Mancho_United thread
Mancho_United thread
Знамена,миниекипи,минилица,бутонки,топки и други неща направени от мен ще можете да видите тук,и ако ви харесат да си ги свалите (ще давам линкчета за всичко)
Започвам със знамена на Манчестър Юнайтед:
DOWNLOAD
Започвам със знамена на Манчестър Юнайтед:
DOWNLOAD
Re: Mancho_United thread
Имаш грешка в един от флаговете , но ще е най-интересно сам да я откриеш . Един от флаговете с знамето на Англия е !
-
- Обратна връзка:
Това като инсталационен файл ли е или трябва да ги добавям с някаква програма и ако е инсталационен съвместим ли е с БФЛ-то?
мисля че се импортваха с Flag Workingvili4kata написа: Това като инсталационен файл ли е или трябва да ги добавям с някаква програма и ако е инсталационен съвместим ли е с БФЛ-то?
най-долу в ляво ,който е ? еми просто неможах да намеря хубава снимка и затова предполагам,че за него става въпрос . Ако някой ми намери хубави снимки както на Манчестър ,така и на други отбори нека ги сложи тук в 1 поуст и аз ще направя знаменаd1VaKa написа:Имаш грешка в един от флаговете , но ще е най-интересно сам да я откриеш . Един от флаговете с знамето на Англия е !
Точно той , но не е от снимката , ами си сложил май Outer Glow защото дявола и буквите "сияят"
Ха Ма те "сият" ,защото съм сложил Outer Glow на логото на Юнайтед бре Свали си го и виж,че иначе не е така Аз си мислих,че съм направил няква друга грешка ,щото снимката беше 130х130 пиксела
Свалих ги , пак си сияят . Не е заради тва дето викаш . Там ти е грешката
-
- BFL Team™
Не разбирам, кво толкова си се загрижил за знамената на БФЛ все едно намен да ми пука за БОПеца и неговите знамена... престани да се мазниш и да се праиш на пекан шото не си... ходи се занимавай с няква друга раута например да правиш Copy от сайта на ФИФА08.БФЛ-Тим и Paste в твоя смесен сайт . След всичката помия която изля по адрес на БФЛ не разбираш ли ,че не си желан тук !!!d1VaKa написа:Свалих ги , пак си сияят . Не е заради тва дето викаш . Там ти е грешката
Дам сега го забелязах Прав си ,но това се забелязва трудно,а моге да зема да го ползвам като ефект на знамената,тъй като така ще изглеждат още по истински на ФИФА-та
едит: и между другото приемам заявки - ако някой иска знамена на някой отбор мога да направя такива
едит: и между другото приемам заявки - ако някой иска знамена на някой отбор мога да направя такива
-
- Обратна връзка:
Ми ако може да направиш на Ботев Пловдив!Както и на всички отбори от ПЛОВДИВ!
Имам направени по 5 Ще направя още по 2-3 и ще пусна пак
Знамената на ZhivkoBGR са доста по-добри
Не отричам Той е от бая време в тази област Пък и за GFX пробвах да сменя моя стил и се надявам да са ви харесали