АНКЕТА

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™

Трябва ли форума и саита на БФЛ да се заключат

Анкетата свършва на 16 Яну 2008 03:33

ДА задължително за да няма такива селяци и излишно напрежение около работата на разработчиците на пачЪт
89
67%
НЕ Трябва да са отключени понеже трябва да се забавляваме с хора като антиБФЛтата
44
33%

Общо гласове: 133

Xaugyk

Re: АНКЕТА

Мнение от Xaugyk »

wcwc браво!така трябва да е.живеем в демократи4на държава всеки има право на глас !!!не толерирам псувни и обиди но понякога някои деца си го залужават ]:)
И само ЦСКА обичамеее !!!
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Кво се правите за 1 %.Бас ловя че ако на някой от екипа му се заннимава ще ви напише защо се получава този 1 % разлика и ще ви затапи.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

ГАСЕТЕЕЕЕ! Ако не го пуснете пача голема работа и без тва марзим БГ първенството Е ако го пуснете ше си го инстална но и да не го пуснете поне за мене нема даее кой знае каква трагедия!
ИзображениеИзображение
paolo

За малките копеленца

Мнение от paolo »

Вън и един голям БАН за такива малки копеленца от по на 13-14 години,които само развалят сайта с дечковските си мнения,като "Кога ще излезе патча",БФЛ такива,БФЛ онакива"...За мен те нямат място тук,да ходят да се пързалят вънка на снега,да си правят снежни човеци,тяхното място не е тук.Излизаите от сайта и не го разваляйте!!!!!!!!!!!!!!!!!
НиКи

Мнение от НиКи »

От темата няма смисъл, не решавате вие. Да не говорим че анкетата не е направена като хората, можеш да гласуваш колкото пъти искаш :rofl:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
JUSTINN

Мнение от JUSTINN »

пача сигурно ще излезне до февруари..аз сигурно няма да имам нет и ше си взема pc world нали там казахте че ще го има ще го има там нали?
Levski*

Мнение от Levski* »

wcwc написа:
ochko написа:
Xaugyk написа:zadalzitelno trqbva da ima zastoto samo ako vi se podmazvat ste se pomislite za nacionalni geroi!trqbva da ima i kritika.za tova e forum seki moze da si kaze mnenieto nezavisimo ali na nqkoi mu haresvalo ili ne!!! :nerd:
Критика е едно, да те псуват е друго, но малкия ти мозък няма как да стигне до това заключение.
... И аз това имах предвид в скрития форум. Дискутирахме го, и се взе решение, че засега нищо няма да се заключва.
Абе глубчо когато ти направиш пач тогава може да говориш за критики!
Форума трябва да се заключи,защото тука разни 12 годишни пишат безмислени коментари!!!
:devil: :X Браво на БФЛ !!!
:clap:
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

Форумите няма да се заключват точка по въпроса
Изображение
fan_man

Мнение от fan_man »

БАН !!!
Системно писане на латиница !!
Arekusanderu

Мнение от Arekusanderu »

оо сички "да" "да" ама и вие сте мрънкяли кво се прайте .... :devil:
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

Тва е абсурд, как ще се заключва форума???Вие нещо не сте добре бе хора, защо ще заключвате форума.Моля от БФЛ ДА ПРЕМИСЛАТ РЕШЕНИЕТО СИ!!!А от заключването, бфл само ще загуби!
Изображение
Изображение
НиКи

Мнение от НиКи »

to6kobg написа:Моля от БФЛ ДА ПРЕМИСЛАТ РЕШЕНИЕТО СИ!!!А от заключването, бфл само ще загуби!
Никой не е казал че ще се заключва, тъкмо обратното:

ХрисТо написа:Форумите няма да се заключват точка по въпроса
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

хахах смеХО продължава.... ако кажем НЯМА ДА ЗАКЛЮЧВАМЕ идва въпрос АМА ЗАЩО ЩЕ ЗАКЛЮЧВАТЕ, ако кажем НЯМА ДА ДАВАМЕ ДАТА, излиза въпрос АМА ЗАЩО СЕ БАВИТЕ НАЛИ КАЗАХТЕ ЧЕ ДО 31 ИЗЛИЗА :rofl: Човек бая може да се позабавлява в тези форуми :hi:
JUSTINN

Мнение от JUSTINN »

wcwc написа:хахах смеХО продължава.... ако кажем НЯМА ДА ЗАКЛЮЧВАМЕ идва въпрос АМА ЗАЩО ЩЕ ЗАКЛЮЧВАТЕ, ако кажем НЯМА ДА ДАВАМЕ ДАТА, излиза въпрос АМА ЗАЩО СЕ БАВИТЕ НАЛИ КАЗАХТЕ ЧЕ ДО 31 ИЗЛИЗА :rofl: Човек бая може да се позабавлява в тези форуми :hi:
:D :D :rofl: :rofl: вярно е тва аз лично тука много се смея на някои постове
stynata

Мнение от stynata »

Нз ама според мене тос раздел BFL FIFA FOOTBAL 2008 тряа са затвори щото става вече безмислен, вскички чакат само едно - ПАЧА, за тва мисля че трябва да го затворите и да го отворите като излезне пача ,хем ще е изненада и хем няма някви смотани пишлемета няма да пишат безмислени въпроси ;] ;)
Изображение
koSi0

Re: За малките копеленца

Мнение от koSi0 »

paolo написа:Вън и един голям БАН за такива малки копеленца от по на 13-14 години,които само развалят сайта с дечковските си мнения,като "Кога ще излезе патча",БФЛ такива,БФЛ онакива"...За мен те нямат място тук,да ходят да се пързалят вънка на снега,да си правят снежни човеци,тяхното място не е тук.Излизаите от сайта и не го разваляйте!!!!!!!!!!!!!!!!!
Извинявай, а ти на колко си?
paolo

Мнение от paolo »

Аз,ли?На 23,нещо проблем ли?
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Феновете на ФИФА са от 10 до 14 години от там нагоре им се развива леко мозъка , осъзнават се и почват да джъткат ПЕС ;) до края на живота си . Това от своя страна обеснява и факта , защо в ПЕС раздела нама подобни проблеми и изцепки ! Там всеки знае какво пише и каде го пише .
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

:nod: и :shake: Всичко зависи от хората :)
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

антракса ти неси наред!тъпия пес си го джиткай колкото искаш сас дебилни игри нени се занимава!!!ако си мислиш 4е само деца играят на фифата се лъжеш.справка - виж ми инфото!
И само ЦСКА обичамеее !!!
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”