BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
-
- BFL Team™
Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
ЛАМЕРИ... 1000000000000 пъти ви се каза да си преинсталирате играта преди да сложите пача и да си изтриите папката със сейфовете...
Няма кво да ви обижда човек.. достатачно е само да ви каже " ФИФА ФЕН "
С огромни букви сме написали кво трябва да се праи... ама ви мързи да четете и по лесно е да псувате и да ревете... ФИФА ФЕНОВЕ !!!
Няма кво да ви обижда човек.. достатачно е само да ви каже " ФИФА ФЕН "
С огромни букви сме написали кво трябва да се праи... ама ви мързи да четете и по лесно е да псувате и да ревете... ФИФА ФЕНОВЕ !!!
Добре де..подкарах го...интрото ми харесва стадионите са яки,само лица не видях но ще се играе...благодаря...иначе за тези които не ми тръгва верно трябва да си преинсталират фифата
-
антракса тва го направих 100000000 пати и пак не трагва.....
И само ЦСКА обичамеее !!!
А дали наистина не беше така миналия сезон ? Балък !stynata написа:Е хубава работа финала на купата на българия са играи на стадиона на берое
-
- BFL Team™
Проблема е в твоя телевизор !! Явно с пача изискванията за играта се вдигат.. или пък си направи упдейт на DirectX или на видео драйварите.Xaugyk написа:антракса тва го направих 100000000 пати и пак не трагва.....
-
И на мен така се получава някакви идеи????drumfen написа:На мене след като се инсталира пача,започва да се зарежда един черен прозорец там с файловете zdata..и по едно време ми дава don't send :/ и сега не мога да го подкарам...дори не мога да го деинсталирам и тогава ми дава don't send А по приказките от другите..това за Черно Море...аз съм от Левски,но си представям какво ще ми е ако така видя отбора си...а пък и това за Купата на България на стадиона на Берое... Благодаря естествено за положения труд...
-
- BFL Team™
__SaNd1__ написа:И на мен така се получава някакви идеи????drumfen написа:На мене след като се инсталира пача,започва да се зарежда един черен прозорец там с файловете zdata..и по едно време ми дава don't send :/ и сега не мога да го подкарам...дори не мога да го деинсталирам и тогава ми дава don't send А по приказките от другите..това за Черно Море...аз съм от Левски,но си представям какво ще ми е ако така видя отбора си...а пък и това за Купата на България на стадиона на Берое... Благодаря естествено за положения труд...
drumfen написа:Добре де..подкарах го...интрото ми харесва стадионите са яки,само лица не видях но ще се играе...благодаря...иначе за тези които не ми тръгва верно трябва да си преинсталират фифата
Не сте видяли лица, тъй като сте инсталирали на неоригинална игра Registered . Сега инсталирайте наново патча, но този път с Unregistered
-
- BFL Team™
Като знам кой ги е правил... май имат късмет че не ги виждат поне няма да сануват кошмариCnuKeP написа:Не сте видяли лица, тъй като сте инсталирали на неоригинална игра Registered . Сега инсталирайте наново патча, но този път с Unregistered
защо BFL Fifa 08 сте го писали на BFL PES 08 само да дразни
БуахахахаххахааххаAntrAcsA написа:Като знам кой ги е правил... май имат късмет че не ги виждат поне няма да сануват кошмари
BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!
Абе вие хора сте голямо чудо...Дойде ви патча, а сега започнахте да искате версия 2.0 ?БФЛ нямат ли право на почивка?
-
нов директх си сложих и пак ми дава грешка.фифата си работи без пача и с всякакви други пачове но като инсталирам бфл и краи дава ми 1 и съща грешка.и папки трих и каволи не пробвах и май няма да играя бфл
-
ей това е гадината
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- BFL Team™
Не си ли чувал за Print Screen !!!Xaugyk написа:ей това е гадината
-
Моля ви ако има някъкво решение кажетеtheghost написа:Е стига ве точно преди да почне мач и ме изхвърля
ПП:и това става само като играя на БГ стдион плсссс хелпппппп
-
дори си направих видео как инсталирам всичко-фифа08 и бфл и как ми дава грешка.които иска да го види да ми пише на скайпа bahko1979