Мнението ви за патча

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
NaFteX

Мнението ви за патча

Мнение от NaFteX »

Мисля че патча е супер но като за начало видях едни малки грешчици но са доста дразнещи поне за мене и ако може след време да пуснете още едно така по малко патче и да ги поопрайте.Ето като за начало една
Изображение

Нз за вас но това Черноморец стейдиъм е мн ама мн дразнещо :@ :@ името на стадиона е Лазур.И другото което видях е номерата на отбора Нафтекс.Ясно че са от 1 до 11 но поне да започваха от вратаря а не от нападателите и вратаря да е 11 номер
Изображение
Sm1rfa

Re: Мнението ви за патча

Мнение от Sm1rfa »

аз немога да го играя.. не иска да се тегли... и никой не иска да го прати :S
Dexter Lord

Мнение от Dexter Lord »

Защо има само една песен на Ботев?Единствено се пее Радецки.????? Другото,което е Лилчо сте го направили слаб :rofl: не прилича и в лицето.Също така не е и капитан той,а Даниел Божков.
Ars3nAL_Fan

Мнение от Ars3nAL_Fan »

Не че нещо ама Аделино Лопеш е черен а не бял както в играта :rofl: Иначе пача е супер ]:)
Shakespirt

Мнение от Shakespirt »

Левски са направени да играят на националния :wasntme: , а изиграха само няколко мача така тоя сезон. Освен тва малко са пооакани скиловете на Левски, както и позициите на някои от играчите, примерно на Тасевски и Йовов.

И точно това, от което се опасявах - измислените отбори влияят на manager mode... Преди малко Валенсия купиха Г. Георгиев от некъв шашав отбор., малко е объркана и системата на Левски, ама тва всеки може сам да си го оправи.
Изображение
levski_ups

Мнение от levski_ups »

Наи големата шитня е че го нема Герена и тва е наи лошото!!! Иначе има доста стадиони и са направени добре :party:
erooos__

Мнение от erooos__ »

:X :X :X Нямам думи ;) Страхотен пач БФЛ надминахте очакванията ми
Кефя му се максимално
Кирилов

Мнение от Кирилов »

Ясно че са от 1 до 11 но поне да започваха от вратаря а не от нападателите и вратаря да е 11 номер
Тва можеш и сам да си го оправиш,глупи
Кирилов

Мнение от Кирилов »

И стадиона не се казва Лазур,а Нефтохимик,глупак такъв.Само се намира в квартал Лазур
azzzzz

Мнение от azzzzz »

пача е зле,объркани скилове,нереални цени,еднообразни песни,липсващи играчи,супер глупажи отбори на феновете и още много лайна,обикновената фифа е 100 пъти по-яка,просто толкова време се бавихте и нищо не направихте смислено!
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

azzzzz написа:пача е зле,объркани скилове,нереални цени,еднообразни песни,липсващи играчи,супер глупажи отбори на феновете и още много лайна,обикновената фифа е 100 пъти по-яка,просто толкова време се бавихте и нищо не направихте смислено!
Еми като не ти харесва не го играй. Няма смисъл да се мъчиш. ;)
stannn

Мнение от stannn »

Пача е супер но мисля че тая добавка Сезона на феновете трябва да се махне тъй като осира играта. Националния отбор на България съставен само от играчи от отборите на Сезона на феновете. Или поне да им се намалят скиловете така че Бербо и компания отново да са там където им е мястото в националния отбор.
levski_ups

Мнение от levski_ups »

kyynadd написа:
azzzzz написа:пача е зле,объркани скилове,нереални цени,еднообразни песни,липсващи играчи,супер глупажи отбори на феновете и още много лайна,обикновената фифа е 100 пъти по-яка,просто толкова време се бавихте и нищо не направихте смислено!
Еми като не ти харесва не го играй. Няма смисъл да се мъчиш. ;)
Абе можеше и да няма тия някои от дребните гафове но като цяло е добрър пача а стадионите са добре направени а тва е едно от наи важните и наи трудните неща и БФЛ стахотни стадиони сте направили
paolo

Мнение от paolo »

Пача като цяло е добре,екипи,стадиони,саундтрак,меню...
Единственото което ме разочарова е това че не можаха да направят лицето на Мартин Петров,въпреки че го бяха обещали.Толкова време от фифата не го направиха,та сега се надявах поне от БФЛ да го сторят.Е,жалко ;(
chonin

Мнение от chonin »

Леко разочарование. Направих 2 мача с Локо Пд и нещата, които ми направиха впечатление са:
- Лилчо Арсов е като фиданка!
- Защо масата футболисти (не само в Локо Пд) са с ужасно нереални и странни прически и коси! Мартин Камбуров - плешив!!!
- всички футболисти ми излизат с едни и същи калеври
- новата песен, която ви дадох на Локо Пд и която беше супер за FIFA я няма..

Като поиграя още малко ще пиша пак, макар да няма смисъл.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

Кирилов написа:И стадиона не се казва Лазур,а Нефтохимик,глупак такъв.Само се намира в квартал Лазур
А ти чорбар прост малоумен като не знаеш защо пишеш не ми е ясно :@ живея на 100 метра от стадиона и знам за какво става въпрос.Първо нито има отбор Нефтохимик вече нито стадион Нефтохимик така че по хубаво си замълчи като не знаеш просто прасе
Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

С две думи: Страхотен пач! Това е моето мнение.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”