Трансфери

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Трансфери

Мнение от XpucTo »

Peasemaker продължаваш да обиждаш. Приеми това съобщение като устна забелбежка. Не искам да те наказвам но ти продължаваш
Изображение
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

XpucTo написа:Peasemaker продължаваш да обиждаш. Приеми това съобщение като устна забелбежка. Не искам да те наказвам но ти продължаваш
ХРИСТО , а коментара на очко какво е ??? И как няма да го "обиждам" ( ако въобще може да се нарече така ) като администратор му обеснява нещатата , а той вика нас - "ФЕНОВЕТЕ" на другите отбори какво ни интересува .... е извинявай много !
levski_ups

Мнение от levski_ups »

PeacemakeeR написа:
paolo написа:Мисля,че всеки сам може да си прави трансферите като си ги прехвърля от един отбор на друг{говоря за нашите си отбори де]..Проблемът ще е единствено в това да се прехвърлят играчи в кипърското или израелското първенство.Затова ще е хубаво всеки български отбор в патча да има повечко играчи.
Еми да , прав си ... дано да не са махнали ( Топчо , Мечо и "Бижутера" ) , но и да ги няма ... това не е от голямо значение , защото и с тях и без тях винаги ще има Левски - отбора на народа ! Най-силно обичания отбор в България , но също така и най-мразения ! Защото НИЕ , феновете на Левски , винаги са показвали , че отбора колкото и да е слаб , винаги сме били до тях и никога не сме се отказвали от тях ( а ЦСКА като играят слабо - "ОСТАВКА" , "КУРВИ СТЕ" и т.н. )
П.П. Това е проблема на чорбарите , те не обичат ЦСКА , а мразят Левски ! Те само се радват Левски като се изцепи ( един пример - Тампере ) , но те непомнят Купата на УЕФА , където бяха 5ти от 5 отбора , а само да добавя факта , че тогавашния носител на купата на УЕФА - ЦСКА Москва беше в групата на Левски , и дори не успя да играе 1/16 финал .... сами си правете изводи .... и най-смешно ми става като цскарите почват да се хвалят с 2 та си 1/2 за ШЛ ( тогавашния КЕШ ) .... :rofl: ама те горките с 3 мача са стигнали , а сега само за да влезеш в групите ти трябват поне 6 мача ( зависи какъв коеф имаш ) , а и още нещо - повечето комунистически отбори са печелили КЕШ - Цървена Звезда , Спарта Прага , Стяуа и т.н.
Извода какъв е .... ??? :levski:
А и да отбележа че ЦСКА Москва бяха тогава и Шампиони.те защотаваха титла :D Иначе какда ти кажа че си много прав в цялото исказване
BaLkI

Мнение от BaLkI »

Че е прав,прав е!Поне за нас Левскарите...Но не е тука мястото на тия словоизлияния-раздела се нарича БФЛ ФИФА 2008,за другото си имо свободна зона! ;)
Кирилов

Мнение от Кирилов »

levski_ups написа:
PeacemakeeR написа:
paolo написа:Мисля,че всеки сам може да си прави трансферите като си ги прехвърля от един отбор на друг{говоря за нашите си отбори де]..Проблемът ще е единствено в това да се прехвърлят играчи в кипърското или израелското първенство.Затова ще е хубаво всеки български отбор в патча да има повечко играчи.
Еми да , прав си ... дано да не са махнали ( Топчо , Мечо и "Бижутера" ) , но и да ги няма ... това не е от голямо значение , защото и с тях и без тях винаги ще има Левски - отбора на народа ! Най-силно обичания отбор в България , но също така и най-мразения ! Защото НИЕ , феновете на Левски , винаги са показвали , че отбора колкото и да е слаб , винаги сме били до тях и никога не сме се отказвали от тях ( а ЦСКА като играят слабо - "ОСТАВКА" , "КУРВИ СТЕ" и т.н. )
П.П. Това е проблема на чорбарите , те не обичат ЦСКА , а мразят Левски ! Те само се радват Левски като се изцепи ( един пример - Тампере ) , но те непомнят Купата на УЕФА , където бяха 5ти от 5 отбора , а само да добавя факта , че тогавашния носител на купата на УЕФА - ЦСКА Москва беше в групата на Левски , и дори не успя да играе 1/16 финал .... сами си правете изводи .... и най-смешно ми става като цскарите почват да се хвалят с 2 та си 1/2 за ШЛ ( тогавашния КЕШ ) .... :rofl: ама те горките с 3 мача са стигнали , а сега само за да влезеш в групите ти трябват поне 6 мача ( зависи какъв коеф имаш ) , а и още нещо - повечето комунистически отбори са печелили КЕШ - Цървена Звезда , Спарта Прага , Стяуа и т.н.
Извода какъв е .... ??? :levski:
Извода е ,че си тъп като на слон гъзъ...къде си тръгнал да обясняваш бе,левчо ? За кво се бориш изобщо ? Завистник смотан...дори да не сметнеш успеха ни на полуфинал на КЕШ,пак историята ни е стотици пъти по-славна,гащник такъв.Само се погледнете колко сте жалки ,имате ли победи над европейски колоси ? Каква история,какви традиций си взел да обясняваш...били сте 2 европейски отборчета от рода на Киево,който попаднаха по пълна случайност в УЕФА и следващия сезон резонно си бяха в серия Б и Оксер,който са също пълна трагедия...Къде бяхте срещу Барса,Челси...Вердер ? Къде бяхте ? А ЦСКА е друго нещо... отбори като Нотингам,Ливърпул,Аякс,Байерн плакаха ...да изброявам ли още ? Валенсия,Ювентус ...Сантос,Монако,Спортинг,та дори и Динамо Букурещ (8:1),Динамо Киев и Панатинайкос.А отностно комунистическите отбори не знам за Звезда ,Спарта Прага и Стяуа ,но знам,че ЦСКА е армейски отбор ,също като Партизан !
Punk_man

Мнение от Punk_man »

:| дай да не осираме темата на човека ;)
Levski_forever на 25 Дек 2007 23:04 : Ше цитирам един пич "Божеее...дай ми нож да се гръмна!" :|
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

За 5 минути работа си оправяш всичко.Влизаш преди да си започнал сезона и пращаш Топчо,Мечо, Йовов или в Американското или в китайското нали ще играеш в българското не ти трябват и си готов.Другите трансфери си ги правиш iсъщо да кажем от Левски в Славия както е Коприваров.Максимум 5 минути и всички трансфери са ти тип-топ.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

ЛОЛ, я по кротко е....
Btw, не бързайте с тигана щот преди 2 години ни водеха със 7 а станаха 7 назад така че вс мое да стане :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

Gogo ?! Това не е спортен форум, спора ЦСКА - ЛЕВСКИ си го водете другаде, ако видя още едно мнение за "вечното дерби" - заключвам темата. Тя май се изчерпа с предното ми мнение, но ако има други въпроси автора или някой друг.... ?
_hi6tnika_

Мнение от _hi6tnika_ »

Аз съм Левскар и мразя ЦСКА В червата, но нека да признаеме, че все пак и Цска имат успехи в Европа неможе да го отречеме, но и Левски също имат своя принос. За нашата малка държава всеки един мач на европейски терен е постижение
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

wcwc написа:Gogo ?! Това не е спортен форум, спора ЦСКА - ЛЕВСКИ си го водете другаде, ако видя още едно мнение за "вечното дерби" - заключвам темата. Тя май се изчерпа с предното ми мнение, но ако има други въпроси автора или някой друг.... ?
Що си сложил ?!
Аз просто казвам ДА СПРАТ СЪС СПОРА
ЛОЛ, я по кротко е....
и на ония чорбар дет е мн сигурен че ЦСКА са шампиони и че на Левски играчите не го бъркат му припомням кво стана преди 2 годинки :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
paolo

Мнение от paolo »

Виж,ние винаги можем да се караме на тази тема,като това КОЙ е по голям "цесекар" или "левскар".То се вижда кой е най-ТИТУЛОВАНИЯ отбор в България,е те и по-света отдавна го знаят де.Напротив ние ОБИЧАМЕ отбора си,когато гостуваме на чуждестранни стадиони виждаш каква атмосфера се създава от нашите фенове,сещаш се за гостуванията ни на "Атлетико М","Ливърпул","Монако","Блякбърн" и т.н.За домакинските ни срещи в Европа няма какво да говорим.НИЕ след мач от Европа да сме "плюли" по-някой от играчите ни!?Ние не "плюем" вратаря си,както вие направихте с Николай Михайлов след мача с Вердер.НИЕ винаги ще подкрепяме играчите си докрай.Винаги феновете на ЦСКА са и ще бъдат №1-не само в България,но и в чужбина-това е многократно пъти ПОКАЗВАНО и ДОКАЗВАНО.Виж за вас сам си направи извода след като вашите фенове се разцепиха на две-ЗАПАД и ИЗТОК ли беше не си спомням вече.Сам виждаш какви "поразии"{меко казано},правят по стадионите,отборът ви не малко пъти бе глобяван от УЕФА,дори и след невероятните ви 6 победи...ОПА загуби в най-престижния турнир в Европа.НИЕ милионите фенове на ЦСКА сме понякога крайни,претенциозни,но това е защото ВИНАГИ искаме да виждаме любимия си отбор там където му е мястото-№1 в България и Европа.ВИНАГИ сме били и ще БЪДЕМ катализатор за успехите на ЦСКА.Не ми се вярва например някога "Левски" да вземе победи на "Бай Арена" и "Анфийлд" например,ако ще да закупят всичките звезди от Бразилското първенство.Къде ви е план 2007?Какво включваше той?Ааааа може би 4-то място след есенния полусезон...на колко точки сте между другото от ЦСКА-13.Е,не се притеснявайте де ще ги УВЕЛИЧИМ на повечко,има време.Нямате един свестен трансфер зад граница от времето на Мариян Христов,а виждаш какво правят "нашите" Марто,Стенли и Бербо по английските терени.Може би ВИЕ ще се надявате отборът на Христо Йовов да не изпадне от Кипърското първенство или пък дали Апоел ТА на ТОПЧО и МЕЧО ще влезе в "златната среда".Така като продадохте "световните ви звезди"-Гонзо и Кривия в мегахитово Турско първенство,като видяхте какви кариери направиха в чужбина.Така ще бъде и занапред-провалени трансфери зад граница.Няма какво повече да добавя,сигурен съм че и повечето фенове на ЦСКА биха ме подкрепили в думите ми.

П.П. Извинявам се на екипа БФЛ,че точно тук засягам тази тема,но много исках да изкажа мнението си.
Последно промяна от paolo на 09 Яну 2008 17:06, променено общо 1 път.
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

PeacemakeeR написа:Ей manowar , чорбар смотан ! Много си отворен бе , ко ме интересувало за Левски :rofl: Ти видя ли , че питаш за цуцурка , а пък само за Левски ти отговарят прасе гадно ! !
П.П. Вий знайте как се изтърват 7 точки преднина , за другите 3 на Кочин-Парк ние ще се погрижим :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Хаха вие с тоя отбор ако останете в групата няма да е зле :hi: :D :X
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

По английските терени не ги продадохте вие.Продадоха ги Селтик,Волфсбург и Байер.Мартин не е тръгнал от ЦСКА нито Бербатов.Мартин е тръгнал от Враца Бербатов от Благоевград.Темата е безкрайна може много да се караме и да спорим.Темата е за БФЛ все пак.Аз лично няма да взимам повече отношение в спора всеки си е прав за него си.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
paolo

Мнение от paolo »

_GAGATA_ написа:
За 5 минути работа си оправяш всичко.Влизаш преди да си започнал сезона и пращаш Топчо,Мечо, Йовов или в Американското или в китайското нали ще играеш в българското не ти трябват и си готов.Другите трансфери си ги правиш iсъщо да кажем от Левски в Славия както е Коприваров.Максимум 5 минути и всички трансфери са ти тип-топ.
Прав си.Обаче аз никога не бих си купил "левскар" в отбора,дори и те да са последните играчи във Фифата.Като почна сезон с ЦСКА и си взема БЕРБО,СТЕНЛИ и МАРТО ще ги смачкам тези от Левски:D
paolo

Мнение от paolo »

_GAGATA_ написа:По английските терени не ги продадохте вие.Продадоха ги Селтик,Волфсбург и Байер.Мартин не е тръгнал от ЦСКА нито Бербатов.Мартин е тръгнал от Враца Бербатов от Благоевград.Темата е безкрайна може много да се караме и да спорим.Темата е за БФЛ все пак.Аз лично няма да взимам повече отношение в спора всеки си е прав за него си.
Наистина темата е безкрайна,но знаеш от кой български отбор бяха продадени тримата-от ЦСКА,а не от "Монтана","Пирин" и "Ботев" Враца.
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

paolo написа:
_GAGATA_ написа:
Прав си.Обаче аз никога не бих си купил "левскар" в отбора,дори и те да са последните играчи във Фифата.Като почна сезон с ЦСКА и си взема БЕРБО,СТЕНЛИ и МАРТО ще ги смачкам тези от Левски:D
Всеки ще играе по различен начин.Аз например ще играя с Пирин.Понеже обичам да е максимално реалистично ще си оправя трансферите преди да почна сезона.По време на сезона ако си купя някой играч може, но иначе да си ги сложа от трансфери не ме кефи.
paolo

Мнение от paolo »

_GAGATA_ написа:
paolo написа:Мисля,че всеки сам може да си прави трансферите като си ги прехвърля от един
Пирин е добър отбор,за мен хита на полусезона.Много симпатичен за мен отбор,поне от това което наблюдавах играят много изчистено,практикуват много добър футбол.Даже ви победихме много трудно,ако си спомняш.Много се изкефих,че взехте точка на Левски,а заслужавахте 3-те.Само ми е интересно как така играете по-добре като гости,отколкото като домакини,а като бяхте си взели повечето домакински срещи сега щяхте да сте по-напред :clap:
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

За спорове ЦСКА-Левски си има много форуми. Организирайте си среща там
Изображение
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”