Отговор

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Pacha_House

Отговор

Мнение от Pacha_House »

ochko написа:И какво му беше на BFL 07 v.1.0 господин Пача???
BFL 07 - изчезващи играчи, кофти меню, грешни статистики, никакъв ред в отбора на Левски, без лица, некачествени картинки, без песни на агитките. Мисля че стига.
И не се обиждайте на всичко, което е различно от "ооо бфл велики сте". Приемете го като градивна критика.

Леко отклонение: Pacha - верига денс клубове ; House - стил музика
niki_19121

Re: Отговор

Мнение от niki_19121 »

няма да има пач тази година вече сам 100% или ще има до 2 месеца :shake: ;(
XpucTo
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от XpucTo »

И кво градивна критика ли е да те псуват? Не ми отговаряй няма смисъл просто
Изображение
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Пач ще има бе! И не след 2 месеца
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

Не се обиждам, никак даже. Писнало ми е на мене от глупави хвалби, колкото и от псуващи кавали.

За БФЛ 07 какво да ти кажа? Единственото с което бих се съгласил е трагичната база дани която беше. Другото са екстри и глезотий... Примерно за 06 нямаше песни, нямаше лица, нямаше меню, нямаше Б група, имаше само 2 или 3 стадиона и пак излезе по коледа с бъг в инсталацията... Хората тогава го харесаха /тези които успяха да се преборят с бъга в инсталацията/ и беше успешен. 07 предлагаше повече работи, но беше сериозно оплют. 08 ще предлага тройно повече и пак ще бъде оплют / и е оплюван още от се/ .

Виж, аз не съм от тези които живеят за да ме хвалят някакви хора по форумите. Хич не ме интересува това.
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Pacha_House написа:
ochko написа:И какво му беше на BFL 07 v.1.0 господин Пача???
BFL 07 - изчезващи играчи, кофти меню, грешни статистики, никакъв ред в отбора на Левски, без лица, некачествени картинки, без песни на агитките. Мисля че стига.
И не се обиждайте на всичко, което е различно от "ооо бфл велики сте". Приемете го като градивна критика.

Леко отклонение: Pacha - верига денс клубове ; House - стил музика
За това, брат ми, тогава излезнаха версия 1.1 и 2.0, които оправиха бъговете. И за това тази година се бави малко повече, за да няма толкова бъгове.Защото бъгове неизбежно ще има. То от ЕА не могат да я направят без бъгове, да не говорим за БФЛ.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Абе като не ви харестват патчовете на бфл що ги играете?
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

MrDeqn написа:Абе като не ви харестват патчовете на бфл що ги играете?
и аз това се чудя ;)
Pacha_House

Мнение от Pacha_House »

Идеята ми като цяло беше следната:
Казвате, че няма да давате срокове. Супер! Не давайте! Само дето все някой се изтърва и сами виждате каква става. От целия форум няма смисъл, защото се пишат 90% простотии. Наблюдава се един и същ постоянен диалог, който не води до никъде. Защо просто не направите един сайт, в който да пускате шотове и когато пача е готов да го качите, вместо да давате напразни надежди на хората за скорошно излизане и когато не успеете да изпълните срока да се оправдавате. От цялата работа няма смисъл.
Дразни ме, че някой членове на БФЛ се имат вече за голяма работа и раздават правосъдие наляво и надясно. Осъзнайте, че почти всички във форума са деца! Толкова ли не може да се оправите с едни деца, че и вие псувате като каруцари /някой от вас, не всички/. Все пак правите просто един пач, не нова революционна игра. Take It Easy!
Повече нямам какво да кажа. Правете пач, а не война.
По-здрави!
sv3nc3
BFL Team™

Мнение от sv3nc3 »

Pacha_House написа:Идеята ми като цяло беше следната:
Казвате, че няма да давате срокове. Супер! Не давайте! Само дето все някой се изтърва и сами виждате каква става. От целия форум няма смисъл, защото се пишат 90% простотии. Наблюдава се един и същ постоянен диалог, който не води до никъде. Защо просто не направите един сайт, в който да пускате шотове и когато пача е готов да го качите, вместо да давате напразни надежди на хората за скорошно излизане и когато не успеете да изпълните срока да се оправдавате. От цялата работа няма смисъл.
Дразни ме, че някой членове на БФЛ се имат вече за голяма работа и раздават правосъдие наляво и надясно. Осъзнайте, че почти всички във форума са деца! Толкова ли не може да се оправите с едни деца, че и вие псувате като каруцари /някой от вас, не всички/. Все пак правите просто един пач, не нова революционна игра. Take It Easy!
По-здрави!
:clap: :handshake:
ochko
BFL Team™

Мнение от ochko »

По-здрави!
Абсолютно съгласен. ;) Ето че има и разумни хора тука. Факт е че някой хора много литнаха в небесата... Графични дизайнери и тем подобни...
paolo

Мнение от paolo »

Нормално е момчетата от БФЛ да се изнервят,не че ги защитавам,но и аз да бях на тяхно място-нямаше да сдържа нервите си.Нещо което го правят за нас,на собствена воля,отделяйки от свободното си време,без заплащане,и накрая да не признават труда ти,да те плюят постоянно-даже са много търпеливи.Малко са хората,които ги защитават,наистина хубаво е да има "градивна критика",но когато ти се изсипе една "кофа с помия" трудно можеш да удържиш наплива на тези малчугани(ставаики вече банални и смешни).Като излезе патча ще се густят,нали?Мисля че дори патча да е перфектен,пак ще се намерят някои неоснователни критики.
Когато ти обяснят че има бъгове,много ясно че ще е по хубаво да бъдат отстранени,отколкото да си блъскаш главата с бъгове до следващия патч.Мислите ли че е лесно да се симилират 15 сезони с толкова много отбори!?Аз лично съм симулирал 2-3 сезона с даден отбор,като това ми е отнемало толкова часове.А представям си как се симулират 15 сезона :wasntme:
Така че ОСТАВЕТЕ ги намира,ОСТАВЕТЕ ги да оправят бъговете,ОСТАВЕТЕ ги да довършат започнатото-мисля че поне с това можем да им се отблагодарим за хвърления труд.
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

До някаде съм съгласен, ама това че банваме и затваряме наред щото някой пише глупости , спувни и т.н. не е проява на някакво величие е глупаво . Я отидете в ЕВО веб например , най - големия форум за ПЕС, аз от там съм ял 2 пати бан защото първо поисках Но СД крак , и защото дадох линк за ПЕС 2к8 , за фрее дaвнлоуд. По тази логита там се мислят за богове... да ама не , има си правила и който не ги спазва ще си понесе последствията. Единствения начин подобни форуми да ги бъде е да има контрол. И че ФИФА 2008 е нова и уникална , революционна игра ще кажа само.... :rofl:
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Pacha_house - много точно изказване дано промени нещо!
Просто успокойте нервите и всичко ще е ... ок ;)
GoGo_SPoRt

Мнение от GoGo_SPoRt »

ochko написа:Не се обиждам, никак даже. Писнало ми е на мене от глупави хвалби, колкото и от псуващи кавали.

... Примерно за 06 нямаше песни, нямаше лица, нямаше меню, нямаше Б група, имаше само 2 или 3 стадиона и пак излезе по коледа с бъг в инсталацията... Хората тогава го харесаха /тези които успяха да се преборят с бъга в инсталацията/ и беше успешен.
Ахх Тва за фифа 06 не съм съгласен Даже Бих казал че За 06 Па4овете ви бяха НАй-Добрите от всички до сега и си имаше и лица достатачно и А група и Б... и да не продължавам нататак щото ще пропусна нещо пак и отдавна не сам я играл обаче Като си имаш предвид че направихте за нея 5 или 6 па4а Оставаше и да не се хареса. Евала тва беше най добрата Версия за БФЛ Лига до сега :) Шапка ви свалям За Тогава....шната работа
Последно промяна от GoGo_SPoRt на 13 Яну 2008 23:09, променено общо 2 пъти.
И ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА ЗДРАВ СЕКС НЕКА ИМА !!! :D ²°°8
----------------------------------------------------------------------------------------------
Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак.Снежко навънка дърпа трева, пак се надрусах като свиня!
Bg_Fen

Мнение от Bg_Fen »

Изображение :giggle:
Изображение
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

Bg_Fen написа:Изображение :giggle:
:giggle: :giggle: :giggle: уау а верно ли ще има пач не до 2 месеца ;) дано да излезе тази седмица
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

БФЛ 07 беше на много високо ниво според мен.. имам само 1 забележка
Не знам коя версия си теглих тогава още не знаех за сайта и т.н., но когато играех да кажем с Черно Море домакин госта ми (примерно Ботев) имаха същите екипи.. просто беше нечовешко докато свикна.. проблема го нямаше само при ЦСКА, Левски, Славия и Вихрен мисля но не гарантирам за Вихрен, ако този бъг го няма другото не ме ебе.. аз искам да играя не да им гледам кариесите на футболистите :)
RiLeCo

Мнение от RiLeCo »

По-здрави!
:yes: :yes: :yes: :yes: ааа машала е тва исках да каем ама сан лекоу пиян и немоех да го формолирам
ИзображениеИзображение
AsgrBoy

Мнение от AsgrBoy »

По-здрави!
:clap: :clap: :clap: И аз подкрепям с едно допълнение може да пишете и какви бъгове има за оправяне и така нещата ще се поуспокоят и всички ще сме доволни 8)
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”