БОП Тийм се завръща
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
БОП Тийм се завръща
След като отне около 7 месеца от времето ми и накрая реших да го унищожа, днес, навръх рождения си ден БОП Тийм е на път да се възстанови . Ventzi1912 и marinho_12godinki са дали своето съгласие да правят пач за БОП Тийм, който ще е към противниковата на F-G дивизия за турнири - BG-FIFA . БОП Тийм ще се концентрират върху даването на срокове и краденето от турски отбори . Ако приемем, че най-накрая Венци е разбрал, че във FIFA 08 има здати, (в предните имаше също, турчин скапан) значи имат шанс да направят пач само с Левски и цска без екипи, лица, миниекипи и какво и да било друго . Вчера, индивид със скайп име "cataluneca" ми писа по скайп да съм го учел на лица . Не, благодаря . Бих учил само няколко човека на това, защото не на всеки му понася да може нещо без да се изтъква . Интересното е, че БОП Тийм се възстановява под крилото на човека, който беше прецакан от тях и Shootera, след като беше сменена паролата на хоста " fifa-bulgaria " . Пожелавам им късмет ( нямат умения, може с късмет да стане оО ) и им пожелавам да го духат под вода
Ето 'поканата' ми :
[11:15:42 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ae bate
[11:15:45 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: da varnem BTP PLz
[11:15:50 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: diego ventzi iskat
[11:15:52 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: nie sa6to she vi pomagame
[11:15:58 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ako trqbva ot ekipa na na6iq forum http://www.bg-fifa.net
[11:16:02 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: she saberem pari da vi kupim host
[11:16:06 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: she naviem i mancho_united
[11:16:06 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза:
[11:16:09 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: AE PLZ
[11:16:10 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза:
В БОП-2 ЩЕ ПЛАЩАТ ПО ЛЕВЧЕ НА ПАЧ . НАТАМ НАРОДЕЕЕ
Ето 'поканата' ми :
[11:15:42 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ae bate
[11:15:45 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: da varnem BTP PLz
[11:15:50 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: diego ventzi iskat
[11:15:52 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: nie sa6to she vi pomagame
[11:15:58 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ako trqbva ot ekipa na na6iq forum http://www.bg-fifa.net
[11:16:02 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: she saberem pari da vi kupim host
[11:16:06 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: she naviem i mancho_united
[11:16:06 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза:
[11:16:09 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: AE PLZ
[11:16:10 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза:
В БОП-2 ЩЕ ПЛАЩАТ ПО ЛЕВЧЕ НА ПАЧ . НАТАМ НАРОДЕЕЕ
Последно промяна от d1VaKa на 07 Яну 2008 00:44, променено общо 1 път.
Re: БОП Тийм се завръща
Мани ,БОП са опасни особено с този нов ръководител Pagane...или там кфо беше Интересно ми е дали ако сега му кажа да ми напише един locale.ini ще може ....Но все пак БОП-2 -двойно повече дози смях ,двойно повече гигабайти -само сега!!!
btw-не трийте темата ,нека се посмеем
btw-не трийте темата ,нека се посмеем
-
И нас какво ни засяга тва, диване?!?!?
Армейци Добрич Фен Клуб
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Пагане може да се изпразни без да мисли, той е нинджа Добре, че им избягах навреме . Очакваме пач 4 гб без лица, екипи, миниекипи, банери и още нещоLevski_forever написа:Мани ,БОП са опасни особено с този нов ръководител Pagane...или там кфо беше Интересно ми е дали ако сега му кажа да ми напише един locale.ini ще може ....Но все пак БОП-2 -двойно повече дози смях ,двойно повече гигабайти -само сега!!!
-
УАЬХУХАЬ и пагане ли е при тях ве!?!?!? АЬхУАьх леле те са попаднали на точния сутеньор
Армейци Добрич Фен Клуб
Може ли някой да постне инфо и линк ? Че ми стана интересно ,че направили нов-стар тийм БТП и кой е този Pagane ли кво беше там ?
П.П Благо,ще ми баннеш ли и този ник или ще го оставиш понеже с него все още не съм казал истината за моето напускане ? Че с предните 2 само 10тина - 15 човека успяха да прочетата ? ..
Pagane e оня, който преебахме за сайта FIFA-Bulgaria.net ! БОП те искат, отивай ... направете паТч !Mancho-United написа:
Може ли някой да постне инфо и линк ? Че ми стана интересно ,че направили нов-стар тийм БТП и кой е този Pagane ли кво беше там ?
П.П Благо,ще ми баннеш ли и този ник или ще го оставиш понеже с него все още не съм казал истината за моето напускане ? Че с предните 2 само 10тина - 15 човека успяха да прочетата ? ..
-
Хаьаьхаьахаа за 5 лева и отивам там да ги баламосвам че права нещо
ЕДИТ:
Не им се смейте ! ТОВА СА 450ЛЕВА ...
ЕДИТ:
Не им се смейте ! ТОВА СА 450ЛЕВА ...
от форума на бг-фифа.нетУспех на всички забавлявайте се и дано някой от вас спечели мега наградата накрая!!!Парите са осигорени от нашия спонсор BTP(фирма за пачове към фифа,която скоро ще покаже своите продукти и наистина много ще засенчи конкуренцията в правенето на пачове!!
Последно промяна от MrDeqn на 07 Яну 2008 14:58, променено общо 1 път.
-
- BFL Team™
Господи боже мой, боже мой.
ПС: Ако наистина искат пари за пача си, могат да бъдат съдени и аз ще алармирам за това, да не се безпокоят. Трябва да спазваме законите.
ПС: Ако наистина искат пари за пача си, могат да бъдат съдени и аз ще алармирам за това, да не се безпокоят. Трябва да спазваме законите.
-
Боже Боже ето ти още да прочетеш за тяхната "клауза"
-
- BFL Team™
Като става дума за пари, започвам да говоря сериозно. Значи ако БОП ще осигуряват този награден фонд, те отнякъде трябва да изкарат тези пари. Няма да е от благородност със сигурност, знаем си ги какви са. А ако парите ще изкарат от пачовете, това е подсъдимо. За да искат пари те трябва най-малкото да са откупили лицензите за отборите. Ще се заема да разбера дали наистина ще искат пари и ако го правят аз няма да оставя нещата така.
Е сега не обиждайте хората. 10 ГБ пач не всеки може да направи
-
- BFL Team™
ПС: Ето сайта им: http://www.btp.org.tr/
После да не кажат че ние нещо сме направили. Ето пише си бтп.
После да не кажат че ние нещо сме направили. Ето пише си бтп.
-
MS -това е едно кодирано съобще ние след време трябва да стане MC
450 лв ще направят като генерират трафик и/или чийтват Google Adsense . Тия пари са прекалено малко всичките, да изкупят унижението което е да си член на БОП
-
- BFL Team™
Майната им. Да правят квото щат. Смешни са и това няма да се промени.
ахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахаха
Ще умра ! Този пагане сигурно я няква звезда . Чак ми стана интересно - ще зема да слухтя кво правят. И дали да не се запиша в турнира ? Интересно ми е откъде ще ги извадят тия пари ? Тука в Пловдив има едно много известно място - Скобата (ул.Скобелева Майка) .. там добри пари вадели.. по 10 лева на човек зимали... може пък тама да е далаверата ,знам ли ?
Ще умра ! Този пагане сигурно я няква звезда . Чак ми стана интересно - ще зема да слухтя кво правят. И дали да не се запиша в турнира ? Интересно ми е откъде ще ги извадят тия пари ? Тука в Пловдив има едно много известно място - Скобата (ул.Скобелева Майка) .. там добри пари вадели.. по 10 лева на човек зимали... може пък тама да е далаверата ,знам ли ?
-
- Обратна връзка:
Тва напрао е смехотворно уе!!
ПП-То и аз съм от ПЛД!Дай да вадим пари да съберем кинти за БОП!
ПП-То и аз съм от ПЛД!Дай да вадим пари да съберем кинти за БОП!
-
- BFL Team™
От тук нататъка коментара е излишен. А това как ще засенчят конкуренцията... колкото и опита да направят подобни ''ФИРМИ'' няма да стане. Съдба, какво да правиш....след което 64те останали играчи ще са в 8 групи по 4.