Разбрах кога ше излиза пача.Той би трябвало да излезе на 29 Февруари !!! Понеже този ден ги има един пат на 4 години
БФл искат да го отбележат подобаващо!!!! Така че радвайсе народе !!!!
Това е лек базик за разведряване на обстановката!!!Надявам се да има хора който ще се посмеят като мен
Абе деца, не разбрахте ли че от такива теми ефект няма.
Оставете екипа да си върши работата. Аз работя като програмист и от опит знам, че когато някой постоянно ти виси на главата и те пита "Готово ли е?!?!?", продуктивността и мотивацията спада!!. В такива ситуации ми идва да зарежа всичко и да се откажа от това което правя. Радвайте се , че въпреки всичката простотия която се изля по техен адрес, още работят да завършат пача.
Ако аз бях на тяхно място пач никога нямаше да видите - щях да ви тегля една майна и да не се занимавам повече.
Все пак сме хора бе !
Аз разбирам да сте си платили ,че да давате зор....
Ще ви дам един пример - от около месец чакам излизането на MegaPatch 5.0 за Fifa Manager 2008. Патча беше обявен за декемви месец, после се отложи за коледа, после се отложи за края на годината, и досега още го няма. Но в техния форум не съм видял нито едно обидно мнение, или мнение от рода - "Айде, че скоро няма да има нужда от пач, то ще излезе фифа 09...", "Излагате се...". Няма такова нещо, хората си чакат спокойно, защото знаят, че пача ще излезе тогава, когато е готов.