......
-
Re: ИНДИАНСКИ ХОРОСКОП......
ОК спирам да пиша!(e зависи де)Пачът ще излезе скоро.Бави се защото има бъгове.Когато излезе ще дадете реална оценка на БФЛ.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
- BFL Team™
.Тук се включва трети човек в спораBg_Fen написа:БАН за drumfen !
Аз мислех, че това е нагрубяванеdrumfen написа:BFL-Team стана сложно да отговаряте и сега решихте да лишавате всички от пача така ли ?
Аз предлагам да заключите форума , докато не излезе пача и така всичко ще е мирно и спокойно .. но вие най-добре си знаете ;]
Аз не давам оценка на никой .. и аз не мога да разбера за какво ми говориш... samo_bfl аааааа това е псуване явно или ги обиждам ???
-
Това нещо вече е писано ама ви го повтарям да не би да се чудите.Пачът се бави, защото трябва да се тества.Представи си 62 отбора с всеки трябва да се изиграят по 15 сезона(930 сезона за неразбралите)за да се види има ли бъгове и евентуални проблеми.Един сезон на quick sim излиза 10 минути.За да тестват всички отбори трябва да изхабят 155 часа нон-стоп игра а си имат и личен живот!Надявам се да е ясно!
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
ае па стига ти се мазни ве ... кво се прайш на светец .. седи и мълчи и чекай пача ...samo_bfl написа:вече се отчаях.пач няма да има (не заради бавенето на БФЛ , а заради такива отворковци)
-
sv3nc3 написа:.Тук се включва трети човек в спораBg_Fen написа:БАН за drumfen !
Невиждам нищо смешно ! За какво ги щадете всички пиклювци дето пускат на ден по 10 теми и питат кога ще излезе та когааа ще излезе !
-
- Обратна връзка:
Мда. Все някога щаха да ни разкрият че няма патч, но вие много бързо разбрахте... Много се нервя. Имаме много проблеми с патча, вие ни изкарвате че ви го бавим нарочно...стана сложно да отговаряте