Бета

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
ancho

Re: Бета

Мнение от ancho »

Мисля,че трябва да е с ИСТИНСКАТА ;)

Иначе за бетата ами не е лошо,но пак ще има недоволни ;)
petioantov

Мнение от petioantov »

ancho написа:Мисля,че трябва да е с ИСТИНСКАТА ;)
Коя е истинската?Квадратната или "лопатата" както я нарича levski_forever ?
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

Изображение
това е истинската ни емблема ;)
petioantov

Мнение от petioantov »

И аз така мисля , но първоначално не разбрах :)
darkmanx

Мнение от darkmanx »

ochko написа:В смисъл ако беше в друга обстановка може би щеше да е добре... Но ако пуснем какъвто и да е продукт с бъгове, ще ни изядът с парцалите независимо бета, алфа или каквато и да е версия. Веднага някой ще го качи в zamunda, там няма да разберат че е Бета и познай...
Това да не се случи си има начини.Там където има Press any key to continue пишете с едни ГОЛЕМИ букви Бета ...като се играе мач вместо логото на БТВ или там квото е още един надпис Бета.А по време на инсталацията да пише пак с огромни букви ,че това е Бета(придрожено с едно обяснение какво е бета и че файнъл версията ще е друга) и линк къде може да се отбелязват бъговете.Не мислите ли ,че така ще ви се олесни работата...все пак EA работят в/у фифа и им плащат солидно и има бъгове,а вие доброволно и хората искат вие да откриете всички и да ги поправяте(все пак е 1 да се отделя равно време за програмиране и игра в търсене на бъгове и е съвсем различно ,ако това време е 80% работа и 20% игра за потвърждаване на вече откритите бъгове)...недоволни винаги има и така ще си остане това ,все пак всеки има различно мнение по всеки въпрос :P

Може да е късно за този пач но за другите...
А мнението ми за елитната група тестващи е отрицателно ,защото голяма група и още повече непознати се контролира трудно.Изтече ли информация тогава наистина ще погнат тийма...
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

darkmanx написа:
ochko написа:В смисъл ако беше в друга обстановка може би щеше да е добре... Но ако пуснем какъвто и да е продукт с бъгове, ще ни изядът с парцалите независимо бета, алфа или каквато и да е версия. Веднага някой ще го качи в zamunda, там няма да разберат че е Бета и познай...
Това да не се случи си има начини.Там където има Press any key to continue пишете с едни ГОЛЕМИ букви Бета ...като се играе мач вместо логото на БТВ или там квото е още един надпис Бета.А по време на инсталацията да пише пак с огромни букви ,че това е Бета(придрожено с едно обяснение какво е бета и че файнъл версията ще е друга) и линк къде може да се отбелязват бъговете.Не мислите ли ,че така ще ви се олесни работата...все пак EA работят в/у фифа и им плащат солидно и има бъгове,а вие доброволно и хората искат вие да откриете всички и да ги поправяте(все пак е 1 да се отделя равно време за програмиране и игра в търсене на бъгове и е съвсем различно ,ако това време е 80% работа и 20% игра за потвърждаване на вече откритите бъгове)...недоволни винаги има и така ще си остане това ,все пак всеки има различно мнение по всеки въпрос :P

Може да е късно за този пач но за другите...
А мнението ми за елитната група тестващи е отрицателно ,защото голяма група и още повече непознати се контролира трудно.Изтече ли информация тогава наистина ще погнат тийма...
Eми мисля че за БФЛ ФИФА 08 версия 1 е кьсно тьи като са на финална фаза, но за други версии може(за версия 1 не е нужно да пускате БЕТА понеже ще ви изядат с парцалите ... :shake: ) ;)
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Pacha_House

Мнение от Pacha_House »

Че те са на финална фаза от 1 месец насам. Егати историческия пач :shake:
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

[quote="Pacha_House"]Че те са на финална фаза от 1 месец насам. Егати историческия пач :shake:[/quo
ще има пач чак февруари март ;(
drumfen

Мнение от drumfen »

"Че те са на финална фаза от 1 месец насам. Егати историческия пач"
Galen

Мнение от Galen »

Pacha_House написа:Че те са на финална фаза от 1 месец насам. Егати историческия пач :shake:
Eгати нахалните лапета.Направи си го сам по-бързо ;)
motg

Мнение от motg »

Сега остава и да се върнат(Левски) към оригиналните си червени екипи и ще ми е много весело :D
drumfen

Мнение от drumfen »

Аз не казвам,че мога да направа такова пачле по-бързо от BFL-Team,но няма да казвам дати преди да съм сигурен,че е готов...А според мен там около 25-ти декември са го били направили и са започнали да говорят,че ще излезе тогава като са разчитали,че няма да има бъгове :)
Pacha_House

Мнение от Pacha_House »

Galen написа:
Pacha_House написа:Че те са на финална фаза от 1 месец насам. Егати историческия пач :shake:
1. По-голям съм от теб, така че замълчи!
2. Не мога да си го направя и затова влизам във форума!
3. Дразня се, че BFL започнаха да се мислят за голямата работа и постоянно реват, че някой ги псува. Като не искат да ги псуват, да не правят форуми и сайтове, а да си правят пача и като е готов да го пуснат. Тогава никой няма дрънка глупости и простотии, а в момента 99% от информацията в този форум е излишна.
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Pacha_House написа:
Galen написа:
1. По-голям съм от теб, така че замълчи!
2. Не мога да си го направя и затова влизам във форума!
3. Дразня се, че BFL започнаха да се мислят за голямата работа и постоянно реват, че някой ги псува. Като не искат да ги псуват, да не правят форуми и сайтове, а да си правят пача и като е готов да го пуснат. Тогава никой няма дрънка глупости и простотии, а в момента 99% от информацията в този форум е излишна.
1. Добре :)
2. Като не можеш да си го направиш ще чакаш.
3. Ако беше се регистрирал и влизал преди две седмици във форума щеше да разбереш дали реват. ;) Пък и те този форум и сайт го правят за нас, за да коментираме пачът. ;)
Pacha_House

Мнение от Pacha_House »

Не мога и чакам.
Това, че не съм се регистрирал не означава, че не съм влизал тук!
От кога се повтаря, че не работят за пари и т.н. Неща, които всеки ги знае, но мен слабо ме интересуват. Както чета тук, или някой псува и писка, че няма пач, от другата страна му се отвръща, че не са длъжни да правят пач и го правят в свободното време. Този диалог се повтаря постоянно и вече става дразнещо и дори смешно! 13-14 годишните трябва да спрат да мрънкат, а БФЛ да спрат да се правят на ощипани девойки и да правят тоя пач, защото започват да изглеждат леко комично с постоянните обещания и срокове, които не изпълняват. А на репликата "Половинчати работи не пускаме" ще отвърна само - BFL 07 v.1 !
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

И какво му беше на BFL 07 v.1.0 господин Пача???
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

много добар си беше обаче тази година пач няма да имаме 100% ;( почти или поне този месец няма да е ;(
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

кой пък беше ти, че да коментираш работата, която сам неможеш да свършиш.. пача, че пача.. за това има по 1000 човека по стадионите.. защото вместо да подкрепяте отборите си стоите пред монитора и "къде е пачаааааааааа?!?!?!?!?!?!?" ... направо ми се повръща..
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”