Важното е че съвсем скоро ще получим така дългоочакваното инфо какво е тфа GFX яде ли се пие ли се е*е ли сеSilvera написа:е ми решил съм да отида на мойто село да пиа 5 дена и некаде към 20 да се върна за пача![]()
![]()
![Rolling on the floor Laughing :rofl:](./images/smilies/rofl.gif)
![Tongue Out :P](./images/smilies/tongueout.gif)
![It wasn't Me :wasntme:](./images/smilies/itwasntme.gif)
Важното е че съвсем скоро ще получим така дългоочакваното инфо какво е тфа GFX яде ли се пие ли се е*е ли сеSilvera написа:е ми решил съм да отида на мойто село да пиа 5 дена и некаде към 20 да се върна за пача![]()
![]()
не е един ден = само 33 минSilvera написа:утре ще видиме списака с нещата който ще са там![]()
![]()
мале мале още 1 ден и ще видеме какво ни чака а после след 10 дена ще го пробваме
![]()
![]()
![]()
![]()
инфото за GFX ще го пуснем към 16 часаnicks написа:не е един ден = само 33 минSilvera написа:утре ще видиме списака с нещата който ще са там![]()
![]()
мале мале още 1 ден и ще видеме какво ни чака а после след 10 дена ще го пробваме
![]()
![]()
![]()
![]()
Супер, още няма да съм заминал!Levski_forever написа:инфото за GFX ще го пуснем към 16 часаnicks написа:не е един ден = само 33 минSilvera написа:утре ще видиме списака с нещата който ще са там![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен нещата ще са свързани и вече мисля че мога да давам мнение... мисля че ще променят нещо графично начина по който се кефат футболистите и ще направят онази програма която да може да се обменят футболисти за тази лига става въпрос да има бюджет и трансфери... и ако съм прав имам страхотна идеяnicks написа:Айде чакаме до 16:00
П.П. Чакам с нетърпение Bulgarian Master League
само един въпрос - нещо като GFX , ама за пес ли ще е ?MuSTaKa написа:Bulgarian Master League няма нищо общо с GFX. След време ще изясним нещата и по този проект.
Мастър лигата е точно това което си мисля майMuSTaKa написа:Не
Айде без лъжи ...За BML знаят само хора от екипа на bfl i bgsd1VaKa написа:Аз знам и за БМЛ ... леле знам им тайните на Отбора , и то все хубави
Слушай ся ..с твоите игрички се опитваш да развалиш атмосферата в отбора и това няма да стане ...ако продължаваш да лъжеш те чака БАН ! За такова нещо никой от нашият екип не трябва да каза какво ще е !!d1VaKa написа:Е знам малко де , казвал си ми ! 190% сигурен съм