Отговорете моля ;)
-
- BFL Team™
Re: Отговорете моля ;)
Я си виж псувните по постовете и ще разбереш що ядеш банани !! Не си увас да спуваш като селянин .
-
- Обратна връзка:
И все пак какво е това, защото не разбрах.klamer4o написа:proxy.org? Мисля че оттам си листва прокситата...JaymZZZ написа:proxy.bg banned
-
- Обратна връзка:
Е добре напсувал съм онзи JUSTINN или как му беше там ника, сбъркал съм.Но да не забравяме, как много хора пускаха всякакви теми с псувни срещу вас и не ядоха банани, а мен веднага ме баннахте.Можете ли да ми върнете акаунта.Обещавам да не правя повече провинения и да спазвам всичките правила на форума.AntrAcsA написа:Я си виж псувните по постовете и ще разбереш що ядеш банани !! Не си увас да спуваш като селянин .
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Обиждайки руснаците всички вие директо обиждате и мен тъй като аз съм колокто Българин толкова и Руснак. Отгоре на всичко си има и правило което гласи "2.4. Псуването и ругаенето не се толерира, нито обидите на етническа, верска или расова основа към други потребители. "Nicky написа:Как ще банваш като нямаш причина? Има си правила на форума и като модератор трябва да ги спазваш, а не да банваш когато ти скимне!XpucTo написа:Внимавайте какво говорите против руснаците че ще изпуша и ще почна да банвам наред.
-
- Обратна връзка:
Христо извинявай ако съм те обидил, и това за руснаците го казах, защото в моя клас има един руснак и той е направо ужасен, но това е друга тема.А и руския пач си е направо мижав в сравнение с този, който вие ще пуснете! Чакам гооо
-
- BFL Team™
- Обратна връзка:
Както има много кофти българи така има и кофти руснаци но от опита с един човек не може да се преценява за цялата нация нали?
-
- Обратна връзка:
Прав си да така е.
-
- BFL Team™
Междодругото аз съм голям русофил !! Живял съм 5 години в русия . Учил съм там 3 години .
П.С. 65 мин - 0 : 0 , 93 мин. - 6 : 0 ! Що е то
-
ман юнайтед-нюкясъл
:D
:D
MANCHESTER UNITEDAntrAcsA написа:Междодругото аз съм голям русофил !! Живял съм 5 години в русия . Учил съм там 3 години .
kyynadd на 11 Яну 2008 23:33
Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
=======================================================================================================
ее недей така ,влез у fifasoccer.ru там някаде имаше форум и виж ,
казваш че без стадиони и лице? д
КОЙ Е ТОЯ ЕКИП ДЕТО Е ПРАВИЛ ТАКЪВ ПАЧ В РУСИЯ?
я дай линк,
ако искаш да ти пратя линк на РУССКИЯ ПАЧ ЗА 2006 фифа, да видиш КАКВО Е ПАЧ БАТЕ
ИМА ВСИЧКИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЛИЦА И СТАДИОНИ !
Защо хората в Русия нищо не казаха на екипа, който извади пач след като е свършило първенството им, само с 16 отбора, без стадион и лице? Все едно ние да пуснем през май пач само с А група, без ни един стадион и едно лице. Бас държа че тогава някой би ни убил ако ни види. Нормално ли е?
=======================================================================================================
ее недей така ,влез у fifasoccer.ru там някаде имаше форум и виж ,
казваш че без стадиони и лице? д
КОЙ Е ТОЯ ЕКИП ДЕТО Е ПРАВИЛ ТАКЪВ ПАЧ В РУСИЯ?
я дай линк,
ако искаш да ти пратя линк на РУССКИЯ ПАЧ ЗА 2006 фифа, да видиш КАКВО Е ПАЧ БАТЕ
ИМА ВСИЧКИ АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ЛИЦА И СТАДИОНИ !
АКО ГИ НЯМАШЕ РУСНАЦИТЕ СЕГА ЩЕШЕ ДА ХОДИШ В ДЖАМИЯ ВСЕКИ ДЕН!maserati1992 написа:Руснаците са боклуци за мене е имам един в класа и той е пълен пумияр!И какво са ни освободили ние пак сме били и под тяхно робство ама това е друг въпрос и няма нищо общо с пача.С едно голямо ИЗВИНЕНИЕ да ти серем у устата колко акаунта ще си направиш още бе мангал!!!!!!!!!!!
МЕРИ СИ ДУМИТЕ!(МОЖЕ ДА СИ НЯКОЙ ТУРЧИН КОЙТО ОЩЕ НЕМОЖЕ ДА ИЗСРАМИ ПОРАЖЕНИЕТО В РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА!
АКО БФЛ-ТИЙМ СЕГА ТИ ИЗТРИЕ АККАУНТА ЩЕ ИМА ДА РЕВЕШ ,А?
заключете темата по-добре, че ще се удавим в националсоциализъм..
-
- BFL Team™
Понеже се интересувам и занимавам с Българска история та мислех да не взимам участие във некомпетентните ви спорове, ама то не се издържа вече...
Руският народ оже и да е искал да бъдат освободени Българските земи, но руската държава със имперската си политика е целяла само и единствено след това да "пороби" политически новата българия.... да има влияние на Балканите чрез нея.... това е, вс друго е измислици и легенди...
И някъде тук или във другата тема някой "МН ИНТЕЛИГЕНТЕН" човек каза че Стара ВЕлика БЪлгария на Кубрат нямала нищо общо с Дунавска и Волжка БЪлгария било като Македония сега и македония на Александър Абе биберон, докато Между двете страни има 20 века разлика (примерно) между 3те Българии няма- Просто Под огрозата страната да Бъде завладяна- Братята, с изключение на Батбаян (Бат Бай) тръгват да търсят нови земи ЗА БЪЛГАРИЯ (щот тогава страната не се е казвала СТАРА ВЕЛИКа, а просто БЪЛГАРИЯ), то и Византийците са си казвали РИмляни, докато през 17-18 век не им дават името ВИзантийци за по лесно на исориците... та БЪлгарите пренасят културата си и традициите ввъ военното искуство и във управлението на държавата... ТОва че срещат славяните не означава нищо защото
1 БЪлгари са се настанявали в Земите на византия още преди 1-2 века (4-5), защото Византия ги вика за сюзинци във войните им със Готите...
2 И славяните и българите са ИНДОЕВРОПАЙЦИ, отест нямат кой зна е ква разлика- Говорят почти еднакъв език и т.н.
Руският народ оже и да е искал да бъдат освободени Българските земи, но руската държава със имперската си политика е целяла само и единствено след това да "пороби" политически новата българия.... да има влияние на Балканите чрез нея.... това е, вс друго е измислици и легенди...
И някъде тук или във другата тема някой "МН ИНТЕЛИГЕНТЕН" човек каза че Стара ВЕлика БЪлгария на Кубрат нямала нищо общо с Дунавска и Волжка БЪлгария било като Македония сега и македония на Александър Абе биберон, докато Между двете страни има 20 века разлика (примерно) между 3те Българии няма- Просто Под огрозата страната да Бъде завладяна- Братята, с изключение на Батбаян (Бат Бай) тръгват да търсят нови земи ЗА БЪЛГАРИЯ (щот тогава страната не се е казвала СТАРА ВЕЛИКа, а просто БЪЛГАРИЯ), то и Византийците са си казвали РИмляни, докато през 17-18 век не им дават името ВИзантийци за по лесно на исориците... та БЪлгарите пренасят културата си и традициите ввъ военното искуство и във управлението на държавата... ТОва че срещат славяните не означава нищо защото
1 БЪлгари са се настанявали в Земите на византия още преди 1-2 века (4-5), защото Византия ги вика за сюзинци във войните им със Готите...
2 И славяните и българите са ИНДОЕВРОПАЙЦИ, отест нямат кой зна е ква разлика- Говорят почти еднакъв език и т.н.
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Gogo така и неможах да разбера какво искаш да кажеш с тези нахвърляни факти?
Предполагам, че е искал да каже, че руснаците, дори и да са ни освободили, са го направили заради интересите си, а не от любов към милия братски народ - българите (което не значи че трябва да псуваме руснаците!!!). Освен това трябва да се отбележи, че начало на руската култура, до голяма степен се заражда заради България, т.е. за създаването й сме допринесли изключително много (заедно със скандинавците, бях чел нещо подобно).
-
- BFL Team™
Искам да ви кажа, че сте в голяма грешка, че руската имеприя е искала да освободи нашата държава защото ни обича- за твое сведение РУснаците и Волжките БЪлгари са били най големите врагове.... ИМЕПРИЯ НИКОГА НЕ ОСВОБОЖДА, ВИНАГИ ПОРОДБВА (по един или друг начин)БФЛ_d1Av0lo написа:Gogo така и неможах да разбера какво искаш да кажеш с тези нахвърляни факти?
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Нали и аз казах нещп подобно...няма значение.
към- gogo_t
========================================================================================================
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ РУСНАЦИТЕ ДА НИ "ПОРОБВАТ",както се изрзяваш ти,отколкото ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!
ЗНАМ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ДОСТА ТЕРРИТОРИЯ СА НИ ОТРЯЗАЛИ,НО И НЕ ИСКАМ ДА ХОДЯ С РЯЗАНА ПИШКА
(С ИЗВИНЕНИЕ)
========================================================================================================
АЗ ЛИЧНО ПРЕДПОЧИТАМ РУСНАЦИТЕ ДА НИ "ПОРОБВАТ",както се изрзяваш ти,отколкото ТУРЦИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ!
ЗНАМ ЧЕ РУСНАЦИТЕ ДОСТА ТЕРРИТОРИЯ СА НИ ОТРЯЗАЛИ,НО И НЕ ИСКАМ ДА ХОДЯ С РЯЗАНА ПИШКА
(С ИЗВИНЕНИЕ)