Изисквания
Изисквания
Някъде пише ли какви ще бъдат изискванията за Фифа 08 и ако да нека ги напишете тук?
Re: Изисквания
Мерси за оронтиравачното инфо.Naycho_Naychev написа:Те още не са построили играта, ти за изисквания пишеш. Въпреки това след мое проучване ето какви ще са изискванията според мен(все пак говорим за доболка познат енджин) :
Процесор: 1.6 Интел или АМД
Видео: поне 64 мб, ако не и 128 мб
РАМ: 512 мб (DDR 2 почти със сигурност )
Според мен това ще си минималните, но ще видим
-
- Обратна връзка:
Аз имам:Naycho_Naychev написа:Те още не са построили играта, ти за изисквания пишеш. Въпреки това след мое проучване ето какви ще са изискванията според мен(все пак говорим за доболка познат енджин) :
Процесор: 1.6 Интел или АМД
Видео: поне 64 мб, ако не и 128 мб
РАМ: 512 мб (DDR 2 почти със сигурност )
Според мен това ще си минималните, но ще видим
Процесор: Intel Pentium 4 1,8 GhZ
Видео карта: Radeon 9000 64 MB
RAM: 512 MB
Ще ми тръгне ли и какво означава DDR?
-
- Обратна връзка:
Изисквания
А ще ми тръгне ли на High Detail Level?Naycho_Naychev написа:DDR2 е следващо поколение след DDR. Това е РАМ паметта на компютъра общо взето
иначе съм сигурен че ще ни трябва DDR2 за новата ФИФА, защото DDR поддържа само 600 Mhz
-
Чакай да вляза в играта и да видя как ми върви ... хмм на Medium ми върви , значи на теб ще ти върви на Low
Това беше шега , как очакваш някой да ти каже как ще върви , като играта дори не е направена още !?!?!
Това беше шега , как очакваш някой да ти каже как ще върви , като играта дори не е направена още !?!?!
-
- Обратна връзка:
Не мисля така... най-много да завишат нивото на видео картата и процесора малко но да минават на ДДР2 е рано... до миналата година я подкарвахме на МХ видеокартаNaycho_Naychev написа:DDR2 е следващо поколение след DDR. Това е РАМ паметта на компютъра общо взето
иначе съм сигурен че ще ни трябва DDR2 за новата ФИФА, защото DDR поддържа само 600 Mhz
Аз мисля,че ще мога да я играя на high
3.8 Ghz процесор
Ge Force 7300 256mb (отделна)
и ако случайно и стане нещо
Ge Force 7100 256mb onboard
1 GB RAM
320 GB hard
А монитора ,който имам ме кара да не спирам да играя по цял ден..на максимална резолюция и графика,с този широкоекранен(16 към 9) LCD,TFT 19' монитор и като си сложих и графиките ,които аз съм си правил и простоооооо Няма такъв кеф
А и като добавя тези 5+1 колонки с обща мощтност 1500W разположени в 4-те ъгли на стаята ми,на бюрото 5-тата и под него (бюрото) суббуфера и като усиля и баса,изключвам коментатора и се кефа на макс на агитките
3.8 Ghz процесор
1 GB RAM
320 GB hard
А монитора ,който имам ме кара да не спирам да играя по цял ден..на максимална резолюция и графика,с този широкоекранен(16 към 9) LCD,TFT 19' монитор и като си сложих и графиките ,които аз съм си правил и простоооооо Няма такъв кеф
А и като добавя тези 5+1 колонки с обща мощтност 1500W разположени в 4-те ъгли на стаята ми,на бюрото 5-тата и под него (бюрото) суббуфера и като усиля и баса,изключвам коментатора и се кефа на макс на агитките
Е баси кефа...[BFL]Mancho_United написа:Аз мисля,че ще мога да я играя на high
3.8 Ghz процесор
1 GB RAM
320 GB hard
-
И аз точно като тебе , единствената ни разлика е , че видео картата ми е ASUS X1600SILENT (същите характеристики) и монитора ми SAMSUNG SyncMaster 940bw ( 16x10 , 1400x900 , 2ms )[BFL]Mancho_United написа:Аз мисля,че ще мога да я играя на high
3.8 Ghz процесор
1 GB RAM
320 GB hard
-
- Обратна връзка:
Ясно ми е все пак в такова училище съм но и МХ картите ги потдържаха до последно затова графиката беше толкова ужасна... смятам че и тази година ще е на ДДР за фифа09 вече нищо не мога да кажа но е рано да се скача на ДДР2 не че не могат да го направят... не че ДДР3 е почти готова просто чакат пазара да се насити за да има с какво пак да зарадват потребителите след няколко години... те така расъждават!Naycho_Naychev написа:rap17ka7a написа:Не мисля така... най-много да завишат нивото на видео картата и процесора малко но да минават на ДДР2 е рано... до миналата година я подкарвахме на МХ видеокартаNaycho_Naychev написа:DDR2 е следващо поколение след DDR. Това е РАМ паметта на компютъра общо взето
Както и да е, но 600 мегахерцовата шина ще изчезне до 1-2 години
Просто в ДДР няма бъдеще
-
- BFL Team™
ако наистина няма да е некстген !! то тогава излискванията за ФИФА 08 няма да са по различни от тези за ФИФА 07 !!! Дори не мисля че ще има голяма разлика м/у двете игри... ама само предположения де... дикато ръка не види и око не пипне нищо не е сигурно
Абе виж, че и FIFA 07 може да се промени в положителна насока Честно ти казвам , сега ако GFX се окаже = на FIFA 08 , ще си чакам за PES 2008AntrAcsA написа:ако наистина няма да е некстген !! то тогава излискванията за ФИФА 08 няма да са по различни от тези за ФИФА 07 !!! Дори не мисля че ще има голяма разлика м/у двете игри... ама само предположения де... дикато ръка не види и око не пипне нищо не е сигурно
-
- Обратна връзка:
Окото да види и ръката да пипне искаш да каеш... ми незнам аз не смятам че ще вложат кой знае колко усилия... не очаквам няква супер готина игра дано само има кооперативно мулти а за некстген до колкото четох той не се състои в графиката толкова колкото в интелекта на компютъра и движенията... ще видим незнам нищо не мога да кажа освен че ДДР ще бъде поддържано от фифа08 в това съм на 90% убеденAntrAcsA написа:ако наистина няма да е некстген !! то тогава излискванията за ФИФА 08 няма да са по различни от тези за ФИФА 07 !!! Дори не мисля че ще има голяма разлика м/у двете игри... ама само предположения де... дикато ръка не види и око не пипне нищо не е сигурно
-
d1VaKa написа:Абе виж, че и FIFA 07 може да се промени в положителна насока Честно ти казвам , сега ако GFX се окаже = на FIFA 08 , ще си чакам за PES 2008AntrAcsA написа:ако наистина няма да е некстген !! то тогава излискванията за ФИФА 08 няма да са по различни от тези за ФИФА 07 !!! Дори не мисля че ще има голяма разлика м/у двете игри... ама само предположения де... дикато ръка не види и око не пипне нищо не е сигурно
Според тебе , един пач може да направи една игра равна на друга !?!?!?! Ти си най-големия подмазвач на света бе брато
кой го казваnapster написа: Ти си най-големия подмазвач на света бе брато
-
... аз го казвам .Makaveli написа:кой го казваnapster написа: Ти си най-големия подмазвач на света бе брато
Ако искаш да кажеш , че искам да стана част от бфл много се лъжеш , предлагано ми е и съм отказвал ... От бфл пес могат да потвърдят ... Така че можеш да млъкнеш вече , защото почваш да дразниш ... Отивай да крадеш лица и не ме занимавай ...
Радвам се че те дразня айде че "отивам да крада лица"napster написа:... аз го казвам .Makaveli написа:кой го казваnapster написа: Ти си най-големия подмазвач на света бе брато
Ако искаш да кажеш , че искам да стана част от бфл много се лъжеш , предлагано ми е и съм отказвал ... От бфл пес могат да потвърдят ... Така че можеш да млъкнеш вече , защото почваш да дразниш ... Отивай да крадеш лица и не ме занимавай ...