BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Mдам, и аз много се учудих че ги няма бразилците в Левски, а също и за Герена. Стадиона както и да е - и В.Левски става, ама това с бразилците си е доста кофти - то състава няма нищо общо - като махнеш Бардон, Топчо, Йовов и Мечо, които са продадени никой не остава - трябва да се купуват бразилци с произволни имена. Жалко, иначе благодаря за пача и големия труд който сте хвърлили!
-
- BFL Team™
add-vam linka za filefront v osnovnata tema nai gore
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
-
- BFL Team™
Ок малка подсказка - Бразилците ги има като свободни агентиmedunski написа:Mдам, и аз много се учудих че ги няма бразилците в Левски, а също и за Герена. Стадиона както и да е - и В.Левски става, ама това с бразилците си е доста кофти - то състава няма нищо общо - като махнеш Бардон, Топчо, Йовов и Мечо, които са продадени никой не остава - трябва да се купуват бразилци с произволни имена. Жалко, иначе благодаря за пача и големия труд който сте хвърлили!
-
A лицата на треньорите на мене ли не ми излизат или ще ги има в 2рата версия?
Видях знаме на София-Запад в секторите А и В
Песните са супер, само че тфа "КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1, ЦСКА Е НОМЕР 1" е за мачове на цска с/у др отбори освен Левски! На дербитата винаги се чува: "КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО? -ЦСКА Е КОЧИНА!" ... просто е така А и дедо боре нема реален фейс
Песните са супер, само че тфа "КОЙ СЕГА Е НОМЕР 1, ЦСКА Е НОМЕР 1" е за мачове на цска с/у др отбори освен Левски! На дербитата винаги се чува: "КОЙ СЕГА Е НОМЕР ЕДНО? -ЦСКА Е КОЧИНА!" ... просто е така А и дедо боре нема реален фейс
Мани фейс-а на дедо Боре ти му виж годините
1-во клипчето в началото е направо страхотно много ми хареса просто уникално
2-ро менюто е яко
3-то тревичката прекрасна както и екипите стадионите и т.н
Сега и малко критика:
1-во много сам разочарован,че Асеновец ги няма а беше писано,че ще са включени
2-ро 3-та бразилци ги няма по неясни причини
3-то Герена липсва
4-то дедо Боре не е дедо а е татко
От 2 мача наблюдение е това за сега.Общо взето патча надмина очакванията ми и съм много доволен с малко изключения.БРАВО!
2-ро менюто е яко
3-то тревичката прекрасна както и екипите стадионите и т.н
Сега и малко критика:
1-во много сам разочарован,че Асеновец ги няма а беше писано,че ще са включени
2-ро 3-та бразилци ги няма по неясни причини
3-то Герена липсва
4-то дедо Боре не е дедо а е татко
От 2 мача наблюдение е това за сега.Общо взето патча надмина очакванията ми и съм много доволен с малко изключения.БРАВО!
Е стига ве точно преди да почне мач и ме изхвърля
ПП:и това става само като играя на БГ стдион плсссс хелпппппп
ПП:и това става само като играя на БГ стдион плсссс хелпппппп
При мен се получи същия бъг за който говорехте по-горе - след фаул в средата на терена изчезнаха играчите освен един от противниковия тим. Освен това като започнах мениджър моуд с Левски след като приключиха трансферите излезе съобщение top 5 transf. и на първо място беше некъв Николов от Old Dogs за 98млн. евра - е това си е малко крейзи все пак на второ място беше пак някакъв от тая измислената супер лига за 58млн. и на трето примерно Ван Нистелрой за 12млн. Сега ще почна наново шампионата специално да открия бразилците от Левски като свободни агенти
П.П. Ами да ви кажа честно бразилците ги няма нито като свободни агенти, нито за трансфер, нито пук сърча ги намира по имена - жалко
П.П. Ами да ви кажа честно бразилците ги няма нито като свободни агенти, нито за трансфер, нито пук сърча ги намира по имена - жалко
-
аз изобщо немога да го инстал.значи без нео фифата работи,инсталирам го и ми изкача надпис вав фифа08.ехе има проблем и трябва да се затвори..какжо ли не правих рестарти преинстали други крак не и не....ако някой друг има сащият проблем да каже какво тряба се направи !
na mene kato mi izleze toq 4erniq ekran i po4nat da se izrejdat tiq failovete i mi dava greska i instalaciqta spira... pomognete neshto
пача е уникат
първи мач - първа победа над подуяне
п.с. армията е перфе
първи мач - първа победа над подуяне
п.с. армията е перфе
А какво става с пача за менидъра момчета . Айде че неиздържам.
А тревата защо не ми я променя всичко друго си е ОК
ЕДИТ
АА тов се даваало Unregistrered а не Registret за тва не се е получавало сега стана
ЕДИТ
АА тов се даваало Unregistrered а не Registret за тва не се е получавало сега стана
-
Всичко е точно, реално и от хубаво по-хубаво, особено при Локо Пд(другите не съм ги видял в детайли). Само дето липсват Герена и ст. Ивайло в Търново.
ЕЕЕ голям прас че ги нямаULTRAS LOKO PD написа:Всичко е точно, реално и от хубаво по-хубаво, особено при Локо Пд(другите не съм ги видял в детайли). Само дето липсват Герена и ст. Ивайло в Търново.
Re: BFL08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
stimulate написа:кога ще излезе версия 2.0??? Аре кажете кво се праите?!?!?
Аве момче то са излезе1/0 ти за 2.0 играй на тая кефи се и толко нали толко мн я чакахме всички включително и аз за БФЛ мога да кайа че са ВАРХА