Забележка
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Забележка
Форума е хубав обаче този банер горе (Виж резултатите на Левски) не му е място.. вие не би трябвало да показвате тук футболни пристрастия... и аз съм голям фен на черно море обаче не ви го натяквам
-
- Обратна връзка:
Re: Забележка
Абе това е банер на BG Supporters или на clubs.goal.bg които са партньори с bFL Team...
-
Това е просто реклама, никой не иска да покаже някакви пристрастия
-
- Обратна връзка:
А то пак по тая тема - Защо ми излиза все тва да посетя сайта?Нема ли некъв вариант да се махне.
Иначе то има и други банери така че тва наистина не са пристрастия
Иначе то има и други банери така че тва наистина не са пристрастия
-
Вие глупави ли сте, това са техен партньор, на който банера е такъв, а не че има пристрастия към левски...
-
- BFL Team™
ТИ нормален си ли ?? Тва кой банер слагаме и кой не си е изцяло политика на БФЛ . . . Кви пристрастия при усливие ,че по голяма част от БФЛ са ЦСКАри .Sm1rfa написа:Форума е хубав обаче този банер горе (Виж резултатите на Левски) не му е място.. вие не би трябвало да показвате тук футболни пристрастия... и аз съм голям фен на черно море обаче не ви го натяквам
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
saита си е мои и мисля че имам право ди си слагам банер
невиждам проблем в това
невиждам проблем в това
-
- BFL Team™
да не говорим че това са автоматично генерирани футболни реклами които се появяват на произволен принцип
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
AntrAcsA написа:ТИ нормален си ли ?? Тва кой банер слагаме и кой не си е изцяло политика на БФЛ . . . Кви пристрастия при усливие ,че по голяма част от БФЛ са ЦСКАри .Sm1rfa написа:Форума е хубав обаче този банер горе (Виж резултатите на Левски) не му е място.. вие не би трябвало да показвате тук футболни пристрастия... и аз съм голям фен на черно море обаче не ви го натяквам
Дано да си прав,да не стане като 2 години назад Левски да е доста по силен от цска в нападение и само на 1-2 му е по слаб дефенса от тоя на ЦСКА!
-
Имаме най-добрата защита в БГ ти колко искаш да ни е Defencе ??? И кое е това силно нападение Зе Суарес ли , или оня Жеан Карлуш !!! Това са некви анонимници , като нашите Ней , Пей , Гей и т.н. !!! В БГ най-доброто нападение за мен е на Литекс и Локо Пд !!!vancha написа:AntrAcsA написа:ТИ нормален си ли ?? Тва кой банер слагаме и кой не си е изцяло политика на БФЛ . . . Кви пристрастия при усливие ,че по голяма част от БФЛ са ЦСКАри .Sm1rfa написа:Форума е хубав обаче този банер горе (Виж резултатите на Левски) не му е място.. вие не би трябвало да показвате тук футболни пристрастия... и аз съм голям фен на черно море обаче не ви го натяквам
Дано да си прав,да не стане като 2 години назад Левски да е доста по силен от цска в нападение и само на 1-2 му е по слаб дефенса от тоя на ЦСКА!
не сте му видяли и 1 мач... така че не е уместно да се говориcska_hooligan написа:оня Жеан Карлуш
-
И да му гледам и да му не гледам , всички са един дол дренки !!! Ако е добър нямаше да е в БГ , а някой западен клуб да го е взел досега !!! Такива като Ней , Гарсес , Карлуш , Зе Суареш и т.н. с лопата да ги ринеш !!! Един Ив.Попов , Н.Димитров , М.Алаксандров и т.н. са много по-добри от тея анонимници !!!Gosh0 написа:не сте му видяли и 1 мач... така че не е уместно да се говориcska_hooligan написа:оня Жеан Карлуш
не спорете!И Левски и ЦСКА са измислени отбори с още по-измислени фенове
-
Нали, Черно море е половин БългарияSm1rfa написа:не спорете!И Левски и ЦСКА са измислени отбори с още по-измислени фенове
-
Прав е ... и 2та отбора без пари са за никаде....
-
под генералската шапка в червените години на България се създава този отбор от тук ще започна, а по въпроса за феновете.. ами само си помисли човек, че се мислите за скинари, а веете петолъчка...
П.П. Ако Славия беше с 30 измислени титли (къде го има за 50 години 30 титли??!?!?!?!?!) всички щяхте да сте слависти...
Support Your Local Team!!! Against Modern Football!!!!
П.П. Ако Славия беше с 30 измислени титли (къде го има за 50 години 30 титли??!?!?!?!?!) всички щяхте да сте слависти...
Support Your Local Team!!! Against Modern Football!!!!
-
Тва с многото титли го има и на други места(Црвена Звезда, Розенборг и т.н.). Тва че завиждате си е друго нещо. Локвам темата шот мн спам стана и безмислена.