Бета

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
darkmanx

Бета

Мнение от darkmanx »

Това ми е първият пост и искам да кажа здравейте на всички :hi: !Готин сайт и форум!
Извинявам се ,ако се повтарям с някоя друга тема или постове.Евала на тийм-а за доброволната работа ,която дават :) !
Прочетох няколко теми от по-новите и ми прави впечатление ,че постоянно има хора ,които споменават някакви дата, а доколкото разбрах при тестването на пача са открити бъгове...така има недоволни,работни и надяващи се.
Не знам дали не е късно за този пач ,но за следващите защо не пускате по 1 бета версия ,не демо ,а бета.
Ползите:
1.Нетърпеливите са успокоени.
2.Никой не може да се оплаче от бъговете -та това е БЕТА! ;)
3.Отваря се тема във форума и всеки активен играч на фифа докладва за бъгове на пача с подробно описание и скрийн или запис на мача и обяснение къде е проблема(активен играч ,за да казва бъгове на пача ,а не на самата фифа -все пак не правите нова игра).
4.Вие се занимавате по-малко с тестване, защото имате ентусиасти (играчите) за тази цел :)

пп:Извинявам, ако съм нарушил някои правила на форума.Благодаря за вниманието!
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Re: Бета

Мнение от XpucTo »

Няма смисъл от такова нещо.
Изображение
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

В смисъл ако беше в друга обстановка може би щеше да е добре... Но ако пуснем какъвто и да е продукт с бъгове, ще ни изядът с парцалите независимо бета, алфа или каквато и да е версия. Веднага някой ще го качи в zamunda, там няма да разберат че е Бета и познай...
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

ochko написа:В смисъл ако беше в друга обстановка може би щеше да е добре... Но ако пуснем какъвто и да е продукт с бъгове, ще ни изядът с парцалите независимо бета, алфа или каквато и да е версия. Веднага някой ще го качи в zamunda, там няма да разберат че е Бета и познай...
Прав си! В един германски отбор за патчове правят друго.Излиза фифата мине не мине седмица пуф един файл ето ви нова трева да си къцате.След 1 седмица ето ви ново осветление и знамена които се веят в агитките.После 20 лица за германската лига и така през ден през 2 пускат по нещо.Като същевремено си ръботят по някой друг сериозен проект.Сега пуснаха 3 та В групи в германия и една сборна Г, а преди месец пуснаха 12 стадиона от Германия то другите горе-долу са си напаравени от ЕА.И това е вариант, но не за този патч.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
levski_ups

Мнение от levski_ups »

Не ше ви изядат ами нз кво.Българина е опасна работа кво да го правиш
Galen

Мнение от Galen »

Няма смисъл!! ;) Всички ще се нахвърлят върху БФЛ
koSi0

Мнение от koSi0 »

Идеята е много добра, но мисля, че вече е късно за нея, защото до колкото знам това е диналната фаза на патча.

Ето една грамотно написана тема...
Arekusanderu

Мнение от Arekusanderu »

може за напред да се има в предвид :)
Elwin

Мнение от Elwin »

Аз бях писал май на лична с подобна идея, но Бета-версията да е само за определен кръг от хора.
За догодина може да се сформира екип от Бета тестери, които да се избират от БФЛ и строго да не разпространяват Бета-та.
Ако има 100 Бета тестери ще е много по-добре.
Ще се направи група с дадени права във форумът и ще се постват скрито бъговете, като всеки ще вижда другите какво са постнали и ако и той и открил същото да не се повтарят и т.н.

Успех и лека работа на всички
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Подкрепям Elvin!Ако въобще се дава на някои,бфл трябва да дадът на хора на които имат доверие,а не на всеки.По-добре на близки приятели и др. :)
Dj^MArek

Мнение от Dj^MArek »

Elwin написа:Аз бях писал май на лична с подобна идея, но Бета-версията да е само за определен кръг от хора.
За догодина може да се сформира екип от Бета тестери, които да се избират от БФЛ и строго да не разпространяват Бета-та.
Ще се направи група с дадени права във форумът и ще се постват скрито бъговете, като всеки ще вижда другите какво са постнали и ако и той и открил същото да не се повтарят и т.н.

както и да го мислиш 100 човека е невъзможно все някой ще се разприказва !
иначе идеята ми допада но екип за тест си има и сега тъй че ..
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

Да бе бета само боклуци ше пускат като праат нещо да го прават като хората както сега да си оправат бъговете и да го пуснат ! С 1-2 седмици няма да се сварши света! А за нетърпеливите тва са децата на по 11-12 г и като има бг отбори сеедно е фифа 09 няма да има разлика все пак е фифа 08!
ИзображениеИзображение
petioantov

Мнение от petioantov »

Идеята не е лоша (за бетата) , но по-лошото ще стане ако тази версия започне да се разпространява БЕЗСПИР...
peterx

Мнение от peterx »

Elwin написа:Аз бях писал май на лична с подобна идея, но Бета-версията да е само за определен кръг от хора.

Аз съм твърдо за!
Веднага се записвам! ;)
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
angelfish

Мнение от angelfish »

RiLeCo написа:Да бе бета само боклуци ше пускат като праат нещо да го прават като хората както сега да си оправат бъговете и да го пуснат ! С 1-2 седмици няма да се сварши света! А за нетърпеливите тва са децата на по 11-12 г и като има бг отбори сеедно е фифа 09 няма да има разлика все пак е фифа 08!
зарад такива не треа да се пусне бета :X
petioantov

Мнение от petioantov »

Мисля ,че всички са нетърпеливи,но това да се пускат тъпи теми със заглавие "Кога" или пък "Арете БФЛ" например ,е напълно безмислено. :)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

angelfish написа:
RiLeCo написа:Да бе бета само боклуци ше пускат като праат нещо да го прават като хората както сега да си оправат бъговете и да го пуснат ! С 1-2 седмици няма да се сварши света! А за нетърпеливите тва са децата на по 11-12 г и като има бг отбори сеедно е фифа 09 няма да има разлика все пак е фифа 08!
:yes: :nod:
Ае да охладим страстите, искате ли? :D
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

angelfish написа:
точно така без незаваршени боклучета нека да го прават още 2 месеца ама да е идеално
ИзображениеИзображение
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

vili4kata написа:
angelfish написа:
:yes: :nod:
Ае да охладим страстите, искате ли? :D
Аз немога щото чатя с 1 мн яка п....а :blush: :D
petioantov

Мнение от petioantov »

Тъй като мисля да не правя нова тема, реших да ви попитам Левски с коя емблема ще бъде?
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”