бфл

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
fusball

бфл

Мнение от fusball »

бфл моля ви от душа и сарце кажете ми тази седмица ли ще излезе пача моля ви много :)
niki_19121

Re: бфл

Мнение от niki_19121 »

fusball написа:бфл моля ви от душа и сарце кажете ми тази седмица ли ще излезе пача моля ви много :)
:whew: :whew: :whew: малееее стига брееееееееееее неска пусна поне 3 теми с пача когато излезе да не 1 2 месеца пак млакни ся подмазвач такав :giggle:
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

niki_19121 написа:
fusball написа:бфл моля ви от душа и сарце кажете ми тази седмица ли ще излезе пача моля ви много :)
:whew: :whew: :whew: малееее стига брееееееееееее неска пусна поне 3 теми с пача когато излезе да не 1 2 месеца пак млакни ся подмазвач такав :giggle:
Кой го казва. Иначе поредната безмислена тема.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

_GAGATA_ написа:
niki_19121 написа:
Кой го казва. Иначе поредната безмислена тема.
аве гагата кога сам се подмазвал ве :^)
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

абе, пич, кога излиза патча бе ? :^)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
_GAGATA_

Мнение от _GAGATA_ »

Чак подмазване да е - не е.Но пък всеки втори коментар ти е - "няма да излезе тази седмица явно", "дали ще излезе в слъдвещите 2 месеца" и някакви такива емотикони със сълзи. Мен лично ме дразни, но както и да е.
Ако някой играе http://www.bgliga.com да ми пише едно ЛС да направим някой приятелски мач.
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

някой ще каже ли кога излиза, ПЛис БФЕЛ кажете... ;(
ЛЕВСКИ СОФИЯ
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

оффф ок ок нека сам такав :giggle: и ти малко ме дразнеше с това АМИН ама :giggle: :giggle: :giggle:
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

Gogo_t написа:някой ще каже ли кога излиза, ПЛис БФЕЛ кажете... ;(
а сега де и аз не знам сигурно след 1 година гого :rofl: нали така :giggle:
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Еееееее, сигурни ли сте щот аз във сайта на външното министерство май го видях....
МАйка ми направи чайче, ще ида да го пийна и да се изпишкам и ще дойда да питам някой от БФЕЛ за пачта щот мн ми се играе... загорял съм за фифа, кат коч...
ЛЕВСКИ СОФИЯ
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

Gogo_t написа:Еееееее, сигурни ли сте щот аз във сайта на външното министерство май го видях....
МАйка ми направи чайче, ще ида да го пийна и да се изпишкам и ще дойда да питам някой от БФЕЛ за пачта щот мн ми се играе... загорял съм за фифа, кат коч...
сигурен сам :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

:^) Явно това няма край !!
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Като цяло това е един много добър патч. Току що си го инсталнах. Патча добавя отборите на Левски и Сърбия. От Левски веднага ми направи впечатление ,че има лицата на Боримиров, Домовчийски и Петков. В отбора са добавени Жеан Карлош, Жоазиньо и Зе Соареш. Екипите са актуални. Който иска да цъка с Левски докато излезе БФЛ да тегли.
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

Брао, брао... ако нямах бета щех да го кача и аз... :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
drumfen

Мнение от drumfen »

Ами аз го инстралирах този пач за Левски,но когато започна мач нещо екипите на Левски за жълто-червени...сигурно нещо не съм направил като хората
drumfen

Мнение от drumfen »

A,оправи се :)
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

:) :) :) ок радвам се че се е оправило обаче не знам защо тази тема стои още :giggle: :giggle:
НиКи

Мнение от НиКи »

Спрете се бе..
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

Браузвам си аз форума и си гледкам айпинца и кво да видяяя:
http://i.data.bg/08/02/10/802470_orig.jpg
Тоя Niki има 2 акаунта и то единия с 1 мнение. Я да погледна какво е то...
Опааа то било тази тема... Изводите си правете сами (вижте 2ри и 18ти пост в темата)...
Изображение
Изображение
Заключено

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”