Все още не съм толкова нагъл...темата я направих понеже един пич в предишната тема ми поиска шотове,но темата след това беше заключена,та затова . Аз мисля,че достатъчно хора си дадоха мнението ,тъй че и тази тема е изчерпана вечеkyynadd написа:Добре де пич не мога да разбера какво целиш. Аз ти казах - всеки може да играе каквото иска. Никой не иска да доказваш защо играеш това. Играй и се радвай, няма нужда да занимаваш целия форум. Сигурно сега ще кажеш че ни е страх да не изчезнат феновете - те сами си решават. Те знаят че има СЕП и без тези теми.
Поисканите шотове
Re: Поисканите шотове
-
- BFL Team™
kyynadd написа:kyynadd написа: Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
-
- BFL Team™
само да добавя че руския пач за ПЕС е също толкова смешен колкото техния за ФИФА !!!
Правете сметка! Само тяхната столица е с население колкото цяла България .
Правете сметка! Само тяхната столица е с население колкото цяла България .
-
- BFL Team™
тях ги мързи бе... сиг съм че в такава голяма държава, като Русия и ма много хора които умеят да правят стадиони, лица и т.н.
просто на никой не му се занимава, те ся масово играят LIneage ("тая" игра е е егати и пумията)
просто на никой не му се занимава, те ся масово играят LIneage ("тая" игра е е егати и пумията)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Я дай линк към тоя пач ама не линк дето не баца или некви шотове със скиловете на бг отборите може да го пробвам тоя пач докато не излезне БФЛ-то.
Начи тия колкото са народ ако вземе всеки да направи по 1 отбор,както си трябва с лица и всичко
Ако се събере от всички държави по-една група специалисти на пачове и започнат да се правят първенствата съответно българската група прави бг първенствата и така всички групи като завършат своите задачи по пача да се съединява всичко в едно и така да стане един много голям пач със всички първенства и така ще бъде мн яко ама това са само мечти за жалост
-
- BFL Team™
Я некой да даде шотове от руския той сиг е неква последна дупка на кавала тоя пач!
-
- Обратна връзка:
hxyahxyhxayxhayxhayxhxayhaya Илко Пиргов е като редко щастие...