Чул те Господ!Дано най-после "децата" млъкнат и не пускат теми свързани с излизането на патчаGalen написа:Сега дано форума малко се поразчисти и никой да не пуска безмислени теми!
Всеки който чака пача да прочете!!!
Re: Всеки който чака пача да прочете!!!
Я дай линк че отдавна го търся тоя патч
-
az gi namerih v 1 sait tea 3 pa4a edin chiliiiski sait nali
-
За какви патчове става на вапрос
-
- Обратна връзка:
Просто като видя този раздел на какво е заприличал ми става лошо. Всеки ден се появяват поне по две безсмислени теми. Не мога да разбера какво толкова пречи да се изчака още две-три седмици и пачът ще бъде пуснат. Защо трябва да се пишат глупости, излишни питания и тем подобни? Аз разбирам момчетата. Те правят едно добро дело и то е за нас и ние не им плащаме. Да не говорим, че ако тях ги нямаше нямаше да има екип като тях. Разбирам какво е да правиш пач, ровичкал съм се в СМ и знам колко сложно е да едитваш играта. Така, че ако си мислите, че пач се прави за един месец просто бъркате.
А иначе българинът може да бъде много добър човек. Има много свестни хора в този народ, но има и пълни изроди, така че не като цяло българинът нещо му куца в поведението, а той не може (не иска) да бъде истински добър човек.
А иначе българинът може да бъде много добър човек. Има много свестни хора в този народ, но има и пълни изроди, така че не като цяло българинът нещо му куца в поведението, а той не може (не иска) да бъде истински добър човек.
Глупаци,защо ми изтрихте постта,а ? Предпочитате шикалкавенето да продължи и да се ебавате с юзърите само...ако видят другия пач няма да ви стъпят в сайта вече . И не търсете вина в хората ,който постват (дори тези които пишат пълни глупости и псуват) те НЕ са виновни,че вие не си вършите работата качествено
Аз вече имам Агрупата исъм започнал кариера с ЦСКА.От къде го имам-CEP 08.Иначе ше чакам бфл пача ма до тогава да убия скуката с цепа.
Изтеглете си го от тук http://torrents.uteam-bg.net/details.php?id=25056
sh ima da 4eka6 .. ehe ehe ..CSKA for ever написа:Аз вече имам Агрупата исъм започнал кариера с ЦСКА.От къде го имам-CEP 08.Иначе ше чакам бфл пача ма до тогава да убия скуката с цепа.
-
- Обратна връзка:
Ще бъде а амунике няма да бъдеkyynadd написа:Ама моляте си прочети какво пише.cska_boy написа:ам бадема нема ли да е в цска? за него се знае6е от мн. по дълго време от колкото за тия бразилчета
И аз от тук го изтеглих...на мен ютийм-а ми е локален даже,тъй че 700 мегабайта ги свалям за отрицателно време.Аз също започнах кариера с ЦСКА и съм много доволен,навярно и ти ?CSKA for ever написа:Аз вече имам Агрупата исъм започнал кариера с ЦСКА.От къде го имам-CEP 08.Иначе ше чакам бфл пача ма до тогава да убия скуката с цепа.
-
- BFL Team™
Като не си вършим работата ти какво правиш тук? Нали не работим качествено, не покриваме очакванията ти. Натискаш хискчето горе и забравяш за нас.Кирилов написа:Глупаци,защо ми изтрихте постта,а ? Предпочитате шикалкавенето да продължи и да се ебавате с юзърите само...ако видят другия пач няма да ви стъпят в сайта вече . И не търсете вина в хората ,който постват (дори тези които пишат пълни глупости и псуват) те НЕ са виновни,че вие не си вършите работата качествено
-
кунад не се ядосваи с такива кат тоя просто го пра6таи да яде БАНан и готоо
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
Абе оставете ги да псуват да прават теми ... накрая ше викат БФЛ ВИЕ СТЕ Н1 а преди 2 дена ви псуват....
Драги,както виждаш имам 3 поста...не би било трудно да видиш първия от тях и да разбереш какво ме е предизвикало да се регна . А отностно очакванията - аз нямам никакви очаквания от вас. Когато бяха позволени коментарите си им казах на хората ,че пача ще излезе 100% след Нова година,те ми се смееха...(А то какво стана май следващата нова година ще излезе ) Аз съм казвал много пъти,че не се нуждая толкова много от нашето първенство,но ме е яд като търсите вината в тези ,който постват глупави теми.kyynadd написа:Като не си вършим работата ти какво правиш тук? Нали не работим качествено, не покриваме очакванията ти. Натискаш хискчето горе и забравяш за нас.Кирилов написа:Глупаци,защо ми изтрихте постта,а ? Предпочитате шикалкавенето да продължи и да се ебавате с юзърите само...ако видят другия пач няма да ви стъпят в сайта вече . И не търсете вина в хората ,който постват (дори тези които пишат пълни глупости и псуват) те НЕ са виновни,че вие не си вършите работата качествено
Не искам да приемате мненията ми нападателни към вас - аз просто съм за истината...!
Невиждам смисъл от тоя CEP след като БФЛ излиза до ден,два!
-
- Обратна връзка:
Ти пък откъде знаеш?БФЛ_d1Av0lo написа:Невиждам смисъл от тоя CEP след като БФЛ излиза до ден,два!
-
- BFL Team™
хех,пич тва не ми е работата,аз работата си я върша перфектно,спокс .казвам го за 6476474 път,който не ни харесва,да не влиза тука,така нема да ви трием мненията.искам некои доволен от цеп патча да разкаже за кариерата му с някой бг отбор,спечелил ли е купата и суперкупата на бг,да каже примерно какъв е състава на славия,да разкаже нещо,нали сте играчи и сте доволни от негоКирилов написа:Глупаци,защо ми изтрихте постта,а ? Предпочитате шикалкавенето да продължи и да се ебавате с юзърите само...ако видят другия пач няма да ви стъпят в сайта вече . И не търсете вина в хората ,който постват (дори тези които пишат пълни глупости и псуват) те НЕ са виновни,че вие не си вършите работата качествено
Пф не е твоя работа аз какво знам,от къде го знам и тн.Да кажем че си е мое мнение.Проблеми?vili4kata написа:Ти пък откъде знаеш?БФЛ_d1Av0lo написа:Невиждам смисъл от тоя CEP след като БФЛ излиза до ден,два!
СЕП пача си е много добър,ако на някой не му харесва състава винаги може направи промените в Club Transfer...а и все пак те са направили близо 100 лиги ,не може всички да са "the first ,the best".Не ме разбирайте погрешно...предполагам,че вашето БГ първенство ще е на 5 пъти по-добро ниво от това на СЕП,не може да кажеш ,че СЕП патча не струва... Особено добре са направили обновените състави на тиймовете от първенствата който си ги има във ФИФА 08.(Просто примерче е ,че има доста нападатели от Чемпиъншип и други втори ешалони,които са с по-голям скил от ,да речем...Пипо Инзаги,което според мен е недопустимо.) Все пак успех с патча,вярвам,че ТОЗИ УИКЕНД ще зарадвате много хораsv3nc3 написа:хех,пич тва не ми е работата,аз работата си я върша перфектно,спокс .казвам го за 6476474 път,който не ни харесва,да не влиза тука,така нема да ви трием мненията.искам некои доволен от цеп патча да разкаже за кариерата му с някой бг отбор,спечелил ли е купата и суперкупата на бг,да каже примерно какъв е състава на славия,да разкаже нещо,нали сте играчи и сте доволни от негоКирилов написа:Глупаци,защо ми изтрихте постта,а ? Предпочитате шикалкавенето да продължи и да се ебавате с юзърите само...ако видят другия пач няма да ви стъпят в сайта вече . И не търсете вина в хората ,който постват (дори тези които пишат пълни глупости и псуват) те НЕ са виновни,че вие не си вършите работата качествено
CEP да е хубав пач .Аз си изтеглих пача заради многото лиги първо че на кариера ме изхвърляше,на турнамент ме изхвърляше или по скоро не мога да играя никви турнири с тези отбори и плюс това отбора на ЦСКА беше с екипите от 2002 година и играчите от 2003 и екипите на Левски бяха стари но незнам точно от коя година.Имаше два отбора в А група които са били в А група през 2002 година или 2003 вече не се сещам.И си качих пача на БФЛ защото този пач беше най-отвратителния.Да не говоря за другите добавени лиги същата история като Българската! Просто няма смисъл от този пач!Кирилов написа:СЕП пача си е много добър,ако на някой не му харесва състава винаги може направи промените в Club Transfer...а и все пак те са направили близо 100 лиги ,не може всички да са "the first ,the best".Не ме разбирайте погрешно...предполагам,че вашето БГ първенство ще е на 5 пъти по-добро ниво от това на СЕП,не може да кажеш ,че СЕП патча не струва... Особено добре са направили обновените състави на тиймовете от първенствата който си ги има във ФИФА 08.(Просто примерче е ,че има доста нападатели от Чемпиъншип и други втори ешалони,които са с по-голям скил от ,да речем...Пипо Инзаги,което според мен е недопустимо.) Все пак успех с патча,вярвам,че ТОЗИ УИКЕНД ще зарадвате много хораsv3nc3 написа:хех,пич тва не ми е работата,аз работата си я върша перфектно,спокс .казвам го за 6476474 път,който не ни харесва,да не влиза тука,така нема да ви трием мненията.искам некои доволен от цеп патча да разкаже за кариерата му с някой бг отбор,спечелил ли е купата и суперкупата на бг,да каже примерно какъв е състава на славия,да разкаже нещо,нали сте играчи и сте доволни от негоКирилов написа:Глупаци,защо ми изтрихте постта,а ? Предпочитате шикалкавенето да продължи и да се ебавате с юзърите само...ако видят другия пач няма да ви стъпят в сайта вече . И не търсете вина в хората ,който постват (дори тези които пишат пълни глупости и псуват) те НЕ са виновни,че вие не си вършите работата качествено