АНКЕТА
-
Re: АНКЕТА
wcwc браво!така трябва да е.живеем в демократи4на държава всеки има право на глас !!!не толерирам псувни и обиди но понякога някои деца си го залужават
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Кво се правите за 1 %.Бас ловя че ако на някой от екипа му се заннимава ще ви напише защо се получава този 1 % разлика и ще ви затапи.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
ГАСЕТЕЕЕЕ! Ако не го пуснете пача голема работа и без тва марзим БГ първенството Е ако го пуснете ше си го инстална но и да не го пуснете поне за мене нема даее кой знае каква трагедия!
За малките копеленца
Вън и един голям БАН за такива малки копеленца от по на 13-14 години,които само развалят сайта с дечковските си мнения,като "Кога ще излезе патча",БФЛ такива,БФЛ онакива"...За мен те нямат място тук,да ходят да се пързалят вънка на снега,да си правят снежни човеци,тяхното място не е тук.Излизаите от сайта и не го разваляйте!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
От темата няма смисъл, не решавате вие. Да не говорим че анкетата не е направена като хората, можеш да гласуваш колкото пъти искаш
пача сигурно ще излезне до февруари..аз сигурно няма да имам нет и ше си взема pc world нали там казахте че ще го има ще го има там нали?
Абе глубчо когато ти направиш пач тогава може да говориш за критики!wcwc написа:... И аз това имах предвид в скрития форум. Дискутирахме го, и се взе решение, че засега нищо няма да се заключва.ochko написа:Критика е едно, да те псуват е друго, но малкия ти мозък няма как да стигне до това заключение.Xaugyk написа:zadalzitelno trqbva da ima zastoto samo ako vi se podmazvat ste se pomislite za nacionalni geroi!trqbva da ima i kritika.za tova e forum seki moze da si kaze mnenieto nezavisimo ali na nqkoi mu haresvalo ili ne!!!
Форума трябва да се заключи,защото тука разни 12 годишни пишат безмислени коментари!!!
Браво на БФЛ !!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Форумите няма да се заключват точка по въпроса
оо сички "да" "да" ама и вие сте мрънкяли кво се прайте ....
-
- Обратна връзка:
Тва е абсурд, как ще се заключва форума???Вие нещо не сте добре бе хора, защо ще заключвате форума.Моля от БФЛ ДА ПРЕМИСЛАТ РЕШЕНИЕТО СИ!!!А от заключването, бфл само ще загуби!
-
Никой не е казал че ще се заключва, тъкмо обратното:to6kobg написа:Моля от БФЛ ДА ПРЕМИСЛАТ РЕШЕНИЕТО СИ!!!А от заключването, бфл само ще загуби!
ХрисТо написа:Форумите няма да се заключват точка по въпроса
-
- BFL Team™
хахах смеХО продължава.... ако кажем НЯМА ДА ЗАКЛЮЧВАМЕ идва въпрос АМА ЗАЩО ЩЕ ЗАКЛЮЧВАТЕ, ако кажем НЯМА ДА ДАВАМЕ ДАТА, излиза въпрос АМА ЗАЩО СЕ БАВИТЕ НАЛИ КАЗАХТЕ ЧЕ ДО 31 ИЗЛИЗА Човек бая може да се позабавлява в тези форуми
вярно е тва аз лично тука много се смея на някои постовеwcwc написа:хахах смеХО продължава.... ако кажем НЯМА ДА ЗАКЛЮЧВАМЕ идва въпрос АМА ЗАЩО ЩЕ ЗАКЛЮЧВАТЕ, ако кажем НЯМА ДА ДАВАМЕ ДАТА, излиза въпрос АМА ЗАЩО СЕ БАВИТЕ НАЛИ КАЗАХТЕ ЧЕ ДО 31 ИЗЛИЗА Човек бая може да се позабавлява в тези форуми
-
Нз ама според мене тос раздел BFL FIFA FOOTBAL 2008 тряа са затвори щото става вече безмислен, вскички чакат само едно - ПАЧА, за тва мисля че трябва да го затворите и да го отворите като излезне пача ,хем ще е изненада и хем няма някви смотани пишлемета няма да пишат безмислени въпроси ;]
-
Re: За малките копеленца
Извинявай, а ти на колко си?paolo написа:Вън и един голям БАН за такива малки копеленца от по на 13-14 години,които само развалят сайта с дечковските си мнения,като "Кога ще излезе патча",БФЛ такива,БФЛ онакива"...За мен те нямат място тук,да ходят да се пързалят вънка на снега,да си правят снежни човеци,тяхното място не е тук.Излизаите от сайта и не го разваляйте!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- BFL Team™
Феновете на ФИФА са от 10 до 14 години от там нагоре им се развива леко мозъка , осъзнават се и почват да джъткат ПЕС до края на живота си . Това от своя страна обеснява и факта , защо в ПЕС раздела нама подобни проблеми и изцепки ! Там всеки знае какво пише и каде го пише .
-
-
антракса ти неси наред!тъпия пес си го джиткай колкото искаш сас дебилни игри нени се занимава!!!ако си мислиш 4е само деца играят на фифата се лъжеш.справка - виж ми инфото!
И само ЦСКА обичамеее !!!