Разбрах кога ше излиза пача.Той би трябвало да излезе на 29 Февруари !!! Понеже този ден ги има един пат на 4 години
БФл искат да го отбележат подобаващо!!!! Така че радвайсе народе !!!!
Това е лек базик за разведряване на обстановката!!!Надявам се да има хора който ще се посмеят като мен
Разбрах !!!!
-
Разбрах !!!!
Саму Биройъ ша ги бйй сичкити тъпи утбори!!!
-
Re: Разбрах !!!!
едвали...като знам 4увството им за хумор на някой от бфл-теам......
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
на 31-ви декември в 23:55 ч.
дотогава ше има фифа 09 никои няма да го дочака дотогава всички ще се изнервятXpucTo написа:на 31-ви декември в 23:55 ч.
Ама коя година???XpucTo написа:на 31-ви декември в 23:55 ч.
2015gzagorov написа:Ама коя година???XpucTo написа:на 31-ви декември в 23:55 ч.
Абе деца, не разбрахте ли че от такива теми ефект няма.
Оставете екипа да си върши работата. Аз работя като програмист и от опит знам, че когато някой постоянно ти виси на главата и те пита "Готово ли е?!?!?", продуктивността и мотивацията спада!!. В такива ситуации ми идва да зарежа всичко и да се откажа от това което правя. Радвайте се , че въпреки всичката простотия която се изля по техен адрес, още работят да завършат пача.
Ако аз бях на тяхно място пач никога нямаше да видите - щях да ви тегля една майна и да не се занимавам повече.
Все пак сме хора бе !
Аз разбирам да сте си платили ,че да давате зор....
Ще ви дам един пример - от около месец чакам излизането на MegaPatch 5.0 за Fifa Manager 2008. Патча беше обявен за декемви месец, после се отложи за коледа, после се отложи за края на годината, и досега още го няма. Но в техния форум не съм видял нито едно обидно мнение, или мнение от рода - "Айде, че скоро няма да има нужда от пач, то ще излезе фифа 09...", "Излагате се...". Няма такова нещо, хората си чакат спокойно, защото знаят, че пача ще излезе тогава, когато е готов.
Оставете екипа да си върши работата. Аз работя като програмист и от опит знам, че когато някой постоянно ти виси на главата и те пита "Готово ли е?!?!?", продуктивността и мотивацията спада!!. В такива ситуации ми идва да зарежа всичко и да се откажа от това което правя. Радвайте се , че въпреки всичката простотия която се изля по техен адрес, още работят да завършат пача.
Ако аз бях на тяхно място пач никога нямаше да видите - щях да ви тегля една майна и да не се занимавам повече.
Все пак сме хора бе !
Аз разбирам да сте си платили ,че да давате зор....
Ще ви дам един пример - от около месец чакам излизането на MegaPatch 5.0 за Fifa Manager 2008. Патча беше обявен за декемви месец, после се отложи за коледа, после се отложи за края на годината, и досега още го няма. Но в техния форум не съм видял нито едно обидно мнение, или мнение от рода - "Айде, че скоро няма да има нужда от пач, то ще излезе фифа 09...", "Излагате се...". Няма такова нещо, хората си чакат спокойно, защото знаят, че пача ще излезе тогава, когато е готов.
Според мен никой в тази тема не пита насериозно дали ще излиза скоро пача. Просто малко да се поосвободи напрежението се пускат шегички. Това е.