Пари

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
manowar

Re: Пари

Мнение от manowar »

Всичко е до тренинг ;)
Изображение
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

а да...ас на семи-про еджам жкаржам голове а на уорлд клас все падам а фифа играя 4-5 години денонощно...а относно трансферите наистина неса реални игра4ите там нямат думата.а когато даваш поднаем някой никой нети дава пари за него.бфл това нещо неможели да го оправите ако не сега то поне в следващият пат4???а също при спонсорите никаква реалност!запо4вам в 3-та дивизия на англия сас спонсор за 20000 евро например.за няколко сезона сам в премиер шип а спонсорите са си жсе същите и все същите пари ми предлагат....е добре де мамаму стара ами аджаба аз как мога да играя ве4но сас тези дребни пари4ки които ми дават?как мога да си купя някой свестни игра4и освен по заобиколният на4ин да го жзема на фрее агент и да го продам после но се губи реалноста...аз си мисля 4е това е добра идея към БФЛ ТЕАМ ако може да го оправят това.ако неможе в сегащният пат4 то поне в следващите пат4ове. :nerd: :wasntme: :^) :happy:
И само ЦСКА обичамеее !!!
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

Ето тук някой от трансферите: http://sportal.bg/news.php?id=77517 ;) ;) ;)
П.С.Предполагав , че сте го видяли това , но ако не сте го вижте !!! ;) ;) ;) ;)
AlexSS

Мнение от AlexSS »

cska_hooligan написа:Ето тук някой от трансферите: http://sportal.bg/news.php?id=77517 ;) ;) ;)
П.С.Предполагав , че сте го видяли това , но ако не сте го вижте !!! ;) ;) ;) ;)
Тея са много зле как Вилизар в Олимпиакос а Илиев в Уест Хем хахахах пълни идиоти са теия дето са го писали или пък Кабус в Тулуза хахах :D :rofl:
m0za4k0

Мнение от m0za4k0 »

Чети внимателно: там пише "говори се", не "сигурен трансфер". И Бербатов го пращаха къде ли не, но той си остава в Тотнъм докато не сложи подписа си в договор с друг клуб.
Армейци Добрич Фен Клуб
Изображение
ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА, ЦСКА....
Gogo_t
BFL Team™

Мнение от Gogo_t »

ovech написа:С по колко пари ще разполагат първоначално отборите от А група.(долу-горе не искам точни цифри) :)
Ти случайно да си от П-ще, мн приличаш на един познат :)
ЛЕВСКИ СОФИЯ
paolo

Мнение от paolo »

Наистина това с трансферите във Фифата е пълна глупост.Аз винаги си взимам играчи free агенти,иначе как ще си направиш добър отбор не ми е ясно.Даже един път си взех Фернандо Торес free агент от Ливърпул,и веднага им го продадох като така си спечелих доста нереални пари,това едвали някога ще се случи в реалния футбол.Това за спонсорите също е тъпо,колкото и сезона да играеш спонсорите все едни и същи си стоят,дано да го оправят във Фифа 09,много трудно се печелят пари!?Взимам една камара купи,и накрая само СЛАВА и ЧЕСТ :S Поне да бяха оправили наградния фонд като спечелиш Шампионска лига,взимаш турнира и печелиш почти нищо.Супер недоразумения са това :S
Дано поне с българските отбори има някаква промяна :)
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Ще има ли валутата лев (BGN)? :wasntme:
maserati19927
Обратна връзка:

Мнение от maserati19927 »

vili4kata написа:Ще има ли валутата лев (BGN)? :wasntme:
Ще бъде много яко ако има валута в левове на пача.Добра идея според мен. :clap: :hi:
spiker

Мнение от spiker »

Хаха, вие изобщо знаете ли как се гради отбор, незнам дали ФИФА има такова, ама ПЕС си има специална секция на младежи, свободни агенти, клубове които не са в играта(във фифа са Rest of Worlds) и последната секция е за направени от теб играчи
Та купувате си колкото може младежи(ама да са добри, като начало на кариера имам предвид :rofl: ) и за 2-3 сезона сте ги развили и с малко търпение вече гледате какво става. Ако се върна към фифа за 4 сезона ще започна да печеля всички турнири и няма да има отбор който да ме спре :party: :rofl:
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

на аматюр ги мачкам по 15 -0 на сеин про по 5-6 на -0 на професионалист по 2-3 а на уорлд клас по 1-2 ги бия е се пак играя фифа от 7 години :)
CSKA for ever

Мнение от CSKA for ever »

metodi_Cska написа:на аматюр ги мачкам по 15 -0 на сеин про по 5-6 на -0 на професионалист по 2-3 а на уорлд клас по 1-2 ги бия е се пак играя фифа от 7 години :)
Аз щом на World Class ги бия с по 6,7:0 ти си далеч,далеч......
metodi_Cska

Мнение от metodi_Cska »

е кво важното е че ги бия нема значение резултата 8)
Кирилов

Мнение от Кирилов »

Аз щом на World Class ги бия с по 6,7:0 ти си далеч,далеч......
Ми тогава за кво играеш изобщо тая игра и правиш тука фасони и чакаш патча да излезе с нетърпение,след като биеш World Class със 7-8 на 0.Смешник
marto135

Мнение от marto135 »

По въпроса с трансферите,влязох вав фифата после на Team management и от там на Reset squad и ми излязоха три вазможности и последната беше оправи си трансферите онлайн натиснах го и то ми каза че ги е ъпдайтнало(сега ще проверя дали е направило някой трансфер който наскоро е станал).
ОфК СлИвЕн FoReVeR In My HeArT!

http://soccerline.new-forum.net/forum.htm
XaXo

Мнение от XaXo »

marto135 написа:По въпроса с трансферите,влязох вав фифата после на Team management и от там на Reset squad и ми излязоха три вазможности и последната беше оправи си трансферите онлайн натиснах го и то ми каза че ги е ъпдайтнало(сега ще проверя дали е направило някой трансфер който наскоро е станал).
Това и аз съм го правил ама всичко си беше същото. :(
spiker

Мнение от spiker »

XaXo написа:
marto135 написа:По въпроса с трансферите,влязох вав фифата после на Team management и от там на Reset squad и ми излязоха три вазможности и последната беше оправи си трансферите онлайн натиснах го и то ми каза че ги е ъпдайтнало(сега ще проверя дали е направило някой трансфер който наскоро е станал).
Това и аз съм го правил ама всичко си беше същото. :(
Значи не е имало трансфери :rofl:
Е какво сега, фифата останахте назад :rofl:
Използвайте моята схема, надявам се че с нея ще ви е по - интересно
marto135

Мнение от marto135 »

Не е променило нищо. Жалко! Тъкмо се вдъхнових. :D:D

uhisport
Обратна връзка:

Мнение от uhisport »

Hora kak se kazva patcha za parite... ili kude da go namerq...
marto135

Мнение от marto135 »

В дата бг пиши : money patch fifa 08 и ще ти излязат няколко мисля ......

Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”