Забележка

Всичко което няма място в останалите форуми
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
Заключено
Sm1rfa

Забележка

Мнение от Sm1rfa »

Форума е хубав обаче този банер горе (Виж резултатите на Левски) не му е място.. вие не би трябвало да показвате тук футболни пристрастия... и аз съм голям фен на черно море обаче не ви го натяквам
vili4kata
Обратна връзка:

Re: Забележка

Мнение от vili4kata »

Абе това е банер на BG Supporters или на clubs.goal.bg които са партньори с bFL Team...
НиКи

Мнение от НиКи »

Това е просто реклама, никой не иска да покаже някакви пристрастия ;)
Изображение

ЦСКА - Убиецът на гиганти

Изображение
to6kobg
Обратна връзка:

Мнение от to6kobg »

А то пак по тая тема - Защо ми излиза все тва да посетя сайта?Нема ли некъв вариант да се махне.
Иначе то има и други банери така че тва наистина не са пристрастия
Изображение
Изображение
koSi0

Мнение от koSi0 »

Вие глупави ли сте, това са техен партньор, на който банера е такъв, а не че има пристрастия към левски...
PeacemakeeR

Мнение от PeacemakeeR »

Все пак е Левски , на всеки друг му трови очите
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Sm1rfa написа:Форума е хубав обаче този банер горе (Виж резултатите на Левски) не му е място.. вие не би трябвало да показвате тук футболни пристрастия... и аз съм голям фен на черно море обаче не ви го натяквам
ТИ нормален си ли ?? Тва кой банер слагаме и кой не си е изцяло политика на БФЛ . . . Кви пристрастия при усливие ,че по голяма част от БФЛ са ЦСКАри .
Vencoi
BFL Team™
Обратна връзка:

Мнение от Vencoi »

saита си е мои и мисля че имам право ди си слагам банер
невиждам проблем в това
JaymZZZ
BFL Team™

Мнение от JaymZZZ »

да не говорим че това са автоматично генерирани футболни реклами които се появяват на произволен принцип :)
Изображение
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
vancha

Мнение от vancha »

AntrAcsA написа:
Sm1rfa написа:Форума е хубав обаче този банер горе (Виж резултатите на Левски) не му е място.. вие не би трябвало да показвате тук футболни пристрастия... и аз съм голям фен на черно море обаче не ви го натяквам
ТИ нормален си ли ?? Тва кой банер слагаме и кой не си е изцяло политика на БФЛ . . . Кви пристрастия при усливие ,че по голяма част от БФЛ са ЦСКАри .

Дано да си прав,да не стане като 2 години назад Левски да е доста по силен от цска в нападение и само на 1-2 му е по слаб дефенса от тоя на ЦСКА! 8)
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

vancha написа:
AntrAcsA написа:

Дано да си прав,да не стане като 2 години назад Левски да е доста по силен от цска в нападение и само на 1-2 му е по слаб дефенса от тоя на ЦСКА! 8)
Имаме най-добрата защита в БГ ти колко искаш да ни е Defencе ??? И кое е това силно нападение Зе Суарес ли , или оня Жеан Карлуш !!! Това са некви анонимници , като нашите Ней , Пей , Гей и т.н. !!! В БГ най-доброто нападение за мен е на Литекс и Локо Пд !!! ;) ;) ;)
Gosh0

Мнение от Gosh0 »

cska_hooligan написа:оня Жеан Карлуш
не сте му видяли и 1 мач... така че не е уместно да се говори :0
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

Gosh0 написа:
cska_hooligan написа:оня Жеан Карлуш
не сте му видяли и 1 мач... така че не е уместно да се говори :0
И да му гледам и да му не гледам , всички са един дол дренки !!! Ако е добър нямаше да е в БГ , а някой западен клуб да го е взел досега !!! Такива като Ней , Гарсес , Карлуш , Зе Суареш и т.н. с лопата да ги ринеш !!! Един Ив.Попов , Н.Димитров , М.Алаксандров и т.н. са много по-добри от тея анонимници !!! ;) ;) ;)
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

не спорете!И Левски и ЦСКА са измислени отбори с още по-измислени фенове :)
НиКи

Мнение от НиКи »

Sm1rfa написа:не спорете!И Левски и ЦСКА са измислени отбори с още по-измислени фенове :)
Нали, Черно море е половин България :rofl:
Изображение

Изображение
MrDeqn

Мнение от MrDeqn »

Прав е ... и 2та отбора без пари са за никаде....
НиКи

Мнение от НиКи »

Ами аз не знам отбор който без пари ще е за някъде ;)
Изображение

Изображение
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

под генералската шапка в червените години на България се създава този отбор от тук ще започна, а по въпроса за феновете.. ами само си помисли човек, че се мислите за скинари, а веете петолъчка...
П.П. Ако Славия беше с 30 измислени титли (къде го има за 50 години 30 титли??!?!?!?!?!) всички щяхте да сте слависти...

Support Your Local Team!!! Against Modern Football!!!!
machine gun

Мнение от machine gun »

България не е Левски и ЦСКА!!!
НиКи

Мнение от НиКи »

Тва с многото титли го има и на други места(Црвена Звезда, Розенборг и т.н.). Тва че завиждате си е друго нещо. Локвам темата шот мн спам стана и безмислена.
Изображение

Изображение
Заключено

Обратно към “Кош за боклуци”