Всеки който чака пача да прочете!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
RiLeCo

Re: Всеки който чака пача да прочете!!!

Мнение от RiLeCo »

Е да но на CEP има много стадиони от англия германия испания.....
ИзображениеИзображение
dangerous_virus

Мнение от dangerous_virus »

Сега ще задам може бе 1 много тъп и дразнещ въпрос. След като се разбра, че GFX ще бъде заедно с БФЛ патча може ли поне да оправите това ----> BFLFIFA2008v1.0 - скоро GFXFIFA2008v1.0 - скоро. Смисъл да махнете това за GFX или да бъде написано по някъкъв друг начин. Мерси за вниманието !!!
Arekusanderu

Мнение от Arekusanderu »

БФЛ_d1Av0lo написа:Невиждам смисъл от тоя CEP след като БФЛ излиза до ден,два!
men ti ebawash li se :D haha do 1,2 lele do 1,2 meseca moje godina nishto ne se znae towa wse pak e bg :)
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Arekusanderu написа:
men ti ebawash li se :D haha do 1,2 lele do 1,2 meseca moje godina nishto ne se znae towa wse pak e bg :)
а може и да няма :rofl:
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Светльо спри да говориш глупости, ще ти повярват...А вие сте свободни хора, може да играете каквото искате.
Кирилов

Мнение от Кирилов »

Пълна измислица,всичко си върви...и екипите са напълно актуални,с логото на ВИВАТЕЛ(Що не се замислиш дали 2002-ра е имало ВИВАТЕЛ :giggle: ).В момента играя дори сезон с ЦСКА.Няма нужда да сипеш лъжи само ;)
НиКи

Мнение от НиКи »

Да бее, да знаеш, то екипа зависи само от логото на вивател :giggle:
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Мислете ни за каквито искате. Ако искате ни мислете за тъпи гейове. Всеки си има мнение, живеем в свободна държава. Псувайте ни че бавим пача, може и да имате право. Искаме всичко да е добре. Появиха се доста бъгове ще кажа само 2 - на някои играчи отдалеч изглеждат с къса коса, а отблизо с опашка.
Говорете за нас каквото решите, аз вече няма да се ядосвам. Всеки си има мнение.
ПС: Не сме казали че ще излезе преди Нова година. Казахме че ще се опитаме. Всъщност той бе готов преди Нова година, но не го бяхме тествали.
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Не се косете за глупости. Относно CEP-а - дабър е що годе добавя доста нови първенства.Помня че за 2007 бяха направили ШЛ и УЕФА с предварителни кръгове и поне в това отношение беше добре.Пачът на CEP е колкото да се добавят новите първенства.Българското на БФЛ ще е по-добро от българското на CEP със сигурност така че спокойно.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Кирилов написа:Пълна измислица,всичко си върви...и екипите са напълно актуални,с логото на ВИВАТЕЛ(Що не се замислиш дали 2002-ра е имало ВИВАТЕЛ :giggle: ).В момента играя дори сезон с ЦСКА.Няма нужда да сипеш лъжи само ;)
дай шотове от ингейм и от менюто
Кирилов

Мнение от Кирилов »

Появиха се доста бъгове ще кажа само 2 - на някои играчи отдалеч изглеждат с къса коса, а отблизо с опашка.
Абе,ти ФИФА 08 играл ли си ? :giggle: То попринцип така си изглеждат доста играчи от далече...(пример:Кака,Ван дер Сар)
Galen

Мнение от Galen »

Кирилов написа:Пълна измислица,всичко си върви...и екипите са напълно актуални,с логото на ВИВАТЕЛ(Що не се замислиш дали 2002-ра е имало ВИВАТЕЛ :giggle: ).В момента играя дори сезон с ЦСКА.Няма нужда да сипеш лъжи само ;)
Аз не ти говоря за пача тази година а за пача за фифа 07 или 06 беше не помня точно коя и бяха с неточни състави и екипи така че предполагам че и тази версия е такава ;)
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

ами какво да кажа за СЕРА ем много от логотата на българските не са актуални например на Левски или на Пирин!Видях един и съ6т играч в 4 отбора некъф Еламе в Берое ,в Локо пд и в Беласица!А пък като даде6 да си направи6 играч пи6е че дата базата е пълна!А пък с бюджетите е мн тъпо направено-всички бг отбори имат по 5 500 000 а пък Левски 6 500 000което е доста нереално!на Бе а про ако почне6 с бг отбор кра6ва!поне на мен де.Хубавото е че има много други първенства ! Аз 6те 4акам БФЛ пача!и ТЕстваите за да не стане кат при тоз СЕР
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Кирилов написа:
Появиха се доста бъгове ще кажа само 2 - на някои играчи отдалеч изглеждат с къса коса, а отблизо с опашка.
Абе,ти ФИФА 08 играл ли си ? :giggle: То попринцип така си изглеждат доста играчи от далече...(пример:Кака,Ван дер Сар)
ами нас тва нещо ни дразни :|
wcwc
BFL Team™

Мнение от wcwc »

г-н Умнико, Кирилов не говоерете глупости. Поприцип играчите от далеч излеждат с дълга коса, а от близо са си както трябва. При нас обаче от далеч излгеждат с опашки, а от близо са си както трябва (Това искаше да каже Иван). Разбираш ли?
Между прическата на Дренте и тази на Нистелрой правиш ли разлика? Е, ако правиш ще ме разбереш.

Лека вечер, и стига толкова глупости и в тази тема ;) Прочетете отново първия пост.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Не не съм играл фифа. Не ми тръгва.
JaymZZZ
BFL Team™

Мнение от JaymZZZ »

голям спор за малко нещо. Както всеки продукт, БФЛ пача трябва да бъде на ниво преди да бъде пуснато. Колкото и да искате това да е по-скоро трябва да помислите реално дали е по добре да се изчака малко повече време за значително подоборен пач? този пач се прави за вас....БФЛ иска да ви хареса на 100%
Изображение
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Искам само да подсетя екипа на БФЛ да си спомнят какво пише в първи поост на първа страница ! Като гледам тук кво се пише май онзи пост може да се делне шото никой не го чете !!!
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

БФЛ_d1Av0lo написа:
vili4kata написа:
Ти пък откъде знаеш? :^)
Пф не е твоя работа аз какво знам,от къде го знам и тн.Да кажем че си е мое мнение.Проблеми?
Не, но просто не е задължително всички да ти гледат мнението. В смисъл има хора, които вярват в дати на излизане дори и от човек, който не е в екипа...
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Офф Бфл немога да разбера как още продължавате да им се връзвате на глупостите на тея хора.Просто трийш мнението банваш го и тва е каквото им са обяснявате и вързвате
Изображение
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”