Отговорете моля ;)
-
- BFL Team™
Re: Отговорете моля ;)
АЕ незнам ... като им гледам сайта и го сравнявам с нашия http://fifann.net.ru/index.php или пък гениалния им форум : http://fifann.net.ru/forum/
съмнявам се това да е официалния и единствен team , който се занимава с правенето на пачове . Ако е така.... ЛОЛ !!! WTF...
съмнявам се това да е официалния и единствен team , който се занимава с правенето на пачове . Ако е така.... ЛОЛ !!! WTF...
nani17
a nekoi da znae kak se pi6e tva za imeto na ruskia pa4, i ako moje da popitam o6te edin vapros 6te mojeli da si instaliram bfl-to i ruskia pa4 za fifa 08
-
Re: nani17
Няма да може. Ще играеш само с БГ първенството.Все пак си българинnani17 написа:a nekoi da znae kak se pi6e tva za imeto na ruskia pa4, i ako moje da popitam o6te edin vapros 6te mojeli da si instaliram bfl-to i ruskia pa4 za fifa 08
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Аз ще отговоря , това че са направили пач след като е свършило първенството означава ли че са почнали да го правят като е почнало първенството, ФИФА излиза по целия свят на една дата , не излиза с началото на всяко първенство, а ако не се лъжа имаха АдОн за стадиони, имам го пача не е лош има и лица и мини лица на играчите но наистина няма стадиони , цялата ФИФА е и на Руски ез. , айде успех с пача и ако може да направите и Вие мини лица на играчите би било мн добре
Ама си ми зе думите от устата.Кат незнаеш не говориvili4kata написа:смешник, смешко, клоун, лайно и още колко синоними да ти измисля????JUSTINN5 написа:КВО ВЕДНАГА ПОЧВАТЕ КАВГИ ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ОТ РУСКИЯ ПАТЧ РУСИЯ Е ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ СЪЩО ОСВЕН ТОВА ТЕ СА НИ ОСВОБОДИЛИ НЕ СЕ ЗНАЕШЕ ДАЛИ ЩЕШЕ ДА ИМА БЪЛГАРИЯ СЯ КВО ПЛЯПМИТЕ ПРОТИВ ТЯХ ТЕ ИМАТ ТРОИНИ ПО ДОБРИ ПРОГРАМИСТИ ОБАЧЕ ТЕ НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ФИФИ И ТАКИВА ИГРИЧКИ ТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС ПО СЕРИОЗНИ РАБОТИ И ИМАТ МНОГО ДОБРИ ХАКЕРИ
Иначе то ако ставаше с хакери... всеки пети в българското общество щеше да прави пач. Като не разбираш не говори.
-
Ако трагнеме да праиме сравнения мога да ти кажа ,че румънският пач излезе НОЕМВРИ и има вскички стадиони от техните А И Б група такаче...kyynadd написа:Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
Правите го без пари и никой не може ви псува. На харизан кон зъбите не се гледат. Просто не им обръщайте внимание и толкова. Не се правете на звезди: "Бавим пача защото има бъгове..." Казвате им: "К`во ви е*е що не пускаме пача, ще си го пуснем когато си решим" и толкова, а не да спорите и да си губите времето.
преди да ми говорите колко добри са руснаците погледнете какъв геноцид подлагат и до днес волжките българи, създателите на тяхната държава
Ахахахахаbrazilan написа:преди да ми говорите колко добри са руснаците погледнете какъв геноцид подлагат и до днес волжките българи, създателите на тяхната държава
Не си наред бате, честно
Кой не е у ред? Още от времето на сталин им забраняват да се наричат Българи! прочети малко преди да определяш кой е уред и кой не е!
Не, написаното от теб е вярно, просто няма нищо общо с хората, правещи руския пачbrazilan написа:Кой не е у ред? Още от времето на сталин им забраняват да се наричат Българи! прочети малко преди да определяш кой е уред и кой не е!
Съгласен съмNicky написа:Не, написаното от теб е вярно, просто няма нищо общо с хората, правещи руския пачbrazilan написа:Кой не е у ред? Още от времето на сталин им забраняват да се наричат Българи! прочети малко преди да определяш кой е уред и кой не е!
Ами какво ли е да баннете от форума човека, заради който въобще имате лица в патча и който много се замисля дали да ви дава още за адонkyynadd написа:Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
Внимавай какво говоришmaserati1992 написа:Руснаците са боклуци за мене е имам един в класа и той е пълен пумияр!И какво са ни освободили ние пак сме били и под тяхно робство ама това е друг въпрос и няма нищо общо с пача.С едно голямо ИЗВИНЕНИЕ да ти серем у устата колко акаунта ще си направиш още бе мангал!!!!!!!!!!!
-
- BFL Team™
на косъм си за да поемеш БАНанаmaserati1992 написа:Руснаците са боклуци за мене е имам един в класа и той е пълен пумияр!И какво са ни освободили ние пак сме били и под тяхно робство ама това е друг въпрос и няма нищо общо с пача.С едно голямо ИЗВИНЕНИЕ да ти серем у устата колко акаунта ще си направиш още бе мангал!!!!!!!!!!!
[/quote]
Внимавай какво говориш[/quote]
Ти пък кой си!?!?!?!
Внимавай какво говориш[/quote]
Ти пък кой си!?!?!?!
Щото е весел и щото може . Ебахти смешника ... питам го къв му е проблема в скайп, той мълчи, но тук е бог ...maserati1992 написа:Антракс и защо ще ме баннеш?!?!?
Ами ако искат да ме баннват много важно и без това аз много много не влизам.