Понеже се занимавам с История и видях, че има и други знаещи хора във форума реших и аз да се включа.
България е една Велика с главно В, но ние си го знаем. И така едни педераси като французите не са искали такава държава на балканите, защото са виждали един голям опонент. Най-интересния факт който чух и напрво онемях беше когато по евроком българия един водещ забравих му името в момента мисля, че беше Ифандиев, каза точно и много правилно, че ние българите не си знаем историята, защото по комунистическо време много неща са били прекривани. Например защо Русия тръгва на освобождава България, еми главна вина има Англия, не че им пука за нас, но им пука за петрола

. Русия помага на България не заради народа (знам че войниците се били наистина за свободата на България и са ни обичали като братя), но онези политици ли, държавници ли и тем подомни изграждат интересен план докато много хора проливат кръв. Планът е за пренасяне на петрол до западна Европа. И ето как стоят нещата. С кораби го пренасят до Варна от Варна за Русе със влак и от Русе го товарят на кораби по Дунава. И се убедих, че всичко е политика. Така да почнем за народът който владее светът, това не са американците, това са ЕВРЕИТЕ. Те са умни и хитри не случайно са и най-богатите. Ако има турци в този форум нека им кажа да не се гордеят много много с Кемал Ататюрк, защото той няма и капка турска кръв, той е Гръцки евреин. Хитлер е имал евреиска кръв, бил е бояджия в лагер на немците, докато си боядисвал той наблюдавал двама генерали как немогли да решат сложна военна задача, а той с един поглед им казал решението и там го взимат във войските и после става един от най-големите пълководци в света. Така да знаете, тези педераси политиците все още крият истината за нашата велика страна, има много не ясни факти, явно защото България е най-ощетената държава от страна на земи след като са и взели цели осум дела, има съшо и още много факти. ако някои го интересува и за медиците извън историята да пише знам много подробности и там