Всеки който чака пача да прочете!!!
-
Re: Всеки който чака пача да прочете!!!
Е да но на CEP има много стадиони от англия германия испания.....
-
Сега ще задам може бе 1 много тъп и дразнещ въпрос. След като се разбра, че GFX ще бъде заедно с БФЛ патча може ли поне да оправите това ----> BFLFIFA2008v1.0 - скоро GFXFIFA2008v1.0 - скоро. Смисъл да махнете това за GFX или да бъде написано по някъкъв друг начин. Мерси за вниманието !!!
men ti ebawash li se haha do 1,2 lele do 1,2 meseca moje godina nishto ne se znae towa wse pak e bgБФЛ_d1Av0lo написа:Невиждам смисъл от тоя CEP след като БФЛ излиза до ден,два!
-
- BFL Team™
а може и да нямаArekusanderu написа:men ti ebawash li se haha do 1,2 lele do 1,2 meseca moje godina nishto ne se znae towa wse pak e bgБФЛ_d1Av0lo написа:Невиждам смисъл от тоя CEP след като БФЛ излиза до ден,два!
-
- BFL Team™
Светльо спри да говориш глупости, ще ти повярват...А вие сте свободни хора, може да играете каквото искате.
Пълна измислица,всичко си върви...и екипите са напълно актуални,с логото на ВИВАТЕЛ(Що не се замислиш дали 2002-ра е имало ВИВАТЕЛ ).В момента играя дори сезон с ЦСКА.Няма нужда да сипеш лъжи само
-
Да бее, да знаеш, то екипа зависи само от логото на вивател
-
- BFL Team™
Мислете ни за каквито искате. Ако искате ни мислете за тъпи гейове. Всеки си има мнение, живеем в свободна държава. Псувайте ни че бавим пача, може и да имате право. Искаме всичко да е добре. Появиха се доста бъгове ще кажа само 2 - на някои играчи отдалеч изглеждат с къса коса, а отблизо с опашка.
Говорете за нас каквото решите, аз вече няма да се ядосвам. Всеки си има мнение.
ПС: Не сме казали че ще излезе преди Нова година. Казахме че ще се опитаме. Всъщност той бе готов преди Нова година, но не го бяхме тествали.
Говорете за нас каквото решите, аз вече няма да се ядосвам. Всеки си има мнение.
ПС: Не сме казали че ще излезе преди Нова година. Казахме че ще се опитаме. Всъщност той бе готов преди Нова година, но не го бяхме тествали.
-
Не се косете за глупости. Относно CEP-а - дабър е що годе добавя доста нови първенства.Помня че за 2007 бяха направили ШЛ и УЕФА с предварителни кръгове и поне в това отношение беше добре.Пачът на CEP е колкото да се добавят новите първенства.Българското на БФЛ ще е по-добро от българското на CEP със сигурност така че спокойно.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
- BFL Team™
дай шотове от ингейм и от менютоКирилов написа:Пълна измислица,всичко си върви...и екипите са напълно актуални,с логото на ВИВАТЕЛ(Що не се замислиш дали 2002-ра е имало ВИВАТЕЛ ).В момента играя дори сезон с ЦСКА.Няма нужда да сипеш лъжи само
Абе,ти ФИФА 08 играл ли си ? То попринцип така си изглеждат доста играчи от далече...(пример:Кака,Ван дер Сар)Появиха се доста бъгове ще кажа само 2 - на някои играчи отдалеч изглеждат с къса коса, а отблизо с опашка.
Аз не ти говоря за пача тази година а за пача за фифа 07 или 06 беше не помня точно коя и бяха с неточни състави и екипи така че предполагам че и тази версия е такаваКирилов написа:Пълна измислица,всичко си върви...и екипите са напълно актуални,с логото на ВИВАТЕЛ(Що не се замислиш дали 2002-ра е имало ВИВАТЕЛ ).В момента играя дори сезон с ЦСКА.Няма нужда да сипеш лъжи само
-
ами какво да кажа за СЕРА ем много от логотата на българските не са актуални например на Левски или на Пирин!Видях един и съ6т играч в 4 отбора некъф Еламе в Берое ,в Локо пд и в Беласица!А пък като даде6 да си направи6 играч пи6е че дата базата е пълна!А пък с бюджетите е мн тъпо направено-всички бг отбори имат по 5 500 000 а пък Левски 6 500 000което е доста нереално!на Бе а про ако почне6 с бг отбор кра6ва!поне на мен де.Хубавото е че има много други първенства ! Аз 6те 4акам БФЛ пача!и ТЕстваите за да не стане кат при тоз СЕР
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
- BFL Team™
ами нас тва нещо ни дразниКирилов написа:Абе,ти ФИФА 08 играл ли си ? То попринцип така си изглеждат доста играчи от далече...(пример:Кака,Ван дер Сар)Появиха се доста бъгове ще кажа само 2 - на някои играчи отдалеч изглеждат с къса коса, а отблизо с опашка.
-
- BFL Team™
г-н Умнико, Кирилов не говоерете глупости. Поприцип играчите от далеч излеждат с дълга коса, а от близо са си както трябва. При нас обаче от далеч излгеждат с опашки, а от близо са си както трябва (Това искаше да каже Иван). Разбираш ли?
Между прическата на Дренте и тази на Нистелрой правиш ли разлика? Е, ако правиш ще ме разбереш.
Лека вечер, и стига толкова глупости и в тази тема Прочетете отново първия пост.
Между прическата на Дренте и тази на Нистелрой правиш ли разлика? Е, ако правиш ще ме разбереш.
Лека вечер, и стига толкова глупости и в тази тема Прочетете отново първия пост.
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
голям спор за малко нещо. Както всеки продукт, БФЛ пача трябва да бъде на ниво преди да бъде пуснато. Колкото и да искате това да е по-скоро трябва да помислите реално дали е по добре да се изчака малко повече време за значително подоборен пач? този пач се прави за вас....БФЛ иска да ви хареса на 100%
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
-
- BFL Team™
Искам само да подсетя екипа на БФЛ да си спомнят какво пише в първи поост на първа страница ! Като гледам тук кво се пише май онзи пост може да се делне шото никой не го чете !!!
-
- Обратна връзка:
Не, но просто не е задължително всички да ти гледат мнението. В смисъл има хора, които вярват в дати на излизане дори и от човек, който не е в екипа...БФЛ_d1Av0lo написа:Пф не е твоя работа аз какво знам,от къде го знам и тн.Да кажем че си е мое мнение.Проблеми?vili4kata написа:Ти пък откъде знаеш?БФЛ_d1Av0lo написа:Невиждам смисъл от тоя CEP след като БФЛ излиза до ден,два!
-
Офф Бфл немога да разбера как още продължавате да им се връзвате на глупостите на тея хора.Просто трийш мнението банваш го и тва е каквото им са обяснявате и вързвате