БОП Тийм се завръща

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
d1VaKa

БОП Тийм се завръща

Мнение от d1VaKa »

След като отне около 7 месеца от времето ми и накрая реших да го унищожа, днес, навръх рождения си ден БОП Тийм е на път да се възстанови . Ventzi1912 и marinho_12godinki са дали своето съгласие да правят пач за БОП Тийм, който ще е към противниковата на F-G дивизия за турнири - BG-FIFA . БОП Тийм ще се концентрират върху даването на срокове и краденето от турски отбори . Ако приемем, че най-накрая Венци е разбрал, че във FIFA 08 има здати, (в предните имаше също, турчин скапан) значи имат шанс да направят пач само с Левски и цска без екипи, лица, миниекипи и какво и да било друго . Вчера, индивид със скайп име "cataluneca" ми писа по скайп да съм го учел на лица . Не, благодаря . Бих учил само няколко човека на това, защото не на всеки му понася да може нещо без да се изтъква . Интересното е, че БОП Тийм се възстановява под крилото на човека, който беше прецакан от тях и Shootera, след като беше сменена паролата на хоста " fifa-bulgaria " . Пожелавам им късмет ( нямат умения, може с късмет да стане оО ) и им пожелавам да го духат под вода :o

Ето 'поканата' ми :

[11:15:42 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ae bate
[11:15:45 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: da varnem BTP :) PLz
[11:15:50 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: diego ventzi iskat
[11:15:52 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: nie sa6to she vi pomagame
[11:15:58 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ako trqbva ot ekipa na na6iq forum http://www.bg-fifa.net
[11:16:02 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: she saberem pari da vi kupim host
[11:16:06 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: she naviem i mancho_united
[11:16:06 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: ;)
[11:16:09 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: AE PLZ
[11:16:10 PM] Cska ๑۩۞۩๑^[*FeSh0*]^ BOY๑۩۞۩๑ каза: :(

В БОП-2 ЩЕ ПЛАЩАТ ПО ЛЕВЧЕ НА ПАЧ . НАТАМ НАРОДЕЕЕ
Последно промяна от d1VaKa на 07 Яну 2008 00:44, променено общо 1 път.
Levski_forever

Re: БОП Тийм се завръща

Мнение от Levski_forever »

Мани ,БОП са опасни особено с този нов ръководител Pagane...или там кфо беше :D Интересно ми е дали ако сега му кажа да ми напише един locale.ini ще може :| :sweating: ....Но все пак БОП-2 -двойно повече дози смях ,двойно повече гигабайти -само сега!!! :D

btw-не трийте темата ,нека се посмеем :P
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

И нас какво ни засяга тва, диване?!?!? :)
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
d1VaKa

Мнение от d1VaKa »

Levski_forever написа:Мани ,БОП са опасни особено с този нов ръководител Pagane...или там кфо беше :D Интересно ми е дали ако сега му кажа да ми напише един locale.ini ще може :| :sweating: ....Но все пак БОП-2 -двойно повече дози смях ,двойно повече гигабайти -само сега!!! :D
Пагане може да се изпразни без да мисли, той е нинджа :rofl: Добре, че им избягах навреме . Очакваме пач 4 гб без лица, екипи, миниекипи, банери и още нещо :rofl:
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

УАЬХУХАЬ и пагане ли е при тях ве!?!?!? АЬхУАьх леле те са попаднали на точния сутеньор :D
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Mancho-United

Мнение от Mancho-United »

:hi:

Може ли някой да постне инфо и линк ? Че ми стана интересно ,че направили нов-стар тийм БТП :giggle: и кой е този Pagane ли кво беше там ?

П.П Благо,ще ми баннеш ли и този ник или ще го оставиш понеже с него все още не съм казал истината за моето напускане ? Че с предните 2 само 10тина - 15 човека успяха да прочетата ? .. :X
d1VaKa

Мнение от d1VaKa »

Mancho-United написа::hi:

Може ли някой да постне инфо и линк ? Че ми стана интересно ,че направили нов-стар тийм БТП :giggle: и кой е този Pagane ли кво беше там ?

П.П Благо,ще ми баннеш ли и този ник или ще го оставиш понеже с него все още не съм казал истината за моето напускане ? Че с предните 2 само 10тина - 15 човека успяха да прочетата ? .. :X
Pagane e оня, който преебахме за сайта FIFA-Bulgaria.net ! БОП те искат, отивай ... направете паТч ! :rofl:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Хаьаьхаьахаа :rofl: :rofl: :rofl: за 5 лева и отивам там да ги баламосвам че права нещо :rofl:

ЕДИТ:
Не им се смейте ! ТОВА СА 450ЛЕВА ...
Успех на всички забавлявайте се и дано някой от вас спечели мега наградата накрая!!!Парите са осигорени от нашия спонсор BTP(фирма за пачове към фифа,която скоро ще покаже своите продукти и наистина много ще засенчи конкуренцията в правенето на пачове!!
от форума на бг-фифа.нет :rofl:
Последно промяна от MrDeqn на 07 Яну 2008 14:58, променено общо 1 път.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Господи боже мой, боже мой.
ПС: Ако наистина искат пари за пача си, могат да бъдат съдени и аз ще алармирам за това, да не се безпокоят. Трябва да спазваме законите.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Боже Боже ето ти още да прочетеш за тяхната "клауза"
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Като става дума за пари, започвам да говоря сериозно. Значи ако БОП ще осигуряват този награден фонд, те отнякъде трябва да изкарат тези пари. Няма да е от благородност със сигурност, знаем си ги какви са. А ако парите ще изкарат от пачовете, това е подсъдимо. За да искат пари те трябва най-малкото да са откупили лицензите за отборите. Ще се заема да разбера дали наистина ще искат пари и ако го правят аз няма да оставя нещата така.
Nicky

Мнение от Nicky »

Е сега не обиждайте хората. 10 ГБ пач не всеки може да направи :D :rofl: :rofl: :rofl:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

ПС: Ето сайта им: http://www.btp.org.tr/
После да не кажат че ние нещо сме направили. Ето пише си бтп.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

MS -това е едно кодирано съобще ние :rofl: след време трябва да стане MC :rofl:
d1VaKa

Мнение от d1VaKa »

450 лв ще направят като генерират трафик и/или чийтват Google Adsense . Тия пари са прекалено малко всичките, да изкупят унижението което е да си член на БОП
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Майната им. Да правят квото щат. Смешни са и това няма да се промени.
Mancho-United

Мнение от Mancho-United »

ахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахаха :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Ще умра ! Този пагане сигурно я няква звезда . Чак ми стана интересно - ще зема да слухтя кво правят. И дали да не се запиша в турнира ? Интересно ми е откъде ще ги извадят тия пари ? Тука в Пловдив има едно много известно място - Скобата (ул.Скобелева Майка) .. там добри пари вадели.. по 10 лева на човек зимали... може пък тама да е далаверата ,знам ли ?
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Тва напрао е смехотворно уе!!

ПП-То и аз съм от ПЛД!Дай да вадим пари да съберем кинти за БОП! :rofl:
Изображение
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

...след което 64те останали играчи ще са в 8 групи по 4.
От тук нататъка коментара е излишен. А това как ще засенчят конкуренцията... колкото и опита да направят подобни ''ФИРМИ'' няма да стане. Съдба, какво да правиш.
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”