Важното е че съвсем скоро ще получим така дългоочакваното инфо какво е тфа GFX яде ли се пие ли се е*е ли се и как се консумира дано наистина е нещо голямо...Silvera написа:е ми решил съм да отида на мойто село да пиа 5 дена и некаде към 20 да се върна за пача
20th July...GFX 07...
-
- Обратна връзка:
Re: 20th July...GFX 07...
утре ще видиме списака с нещата който ще са там мале мале още 1 ден и ще видеме какво ни чака а после след 10 дена ще го пробваме
не е един ден = само 33 минSilvera написа:утре ще видиме списака с нещата който ще са там мале мале още 1 ден и ще видеме какво ни чака а после след 10 дена ще го пробваме
инфото за GFX ще го пуснем към 16 часаnicks написа:не е един ден = само 33 минSilvera написа:утре ще видиме списака с нещата който ще са там мале мале още 1 ден и ще видеме какво ни чака а после след 10 дена ще го пробваме
-
- Обратна връзка:
20th July...GFX 07...
Супер, още няма да съм заминал!Levski_forever написа:инфото за GFX ще го пуснем към 16 часаnicks написа:не е един ден = само 33 минSilvera написа:утре ще видиме списака с нещата който ще са там мале мале още 1 ден и ще видеме какво ни чака а после след 10 дена ще го пробваме
Айде чакаме до 16:00
П.П. Чакам с нетърпение Bulgarian Master League
-
- Обратна връзка:
Според мен нещата ще са свързани и вече мисля че мога да давам мнение... мисля че ще променят нещо графично начина по който се кефат футболистите и ще направят онази програма която да може да се обменят футболисти за тази лига става въпрос да има бюджет и трансфери... и ако съм прав имам страхотна идеяnicks написа:Айде чакаме до 16:00
-
- Обратна връзка:
Bulgarian Master League няма нищо общо с GFX. След време ще изясним нещата и по този проект.
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
само един въпрос - нещо като GFX , ама за пес ли ще е ?MuSTaKa написа:Bulgarian Master League няма нищо общо с GFX. След време ще изясним нещата и по този проект.
-
- Обратна връзка:
Не
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
-
- Обратна връзка:
Мастър лигата е точно това което си мисля май мен ми писна да гадая ше почакаме па ще видим интересно ми е какво е това GFX...MuSTaKa написа:Не
Аз знам и за БМЛ ... леле знам им тайните на Отбора , и то все хубави
бфл нали svence е тука все още че не съм го срещал скоро време из форума
...
Последно промяна от d1VaKa на 10 Юли 2007 13:15, променено общо 1 път.
Айде без лъжи ...За BML знаят само хора от екипа на bfl i bgs Що се отнася до Светлю ...в момента е много зает за FIFA 08 ще е тук.d1VaKa написа:Аз знам и за БМЛ ... леле знам им тайните на Отбора , и то все хубави
Добре , нищо не знам
Последно промяна от d1VaKa на 10 Юли 2007 13:15, променено общо 1 път.
Слушай ся ..с твоите игрички се опитваш да развалиш атмосферата в отбора и това няма да стане ...ако продължаваш да лъжеш те чака БАН ! За такова нещо никой от нашият екип не трябва да каза какво ще е !!d1VaKa написа:Е знам малко де , казвал си ми ! 190% сигурен съм
Знае какво е GFX,знае какво е BGM ,знае какъв ще е следващият ни продукт,знае какво става с БГС,знае всичко,че даже знае и че немога да банвам (е аз пък що като влеза в админ панела имам всяка една опция ?) ... сшеко