Поисканите шотове
-
- BFL Team™
Re: Поисканите шотове
Ахахахахах мойте екипи за Левски и ЦСКА от 07 са в CEP. Горд ли да се чувствам или по-скоро унизен????
тоя пач само с цска и левски ли еКирилов написа:
И на това му викаш "реално" ?! Почвам от менютата (тъй като това е моята част всяка година...) та..менюта То дори немога да кажа ,че има промени освен фон-а...в нашият патч има промени по всеки един бек ,по всеки един елемент от менюто дори и в ingame...(както сами ще видите)...Отборите.....чакай ама това ли са СЕГАШНИТЕ екипи на отборите ?! Следиш ли Бг футбола ?!...Да не говорим ,че за емблема на ЛЕВСКИ е сложена лопатата...няма нито едно лице на български играч както и нито един български стадион......а какво да кажа за скиловете...представям си какви са
-
земи снимаи некои състави и покажи и тях да видим тогава кво 6те кават хората
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
-
Уау сериозно ли? Леле как си сигурен че са твоите.Леле ако CEP ви ползват екипите за какво говорим.ochko написа:Ахахахахах мойте екипи за Левски и ЦСКА от 07 са в CEP. Горд ли да се чувствам или по-скоро унизен????
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Разбери, че не си единствения китмейкър на земята, ще ти е полезно ;-)ochko написа:Ахахахахах мойте екипи за Левски и ЦСКА от 07 са в CEP. Горд ли да се чувствам или по-скоро унизен????
Абе аз ко ви казвам че пача не си струва.Бях си изтеглил един пач който не го изтърпях 5 минути и веднага отиде в Recycle Bin. То освен това да се направи снеги нищо друго не може
-
- BFL Team™
Шматко, залагам си пишката на кучетата ако това не са мойте екипи... Познавам си работите, познавам си екипите... ''Ежхуй* '
*кихане......
*кихане......
Не мисля,че съм успорвал,че вашото БГ първенство ще е 100 пъти по-добре направено.А и хората не са си губили времето да правят някакви шибани менюта ( на кого му пука как изглежда менюто) ,а да направят колкото се може повече лиги (мисля,че са около 100)Levski_forever написа:И на това му викаш "реално" ?! Почвам от менютата (тъй като това е моята част всяка година...) та..менюта То дори немога да кажа ,че има промени освен фон-а...в нашият патч има промени по всеки един бек ,по всеки един елемент от менюто дори и в ingame...(както сами ще видите)...Отборите.....чакай ама това ли са СЕГАШНИТЕ екипи на отборите ?! Следиш ли Бг футбола ?!...Да не говорим ,че за емблема на ЛЕВСКИ е сложена лопатата...няма нито едно лице на български играч както и нито един български стадион......а какво да кажа за скиловете...представям си какви са
Плюс това са обновили съставите на отборите ,които си ги има във ФИФА 08...екипите също са подобрени,както и стадионите и публиката.За мен са си свършили работата.Все пак тяхната работа не е да направят по-хубав и реален БГ патч от вас,които само с това се занимавате,а да направят колкото се може повече първенства.Аз лично съм доволен.
-
е пи4 а дай линк да видим какав ое тоя па4 със над 100 първенста
-
- BFL Team™
Добре де пич не мога да разбера какво целиш. Аз ти казах - всеки може да играе каквото иска. Никой не иска да доказваш защо играеш това. Играй и се радвай, няма нужда да занимаваш целия форум. Сигурно сега ще кажеш че ни е страх да не изчезнат феновете - те сами си решават. Те знаят че има СЕП и без тези теми.
Ами то и БФЛ могат да вкарат всички лиги в един пач без знамена,екипи,лица,стадиони и имената да бъдат с цифри.Направо пача ще стане страхотен!Земат и такъв пач да направят ще бъде върха ко ще кажешКирилов написа:Не мисля,че съм успорвал,че вашото БГ първенство ще е 100 пъти по-добре направено.А и хората не са си губили времето да правят някакви шибани менюта ( на кого му пука как изглежда менюто) ,а да направят колкото се може повече лиги (мисля,че са около 100)Levski_forever написа:И на това му викаш "реално" ?! Почвам от менютата (тъй като това е моята част всяка година...) та..менюта То дори немога да кажа ,че има промени освен фон-а...в нашият патч има промени по всеки един бек ,по всеки един елемент от менюто дори и в ingame...(както сами ще видите)...Отборите.....чакай ама това ли са СЕГАШНИТЕ екипи на отборите ?! Следиш ли Бг футбола ?!...Да не говорим ,че за емблема на ЛЕВСКИ е сложена лопатата...няма нито едно лице на български играч както и нито един български стадион......а какво да кажа за скиловете...представям си какви са
Плюс това са обновили съставите на отборите ,които си ги има във ФИФА 08...екипите също са подобрени,както и стадионите и публиката.За мен са си свършили работата.Все пак тяхната работа не е да направят по-хубав и реален БГ патч от вас,които само с това се занимавате,а да направят колкото се може повече първенства.Аз лично съм доволен.
-
Абе само като видях екипите, че са от миналия сезон ми стана ясно, що за пач е това
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Айде-Айде. Не умаловажавай човешкия труд. Само ако знаеш колко труд са положили за този пач, точно както БФЛ правят пача за нас!Galen написа:Ами то и БФЛ могат да вкарат всички лиги в един пач без знамена,екипи,лица,стадиони и имената да бъдат с цифри.Направо пача ще стане страхотен!Земат и такъв пач да направят ще бъде върха ко ще кажешКирилов написа:Не мисля,че съм успорвал,че вашото БГ първенство ще е 100 пъти по-добре направено.А и хората не са си губили времето да правят някакви шибани менюта ( на кого му пука как изглежда менюто) ,а да направят колкото се може повече лиги (мисля,че са около 100)Levski_forever написа:И на това му викаш "реално" ?! Почвам от менютата (тъй като това е моята част всяка година...) та..менюта То дори немога да кажа ,че има промени освен фон-а...в нашият патч има промени по всеки един бек ,по всеки един елемент от менюто дори и в ingame...(както сами ще видите)...Отборите.....чакай ама това ли са СЕГАШНИТЕ екипи на отборите ?! Следиш ли Бг футбола ?!...Да не говорим ,че за емблема на ЛЕВСКИ е сложена лопатата...няма нито едно лице на български играч както и нито един български стадион......а какво да кажа за скиловете...представям си какви са
-
- BFL Team™
Наистина не им умаловажавайте труда. Наистина те са в пъти повече от нас, но това не трябва да умаловажава труда им. Искам да задам един въпрос към тези който вече не могат да ни траят.
Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
-
Не спорете де който каквото си иска това играе.СЕП-а е базиран на повече лиги, БФЛ за една перфектна българска, Fifa4Fans за различни дреболии и ъпдейтване на немската лига. Неможе всичка да бъде направено от един екип. Така че на кой какъвто тип игра му допада си дърпа определения патч.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
-
- BFL Team™
kyynadd написа: Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
На мен ми допада игра с повече лиги но какво да направя като на СЕП-а Българското първенство е усрано пък аз държа всичко да е точно.Може да пропусна някои дреболии но при тях в БГ първенството са много Докато в БФЛ всичко е точно_GAGATA_ написа:Не спорете де който каквото си иска това играе.СЕП-а е базиран на повече лиги, БФЛ за една перфектна българска, Fifa4Fans за различни дреболии и ъпдейтване на немската лига. Неможе всичка да бъде направено от един екип. Така че на кой какъвто тип игра му допада си дърпа определения патч.