АНКЕТА

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™

Трябва ли форума и саита на БФЛ да се заключат

Анкетата свършва на 16 Яну 2008 03:33

ДА задължително за да няма такива селяци и излишно напрежение около работата на разработчиците на пачЪт
89
67%
НЕ Трябва да са отключени понеже трябва да се забавляваме с хора като антиБФЛтата
44
33%

Общо гласове: 133

gzagorov

Re: АНКЕТА

Мнение от gzagorov »

Xaugyk написа:антракса ти неси наред!тъпия пес си го джиткай колкото искаш сас дебилни игри нени се занимава!!!ако си мислиш 4е само деца играят на фифата се лъжеш.справка - виж ми инфото!
Леле, играеш ФИФА и си от ЦСКА... ми да, то и отвън е мъгла в момента :rofl:

ПП: Само бъзик, не го приемай навътре. Всеки си има мнение и аз уважавам твоето!
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

Няма проблеми :D :D :D аз разбирам от шега и несам тънко обид4ив като някой деца тука из форумите :wasntme: ]:) :D
И само ЦСКА обичамеее !!!
JUSTINN

Мнение от JUSTINN »

доказано било че на фифата били от 10 до 14 години тва не е изобщо така във турнирите съм играл със хора колкото мене 17
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Xaugyk написа:антракса ти неси наред!тъпия пес си го джиткай колкото искаш сас дебилни игри нени се занимава!!!ако си мислиш 4е само деца играят на фифата се лъжеш.справка - виж ми инфото!
90 % от феновете на ФИФА са под 15 години , на песа варират около 20 години . Дори съм играл онлайн с един чичка на 45 години от софия който си джъкаше заедно със сина му ;) и по сърварите на конами е бъкано с 30 годишни които след работа цъкат един два мача ... всичко е факти ! Боже , та вижте си форума на какво прилича... децка градина !
JUSTINN

Мнение от JUSTINN »

AntrAcsA написа:
90 % от феновете на ФИФА са под 15 години , на песа варират около 20 години . Дори съм играл онлайн с един чичка на 45 години от софия който си джъкаше заедно със сина му ;) и по сърварите на конами е бъкано с 30 годишни които след работа цъкат един два мача ... всичко е факти ! Боже , та вижте си форума на какво прилича... децка градина !
omg 6е я пробвам щом е така да видя да ли е яка ]:)
chonin

Мнение от chonin »

Трудно е да сравняваш FIFA С PES... и двете игри си имат много предимства, както и много недостатъци. Нито една от двете не е "много" по-яка от другата, а всеки играе която му е кеф. Аз лично играех и двете до тази година. Просто сега PES2008 ми върви много бавно...
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

FM 2008 :nod:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

не става въпрос коя е по добра ;) става въпрос за възрастовата граница ! ФИФА тая година , доближиха геймплея си много до този на ПЕС , а ПЕСа до този на ФИФА с надеждата и двете игри да гепат някой друг фен от противниковия лагер ... много погрешна политика на Конами !
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

kyynadd написа:FM 2008 :nod:
:clap: :clap: :clap: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Изображение
Levski*

Мнение от Levski* »

AntrAcsA написа:
НЕЗНАМ КОИ ТИ Е НАБИЛ ТОВА ТЪПО НЕЩО В ГЛАВАТА НО ТОВА НЕ Е ТАКА!!! АЗ СЪМ НА 18 И СЪМ ИГРАЛ ФИФА СЪС ПО 25-30 ГОДИШНИ! :hi: ]:) :) ;)
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

БФЛ освен идеята ми за заключване имам още 1 идея за следващия пач.Пускате го на символична цена от 10 лв по магазините и си решавате проблема със заплащането, но при това положение ще е редно да обявявате дати, няма да я има толкова славата и т.н. 10 или 15 е поносимо за по-малките които са и по-мераклии по простата причина, че никой родител няма да даде на детото 50 лв за игра.. Толкоз от мен :)
НиКи

Мнение от НиКи »

Sm1rfa написа:Пускате го на символична цена от 10 лв по магазините и си решавате проблема със заплащането, но при това положение ще е редно да обявявате дати
:rofl: :rofl: :rofl:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

Sm1rfa написа:БФЛ освен идеята ми за заключване имам още 1 идея за следващия пач.Пускате го на символична цена от 10 лв по магазините и си решавате проблема със заплащането, но при това положение ще е редно да обявявате дати, няма да я има толкова славата и т.н. 10 или 15 е поносимо за по-малките които са и по-мераклии по простата причина, че никой родител няма да даде на детото 50 лв за игра.. Толкоз от мен :)
и после да ни съдят от БФС, ПФЛ, УЕФА, ФИФА, ЕА и който още се сетиш
Изображение
chentri

Мнение от chentri »

ae kko става 10.01 6те6е да излезе ]:)
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

chentri написа:ae kko става 10.01 6те6е да излезе ]:)
Кой ти каза?
Изображение
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

XpucTo написа:
Sm1rfa написа:БФЛ освен идеята ми за заключване имам още 1 идея за следващия пач.Пускате го на символична цена от 10 лв по магазините и си решавате проблема със заплащането, но при това положение ще е редно да обявявате дати, няма да я има толкова славата и т.н. 10 или 15 е поносимо за по-малките които са и по-мераклии по простата причина, че никой родител няма да даде на детото 50 лв за игра.. Толкоз от мен :)
и после да ни съдят от БФС, ПФЛ, УЕФА, ФИФА, ЕА и който още се сетиш
неможе ли да се патентова?Мисля, че даже няма да е мн трудно.. все пак вие си знаете, но така поне няма да ви бъде "безсмислен" труда.Разбираш какво искам да кажа
НиКи

Мнение от НиКи »

Ами представи си трябва да праим кат КОНАМИ - Ман Юнайтед е Man Red, Кирилов е Килимов и т.н. С други думи трябва да объркваме имена и подобни неща, също така никой от екипа не цели печалба(предполагам де :D ). Накратко - няма да се зимат пари за пачовете.
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

да, разбирам.Просто от няколко дни влизам тук да следя развитието на коректора за фифа ("пачът"- понеже за 07 се бяхте справили превъзходно) и ми изглежда странно не само, че се задават еднакви въпроси, но и от еднакви хора, които получават еднакви отговори, което малко дразни за това отначало предложих да заключите форума.
Това е лично мнение и може да бъде изтрито говоря като лаик в материята на създаването на подобни 3D графики(пачът) и форуми.
tuti

Мнение от tuti »

AntrAcsA написа:Вчера само съм праснал 5 Бана ! Днес мисля да си подобря рекорда ... :^) я да видим има ли желаещи

П.С. tuti Пиши на кирилица !!!
за това ли ме бан ??
chentri

Мнение от chentri »

кламерчо каза на 10.01 :blush: :blush: :blush:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”