Поисканите шотове

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Кирилов

Поисканите шотове

Мнение от Кирилов »

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
ochko
BFL Team™

Re: Поисканите шотове

Мнение от ochko »

Ахахахахах мойте екипи за Левски и ЦСКА от 07 са в CEP. Горд ли да се чувствам или по-скоро унизен???? :^) :?:
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

Кирилов написа:Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
тоя пач само с цска и левски ли е :^)
Levski_forever

Мнение от Levski_forever »

И на това му викаш "реално" ?! Почвам от менютата (тъй като това е моята част всяка година...) та..менюта :puke: То дори немога да кажа ,че има промени освен фон-а...в нашият патч има промени по всеки един бек ,по всеки един елемент от менюто дори и в ingame...(както сами ще видите)...Отборите.....чакай ама това ли са СЕГАШНИТЕ екипи на отборите :shake: ?! Следиш ли Бг футбола ?!...Да не говорим ,че за емблема на ЛЕВСКИ е сложена лопатата...няма нито едно лице на български играч както и нито един български стадион......а какво да кажа за скиловете...представям си какви са ;) :|
The_Game_Beroeca

Мнение от The_Game_Beroeca »

земи снимаи некои състави и покажи и тях да видим тогава кво 6те кават хората
Няма мое,няма твое,Светът е БЕРОЕ !
jumper

Мнение от jumper »

Тези шотове от къф патч са ? :o :o :o
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

ochko написа:Ахахахахах мойте екипи за Левски и ЦСКА от 07 са в CEP. Горд ли да се чувствам или по-скоро унизен???? :^) :?:
Уау сериозно ли? Леле как си сигурен че са твоите.Леле ако CEP ви ползват екипите за какво говорим.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Nicky

Мнение от Nicky »

ochko написа:Ахахахахах мойте екипи за Левски и ЦСКА от 07 са в CEP. Горд ли да се чувствам или по-скоро унизен???? :^) :?:
Разбери, че не си единствения китмейкър на земята, ще ти е полезно ;-)
Galen

Мнение от Galen »

Абе аз ко ви казвам че пача не си струва.Бях си изтеглил един пач който не го изтърпях 5 минути и веднага отиде в Recycle Bin. ;) То освен това да се направи снеги нищо друго не може :rofl:
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Шматко, залагам си пишката на кучетата ако това не са мойте екипи... Познавам си работите, познавам си екипите... ''Ежхуй* '
;)
*кихане......
Кирилов

Мнение от Кирилов »

Levski_forever написа:И на това му викаш "реално" ?! Почвам от менютата (тъй като това е моята част всяка година...) та..менюта :puke: То дори немога да кажа ,че има промени освен фон-а...в нашият патч има промени по всеки един бек ,по всеки един елемент от менюто дори и в ingame...(както сами ще видите)...Отборите.....чакай ама това ли са СЕГАШНИТЕ екипи на отборите :shake: ?! Следиш ли Бг футбола ?!...Да не говорим ,че за емблема на ЛЕВСКИ е сложена лопатата...няма нито едно лице на български играч както и нито един български стадион......а какво да кажа за скиловете...представям си какви са ;) :|
Не мисля,че съм успорвал,че вашото БГ първенство ще е 100 пъти по-добре направено.А и хората не са си губили времето да правят някакви шибани менюта ( на кого му пука как изглежда менюто) ,а да направят колкото се може повече лиги (мисля,че са около 100)
Плюс това са обновили съставите на отборите ,които си ги има във ФИФА 08...екипите също са подобрени,както и стадионите и публиката.За мен са си свършили работата.Все пак тяхната работа не е да направят по-хубав и реален БГ патч от вас,които само с това се занимавате,а да направят колкото се може повече първенства.Аз лично съм доволен.
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

е пи4 а дай линк да видим какав ое тоя па4 със над 100 първенста
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Добре де пич не мога да разбера какво целиш. Аз ти казах - всеки може да играе каквото иска. Никой не иска да доказваш защо играеш това. Играй и се радвай, няма нужда да занимаваш целия форум. Сигурно сега ще кажеш че ни е страх да не изчезнат феновете - те сами си решават. Те знаят че има СЕП и без тези теми.
Galen

Мнение от Galen »

Кирилов написа:
Levski_forever написа:И на това му викаш "реално" ?! Почвам от менютата (тъй като това е моята част всяка година...) та..менюта :puke: То дори немога да кажа ,че има промени освен фон-а...в нашият патч има промени по всеки един бек ,по всеки един елемент от менюто дори и в ingame...(както сами ще видите)...Отборите.....чакай ама това ли са СЕГАШНИТЕ екипи на отборите :shake: ?! Следиш ли Бг футбола ?!...Да не говорим ,че за емблема на ЛЕВСКИ е сложена лопатата...няма нито едно лице на български играч както и нито един български стадион......а какво да кажа за скиловете...представям си какви са ;) :|
Не мисля,че съм успорвал,че вашото БГ първенство ще е 100 пъти по-добре направено.А и хората не са си губили времето да правят някакви шибани менюта ( на кого му пука как изглежда менюто) ,а да направят колкото се може повече лиги (мисля,че са около 100)
Плюс това са обновили съставите на отборите ,които си ги има във ФИФА 08...екипите също са подобрени,както и стадионите и публиката.За мен са си свършили работата.Все пак тяхната работа не е да направят по-хубав и реален БГ патч от вас,които само с това се занимавате,а да направят колкото се може повече първенства.Аз лично съм доволен.
Ами то и БФЛ могат да вкарат всички лиги в един пач без знамена,екипи,лица,стадиони и имената да бъдат с цифри.Направо пача ще стане страхотен!Земат и такъв пач да направят ще бъде върха ко ще кажеш :?: :rofl:
_hi6tnika_

Мнение от _hi6tnika_ »

Абе само като видях екипите, че са от миналия сезон ми стана ясно, що за пач е това :giggle:
http://evilbeetgossip.com/wp-content/up ... iselle.jpg
Аз мразя Тотнъм. Forever West Ham
Nicky

Мнение от Nicky »

Galen написа:
Кирилов написа:
Ами то и БФЛ могат да вкарат всички лиги в един пач без знамена,екипи,лица,стадиони и имената да бъдат с цифри.Направо пача ще стане страхотен!Земат и такъв пач да направят ще бъде върха ко ще кажеш :?: :rofl:
Айде-Айде. Не умаловажавай човешкия труд. Само ако знаеш колко труд са положили за този пач, точно както БФЛ правят пача за нас!
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Наистина не им умаловажавайте труда. Наистина те са в пъти повече от нас, но това не трябва да умаловажава труда им. Искам да задам един въпрос към тези който вече не могат да ни траят.
Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Не спорете де който каквото си иска това играе.СЕП-а е базиран на повече лиги, БФЛ за една перфектна българска, Fifa4Fans за различни дреболии и ъпдейтване на немската лига. Неможе всичка да бъде направено от един екип. Така че на кой какъвто тип игра му допада си дърпа определения патч.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

kyynadd написа: Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
Galen

Мнение от Galen »

_GAGATA_ написа:Не спорете де който каквото си иска това играе.СЕП-а е базиран на повече лиги, БФЛ за една перфектна българска, Fifa4Fans за различни дреболии и ъпдейтване на немската лига. Неможе всичка да бъде направено от един екип. Така че на кой какъвто тип игра му допада си дърпа определения патч.
На мен ми допада игра с повече лиги но какво да направя като на СЕП-а Българското първенство е усрано пък аз държа всичко да е точно.Може да пропусна някои дреболии но при тях в БГ първенството са много ;) Докато в БФЛ всичко е точно :)
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”