Това и мене много ме дразни и се радвам че се намери кой да го оправи ... Дано премахнете и други дразнещи бъгове успех!kyynadd написа: някои играчи отдалеч изглеждат с къса коса, а отблизо с опашка.
Всеки който чака пача да прочете!!!
Re: Всеки който чака пача да прочете!!!
да наистина кога излиза (think)БФЛ_d1Av0lo написа:Кога излиза PCworld?
тва може да се премахне с официалния пач на фифа от ЕАstef_sh написа:Това и мене много ме дразни и се радвам че се намери кой да го оправи ... Дано премахнете и други дразнещи бъгове успех!kyynadd написа: някои играчи отдалеч изглеждат с къса коса, а отблизо с опашка.
Интересува ме какъв е състава на Славия в този пач?Същия от 1-я полусезон,без промени(със Здравко)?
-
- Обратна връзка:
Еми би трябвало да е този, пък за версия 2 да сложат и новите трансфери.Forever_White написа:Интересува ме какъв е състава на Славия в този пач?Същия от 1-я полусезон,без промени(със Здравко)?
абе искам да попитам кога всички ще млъкнете и ще оставите хората на мира може би ако не се занимават по цял ден да ви трият ПРОСТОТИИТЕ ще завършат по бързо подобрението на патча...да не мислите че аз не проверявам всеки ден от 4 месеца сигурно вече дали е излезнал ???? айде най после ги оставете и да го приключат на спокойствие хората ебаси...
-
niki_19121 написа:да наистина кога излиза (think)БФЛ_d1Av0lo написа:Кога излиза PCworld?
Февруари месец !
На коя дата излиза списанието колко пари струва и продавали се навсякаде по бутки ли ?Bg_Fen написа:niki_19121 написа:да наистина кога излиза (think)БФЛ_d1Av0lo написа:Кога излиза PCworld?
Февруари месец !
Излиза всеки месец по всички будки. Аз си го купувам редовно от близо година, даже съм абониран за негоAlex написа:
На коя дата излиза списанието колко пари струва и продавали се навсякаде по бутки ли ?
А знаеш ли на коя дата излиза това списание и нали се казваше PC WORLD
Някой беше казал че излизало на 20 февруариmaserati1992 написа:А знаеш ли на коя дата излиза това списание и нали се казваше PC WORLD
Еми ето на 20 февруари ще имаме пачL3vSkAr написа:Някой беше казал че излизало на 20 февруариmaserati1992 написа:А знаеш ли на коя дата излиза това списание и нали се казваше PC WORLD
Не излиза на фиксирана дата. Някой месеци излиза на 10, други на 2 и т.н.
офф ся каче ли някои ви е казал че тогава ще излезеAlex написа:Еми ето на 20 февруари ще имаме пачL3vSkAr написа:Някой беше казал че излизало на 20 февруариmaserati1992 написа:А знаеш ли на коя дата излиза това списание и нали се казваше PC WORLD
ето пак се започва със някакви дати с някакви простотии и сега пак всеки ще почне да пита ама на 10 ли ще излезе ама на 20 ли ще излезе хората им са счупиха пръстите да пишат на извинявам се глупаци като повечето от вас ЧЕ ДАТИ НЕ ДАВАТ КОГАТО СА ГОТОВИ ТОГАВА!!! ако питате мен никой почти не заслужава хората да довършат патча...някой да им е дал нещо освен да ги тропа притеснява и т.н. ???
Ми те като са се хванали знаят че ще е така!Това не е само тая години.Преди всеки патч е така,така че невиждам какво необичайно има в момента?Освен това рапитката още в стария форум предлагаше заплащане,но БФЛ отказаха.Това че има 5,6 лумпени тука дето и пускаха постоянно теми със заглавия "КОГА" не означава,че всички сме такива,айде да си имаме уважението