Пари
-
-
Re: Пари
а да...ас на семи-про еджам жкаржам голове а на уорлд клас все падам а фифа играя 4-5 години денонощно...а относно трансферите наистина неса реални игра4ите там нямат думата.а когато даваш поднаем някой никой нети дава пари за него.бфл това нещо неможели да го оправите ако не сега то поне в следващият пат4???а също при спонсорите никаква реалност!запо4вам в 3-та дивизия на англия сас спонсор за 20000 евро например.за няколко сезона сам в премиер шип а спонсорите са си жсе същите и все същите пари ми предлагат....е добре де мамаму стара ами аджаба аз как мога да играя ве4но сас тези дребни пари4ки които ми дават?как мога да си купя някой свестни игра4и освен по заобиколният на4ин да го жзема на фрее агент и да го продам после но се губи реалноста...аз си мисля 4е това е добра идея към БФЛ ТЕАМ ако може да го оправят това.ако неможе в сегащният пат4 то поне в следващите пат4ове.
И само ЦСКА обичамеее !!!
-
Ето тук някой от трансферите: http://sportal.bg/news.php?id=77517
П.С.Предполагав , че сте го видяли това , но ако не сте го вижте !!!
Тея са много зле как Вилизар в Олимпиакос а Илиев в Уест Хем хахахах пълни идиоти са теия дето са го писали или пък Кабус в Тулуза хахахcska_hooligan написа:Ето тук някой от трансферите: http://sportal.bg/news.php?id=77517
Наистина това с трансферите във Фифата е пълна глупост.Аз винаги си взимам играчи free агенти,иначе как ще си направиш добър отбор не ми е ясно.Даже един път си взех Фернандо Торес free агент от Ливърпул,и веднага им го продадох като така си спечелих доста нереални пари,това едвали някога ще се случи в реалния футбол.Това за спонсорите също е тъпо,колкото и сезона да играеш спонсорите все едни и същи си стоят,дано да го оправят във Фифа 09,много трудно се печелят пари!?Взимам една камара купи,и накрая само СЛАВА и ЧЕСТ Поне да бяха оправили наградния фонд като спечелиш Шампионска лига,взимаш турнира и печелиш почти нищо.Супер недоразумения са това
Дано поне с българските отбори има някаква промяна
Дано поне с българските отбори има някаква промяна
-
- Обратна връзка:
Ще бъде много яко ако има валута в левове на пача.Добра идея според мен.vili4kata написа:Ще има ли валутата лев (BGN)?
Хаха, вие изобщо знаете ли как се гради отбор, незнам дали ФИФА има такова, ама ПЕС си има специална секция на младежи, свободни агенти, клубове които не са в играта(във фифа са Rest of Worlds) и последната секция е за направени от теб играчи
Та купувате си колкото може младежи(ама да са добри, като начало на кариера имам предвид ) и за 2-3 сезона сте ги развили и с малко търпение вече гледате какво става. Ако се върна към фифа за 4 сезона ще започна да печеля всички турнири и няма да има отбор който да ме спре
Та купувате си колкото може младежи(ама да са добри, като начало на кариера имам предвид ) и за 2-3 сезона сте ги развили и с малко търпение вече гледате какво става. Ако се върна към фифа за 4 сезона ще започна да печеля всички турнири и няма да има отбор който да ме спре
-
на аматюр ги мачкам по 15 -0 на сеин про по 5-6 на -0 на професионалист по 2-3 а на уорлд клас по 1-2 ги бия е се пак играя фифа от 7 години
Аз щом на World Class ги бия с по 6,7:0 ти си далеч,далеч......metodi_Cska написа:на аматюр ги мачкам по 15 -0 на сеин про по 5-6 на -0 на професионалист по 2-3 а на уорлд клас по 1-2 ги бия е се пак играя фифа от 7 години
-
е кво важното е че ги бия нема значение резултата
Ми тогава за кво играеш изобщо тая игра и правиш тука фасони и чакаш патча да излезе с нетърпение,след като биеш World Class със 7-8 на 0.СмешникАз щом на World Class ги бия с по 6,7:0 ти си далеч,далеч......
-
По въпроса с трансферите,влязох вав фифата после на Team management и от там на Reset squad и ми излязоха три вазможности и последната беше оправи си трансферите онлайн натиснах го и то ми каза че ги е ъпдайтнало(сега ще проверя дали е направило някой трансфер който наскоро е станал).
-
Това и аз съм го правил ама всичко си беше същото.marto135 написа:По въпроса с трансферите,влязох вав фифата после на Team management и от там на Reset squad и ми излязоха три вазможности и последната беше оправи си трансферите онлайн натиснах го и то ми каза че ги е ъпдайтнало(сега ще проверя дали е направило някой трансфер който наскоро е станал).
Значи не е имало трансфериXaXo написа:Това и аз съм го правил ама всичко си беше същото.marto135 написа:По въпроса с трансферите,влязох вав фифата после на Team management и от там на Reset squad и ми излязоха три вазможности и последната беше оправи си трансферите онлайн натиснах го и то ми каза че ги е ъпдайтнало(сега ще проверя дали е направило някой трансфер който наскоро е станал).
Е какво сега, фифата останахте назад
Използвайте моята схема, надявам се че с нея ще ви е по - интересно