BFL FIFA Football 2008 Audio

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
demon777

BFL FIFA Football 2008 Audio

Мнение от demon777 »

Здравейте, казвам се Иво от Сливен на 24 г. Използвал съм всички версии на БФЛ от 2005 до 2007 с нетърпение очаквам и 2008.
Регистрирах се току що поради две прични:
-Първата е да изкажа огромните си благодарности на на всички от екипа на BFL защото им пука за Нас и правят всичко възможно да ни е хубаво. БЛАГОДАРЯ Ви!!!

-Второто нещо поради което се регистрирах е за да предложа нещо което съм 100% сигурен, че от екипа са се сетили, но неса направили може би защото е доста трудно да се направи ... и аз незнам, но ще е върх на сладоледа, ако новият пач е със и Български коментатори.
За мен-най-добрият Български коментатор след "Мичмъна" е Петър Василев, вярвам, че той както и другите му колеги, като Витомир Саръиванов, Алекси Сокачев и т.н. .... няма да имат нищо против "БЕЗВЪЗМЕЗДНО" да изрекът 60-70 фрази в името на добрата кауза.

BFL FIFA Football 2008 ..... ще придобие съвсем различен вид ако се коментира на Български.........

"Вервайте ми"

Чао от мен!
m0za4k0

Re: BFL FIFA Football 2008 Audio

Мнение от m0za4k0 »

Това на този етап е невъзможно!
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Скоро го пускат! Късно е вече. Ако го обмислят като добавка след време може.Но вярвайте писва този коментар.Английския не ви прави впечатление но ако е български след като го разбирате ще ви втръсне>
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Значи ето един свестен човек. Радвам се, че останаха и такива хора, които се радват на пача, а не псуват bFL Team.
Иначе за коментатора казаха няколко пъти, че не може да се направи... ;)
Davidcho

Мнение от Davidcho »

vili4kata написа:Значи ето един свестен човек. Радвам се, че останаха и такива хора, които се радват на пача, а не псуват bFL Team.
Не е само той (и аз и ти и Гален и много други ;) )
Изображение

Изображение

Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Davidcho написа:
vili4kata написа:Значи ето един свестен човек. Радвам се, че останаха и такива хора, които се радват на пача, а не псуват bFL Team.
Да, но той не е от форума (чак сега се е регистрирал).... ;)
Davidcho

Мнение от Davidcho »

vili4kata написа:
Davidcho написа:
Да, но той не е от форума (чак сега се е регистрирал).... ;)
Е така да :)
Изображение

Изображение

Изображение
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

demon777 написа:Здравейте, казвам се Иво от Сливен на 24 г. Използвал съм всички версии на БФЛ от 2005 до 2007 с нетърпение очаквам и 2008.
-Първата е да изкажа огромните си благодарности на на всички от екипа на BFL защото им пука за Нас и правят всичко възможно да ни е хубаво. БЛАГОДАРЯ Ви!!!

-Второто нещо поради което се регистрирах е за да предложа нещо което съм 100% сигурен, че от екипа са се сетили, но неса направили може би защото е доста трудно да се направи ... и аз незнам, но ще е върх на сладоледа, ако новият пач е със и Български коментатори.
За мен-най-добрият Български коментатор след "Мичмъна" е Петър Василев, вярвам, че той както и другите му колеги, като Витомир Саръиванов, Алекси Сокачев и т.н. .... няма да имат нищо против "БЕЗВЪЗМЕЗДНО" да изрекът 60-70 фрази в името на добрата кауза.

BFL FIFA Football 2008 ..... ще придобие съвсем различен вид ако се коментира на Български.........

"Вервайте ми"

Чао от мен!
не са 60-70 ,а 5-6 хиляди ;) .на практика е невъзможно,защото 1-во записите трябва да се направят в студио и 2-ро тези дето ги изброяваш за коментатори няма да вържат ;)
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Аз със sound master 08 си направих мн яко скандиране на Тотнъм след гол на бербатов! етого ако някой иска мога да му обесня как да си го направи http://vbox7.com/play:0be091d6
ИзображениеИзображение
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

RiLeCo написа:Аз със sound master 08 си направих мн яко скандиране на Тотнъм след гол на бербатов! етого ако някой иска мога да му обесня как да си го направи http://vbox7.com/play:0be091d6
я даи линк за тая програмка плс
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

На този етап това е невъзможно,защото патча е готов от всякъде.
КАЛЕКОАЛЕКО

Мнение от КАЛЕКОАЛЕКО »

ее аз вече играя със патча от ceб и си цъкам със левски не дочаках бфл
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

niki_19121 написа:
RiLeCo написа:Аз със sound master 08 си направих мн яко скандиране на Тотнъм след гол на бербатов! етого ако някой иска мога да му обесня как да си го направи http://vbox7.com/play:0be091d6
http://files.filefront.com/Sound+Master ... einfo.html
ИзображениеИзображение
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

RiLeCo написа:
niki_19121 написа:
http://files.filefront.com/Sound+Master ... einfo.html
а как да сложа примерено песен на ботев плс кажи ми ;)
Dunav

Мнение от Dunav »

Аз лично докато излезе БФЛ играя с руски коментатор ,доближава се до българският
levski_ups

Мнение от levski_ups »

niki_19121 написа:
Начи коментатори верно няма да може да се сложат не се пак секи може да си промени малко или много коментари или песни
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

demon777 написа:Здравейте, казвам се Иво от Сливен на 24 г. Използвал съм всички версии на БФЛ от 2005 до 2007 с нетърпение очаквам и 2008.

"Вервайте ми"

Чао от мен!
60-80???! Ти наред ли си??? Само за БЪЛГАРИЯ репликите ще са над 5 000... БЕз да превеждаме нещата от чуждите първенства... Освен това Пепито е куку вече, за мен коментаторите на Диема и на БТВ са най-добри.
Изображение
Изображение
David_Villa

Мнение от David_Villa »

Пич кай ся как да си направа тва напримерно да ми викат след гол на бербатов ли там кво е свалих програмата и ся кво????
Изображение
chentri

Мнение от chentri »

кажи как де да го нашраим и ние
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”