![Изображение](http://i.data.bg/08/01/07/747077_orig.jpg)
Утре ще направя вратарския и резервния, просто трябва да лягам сега.
можеш да си ги сложиш след кат осложиш патча с СМ.chentri написа:е теа не6та каде мое да ги ползва6 като нали на па4а 6те си са истинските екипи
запазими PSDто на новия екип на ЦСКАklamer4o написа:можеш да си ги сложиш след кат осложиш патча с СМ.chentri написа:е теа не6та каде мое да ги ползва6 като нали на па4а 6те си са истинските екипи
аз ще си го направя и ще ти го запазя, но екипите на "А" група ще ги правят Св. Цецо и Св. ГогоAntrAcsA написа:запазими PSDто на новия екип на ЦСКАklamer4o написа:можеш да си ги сложиш след кат осложиш патча с СМ.chentri написа:е теа не6та каде мое да ги ползва6 като нали на па4а 6те си са истинските екипиако го правиш целия де
това са основните екипи "пума". Мога да направя модела как изглежда отзад ако исакте. Мисля че иам и някакви други модели, но те се използват много, много рядко. Пример - Екипът на Тотнъм, който беше направен май за наква годишнина...НиКи написа:А да те питам прочел ли си някъде че така ще изглежда или просто гадаеш
Христо все пак е от БФЛ... НЕ беше уместно да му постваш екипа...andyto написа:Направи този:
Този екип го взех от БГ клубс. Мисля че те са ваш приятелски сайт. Ако такъв е екипа във пача ще е много добре. Исках просто да ти кажа да го направиш Пума или найк или адидас или както иска6, но да е по този моделklamer4o написа:Христо все пак е от БФЛ... НЕ беше уместно да му постваш екипа...andyto написа:Направи този:
ууууу. Много извинявай. Прочетох "направих"andyto написа:Този екип го взех от БГ клубс. Мисля че те са ваш приятелски сайт. Ако такъв е екипа във пача ще е много добре. Исках просто да ти кажа да го направиш Пума или найк или адидас или както иска6, но да е по този моделklamer4o написа:Христо все пак е от БФЛ... НЕ беше уместно да му постваш екипа...andyto написа:Направи този:
Няма проблемиklamer4o написа:ууууу. Много извинявай. Прочетох "направих"Затва така реагирах...
ами ако е някакъв по специален отзад те моля да го направишklamer4o написа:това са основните екипи "пума". Мога да направя модела как изглежда отзад ако исакте. Мисля че иам и някакви други модели, но те се използват много, много рядко. Пример - Екипът на Тотнъм, който беше направен май за наква годишнина...НиКи написа:А да те питам прочел ли си някъде че така ще изглежда или просто гадаеш
това е шарката отзад. намерих го в нетаНиКи написа:ами ако е някакъв по специален отзад те моля да го направишklamer4o написа:това са основните екипи "пума". Мога да направя модела как изглежда отзад ако исакте. Мисля че иам и някакви други модели, но те се използват много, много рядко. Пример - Екипът на Тотнъм, който беше направен май за наква годишнина...НиКи написа:А да те питам прочел ли си някъде че така ще изглежда или просто гадаеш
Браво страхотни са!klamer4o написа:Пана на Купата на УЕФА, ШЛ и ЕВРО 2008: