Пари
Пари
С по колко пари ще разполагат първоначално отборите от А група.(долу-горе не искам точни цифри)
-
Re: Пари
И къде ви отива реализма? Ще са малко и ще градите отбор постепенно както се прави.Иначе вместо чийт за пари си влезте и си прехвърлете които играчи искате в самата игра макар че пак се губи реализма.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Прав си , тъпо ще е всичко наготово По-добре да се постараеш малко , да си поблъскаш главата , но накрая да си доволен от постигнатото !_GAGATA_ написа:И къде ви отива реализма? Ще са малко и ще градите отбор постепенно както се прави.Иначе вместо чийт за пари си влезте и си прехвърлете които играчи искате в самата игра макар че пак се губи реализма.
Естествено че няма да им тръпка да е с много пари,но просто питам пък който иска да си направи трансферите отначало,но така се губи реализма,абе не ми пука честно казано с колко пари ще са отборите,само да излиза по скоро
със 1 лев ще почнат а после си слагам пача за пари и ги правим реал мадрид продвам всичките целия си отбор и си купивам роналдо и още мнго дргу звезди и гледй кво става парите не са проблем важно е да нема бъгове
-
Много сте прости, като не знаете не пишете, за това се заключват темите...
Иначе тва с парите не е много добре премислено, щото много лесно можеш да спечелиш бързи пари като купиш скъп играч като свободен агент и след това веднага го продадеш
Иначе тва с парите не е много добре премислено, щото много лесно можеш да спечелиш бързи пари като купиш скъп играч като свободен агент и след това веднага го продадеш
-
- BFL Team™
И изобщо ако искате реално развитие на един отбор, да градите състава, да премисляте нещата и да контролирате всичко, пуснете си FIFA Manager или Football Manager... Във фифа няма да получите резултатът който искате. Тези пари там са направени колкото да има нещо като за трансфери / а пък цените на играчите са ужасно осрани /. Изобщо Manager Mode на FIFA е трагедия от към реализъм.
Един път си бях инсталирал някоя от тези две игрии изобщо не ми хареса. Доколкото си спомням по време на мач футболистите бяха някви точки
-
Ти какво искаш да бъде ? Да ти направят игра в която хем да имаш адски голяма база дани хем мачовете да се играят като на фифа с добрата графика ли ? Еми няма как да стане Football Manager е боза - Championship Manager 01/02 е най-добрия жалко , че няма ъпдейти с сегашните трансфери !L3vSkAr написа:Един път си бях инсталирал някоя от тези две игрии изобщо не ми хареса. Доколкото си спомням по време на мач футболистите бяха някви точки
Аз лично съм най-доволен от Фифа Мениджъра и играя жече 4 поредни версии,според мен е по приемлив от футбол мениджъра.Има много повече снимки на играчи(сега и на градове,коли и.т.н) и какво ли още не.Замислете се едната игра е 500 мб а др 5 гб коя ще е по хубава.
Но не е тук мястото тук говорим за фифа а за парите попитах от чисто любопитство.
Но не е тук мястото тук говорим за фифа а за парите попитах от чисто любопитство.
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Наистина замислете се коя е по-хубава. Игра в която има снимки на коли и градове или такава която представлява най-голямата и най-точната база данни и с най-точният геймплей?ovech написа:Аз лично съм най-доволен от Фифа Мениджъра и играя жече 4 поредни версии,според мен е по приемлив от футбол мениджъра.Има много повече снимки на играчи(сега и на градове,коли и.т.н) и какво ли още не.Замислете се едната игра е 500 мб а др 5 гб коя ще е по хубава.
Дано спонсорите да дават достатъчно пари, а не както сега - на фифа печеля Шампионската лига и на следващата година най-високата сума от спонсор ми е 16 000 - смях ...
-
Фифа - реализъм Това е просто невъзможно , Фифа е играта на абсурдите Не знам на коя друга играя можеш да си купиш всеки един играч стига да имаш парите да платиш трансферната му сума Спонсори - никакъв реалнизъм , транфери - никакъв реализъм . Предлагаш пари за играча ако ги задоволява офертата ти го дават ако не даваш повече и пак го взимаш - играча не го бръснат за нищо там
Е не е чак тей миналата година се оптвах да купя играч, но колкото и да предлагах не ми го даваха милярдер го правих и пак не та не.
-
Аз говоря от личен опит какво ми се е случвало
Абе щом може в първия сезон да се спечели купата на Англия с отбор от 2 ра дивизия за какво просто говорим Супер нереално - можеш ли да играеш фифа и с най-слабите играчи пак мачкаш наред с разлика от 5-6 гола , това трябва коренно да се промени . Някак си не ми се стува много реално с играч от 2 ра дивизия на Англия с обща оценка на качествата от 65 да развинтвам от финтове Рио Фърдинанд , Джон Тери и прочие и да вкарвам от където си поискам
Абе щом може в първия сезон да се спечели купата на Англия с отбор от 2 ра дивизия за какво просто говорим Супер нереално - можеш ли да играеш фифа и с най-слабите играчи пак мачкаш наред с разлика от 5-6 гола , това трябва коренно да се промени . Някак си не ми се стува много реално с играч от 2 ра дивизия на Англия с обща оценка на качествата от 65 да развинтвам от финтове Рио Фърдинанд , Джон Тери и прочие и да вкарвам от където си поискам
Ми за сега фифа08 е по добра. Наистина през миналите години на което и ниво да си пуснеш компютара си вкарва почти сам, но сега мисля че са го оправили този недаг на фифата, защото вече е по сложно да вкараш. Играя на световен клас на играчи и вратари и с МАН ЮН едвам бия третодивизионен отбор