И аз имам един в моя клас.Психопат и половина,пълен руски откачалник.maserati1992 написа:Руснаците са боклуци за мене е имам един в класа и той е пълен пумияр!И какво са ни освободили ние пак сме били и под тяхно робство ама това е друг въпрос и няма нищо общо с пача.С едно голямо ИЗВИНЕНИЕ да ти серем у устата колко акаунта ще си направиш още бе мангал!!!!!!!!!!!
Отговорете моля ;)
Re: Отговорете моля ;)
-
ники да не мислиш че ми дреме ама изобщо хич правенето на акунт е за 40 секудни така че ... и си помислихте че сте ме баннали а маи не сте
-
-
- Обратна връзка:
Защо не го баннете по IP?
-
не става влизал от некав сайт proxy.bg!!
-
- BFL Team™
-
Дали го е прочел
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Внимавайте какво говорите против руснаците че ще изпуша и ще почна да банвам наред.
брей.. много национализъм много нещо... а като има протест срещу нещо всички се дърпате и говорите пак по форумите "тея прости фашисти, нацисти, боклуци.. всички сме хора.." по-добре спрете до тук ставате смешни. Не знам от всички дето плюят руснаците тук ще се намери и един който да напсува руснак в очите.. айде псевдо патриотите по-леко с изказванията..
Как ще банваш като нямаш причина? Има си правила на форума и като модератор трябва да ги спазваш, а не да банваш когато ти скимне!XpucTo написа:Внимавайте какво говорите против руснаците че ще изпуша и ще почна да банвам наред.
Русия в момента е в застой,държавата е в упадък.Цари диктатура на Путин,ако не е петрола е свършено с тях.И за какво да ги уважавам руснаците?Че са искали да ни направят 12 губерния или?Не съм русофоб,НО не обичам да се слага някаква дръжава преди България от българи,само защото в учебниците за 3ти клас пише така
-
- Обратна връзка:
И защо ме банна нещо да съм ти казал обидно на тебе?!?!?!??!?!?!?!AntrAcsA написа:Готов си !!maserati1992 написа:Антракс и защо ще ме баннеш?!?!?
Ти не знаеш ли какъв е антракса? Малко самоволен, ако ме разбираш...maserati19927 написа:И защо ме банна нещо да съм ти казал обидно на тебе?!?!?!??!?!?!?!AntrAcsA написа:Готов си !!maserati1992 написа:Антракс и защо ще ме баннеш?!?!?
-
- Обратна връзка:
Не бих се учудил ако пак ме банне само, защото го питам.И да ви питам дали като ти баннат един акаунт той не може да се върне на потребителя нали?
Може, ако ти махнат бана, но познаваш антракса....maserati19927 написа:Не бих се учудил ако пак ме банне само, защото го питам.И да ви питам дали като ти баннат един акаунт той не може да се върне на потребителя нали?
-
- Обратна връзка:
Ами аз не го познавам, но това няма значение просто искам да ми каже защо ме е баннал и ако може да ми върне стария акаунт.Не помня някога да съм псувал БФЛ Тийм или някой от БФЛ Тийм или да съм пускал теми като например: "Кога ще излезне пача?"
-
- BFL Team™
-
- Обратна връзка:
Какво е това proxy.bg banned?
-
- Обратна връзка:
proxy.org? Мисля че оттам си листва прокситата...JaymZZZ написа:proxy.bg banned