Малко критика
Малко критика
Първо искам да кажа, че като цяло пача ми харесва адски много... ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ХОРАТА ДАЛИ ОТ ЛИЧНОТО СИ ВРЕМЕ за да направят този безплатен пач..
Но има и доста забележки:
1: Дедо боре е на 27 години
2: Сичките тия смешници от "Сезона на феновете" ги има и в ММ
3: Въпреки, че бяхте казали за транферите на 3мата бразилци в Левски, уви няма ги
4: ГЕРЕНА?
за 3 мача толкова успях да забележа, мисля че не е малко
3: Въпреки, че бяхте казали за транферите на 3мата бразилци в Левски, уви няма ги
Re: Малко критика
аз от 5-те мача които изиграх съм сравнително доволен, само че ми се появи следния бъг: като играх с Калиакра срещу Дунав Русе екипите на двата отбора бяха абсолютно еднакви т.е. тези на Калиакра със спонсора община Каварна и прочие... абе нарпаво си бяха 1 към 1
Ако може някой от екипа на БФЛ да каже ще има ли ФИКС поне за MМ да не излизат "Сезона на феновете" не ми се гледа Цветан Янаниев (примерно) във Евертън или Георги Папаузов с прякор Гого Чекията във Реал Мадрид
неприятно ми е да го кажа но намерих бъг. Когато се пусна на тренировъчен режим с цска не ми излиза нищо друго освен един празен стадион топката и триъгълника който отбелязва кой играч управлявам в момента. Ако може нещо да се направи. Ако не здраве.
. Явно не е само на тренировките тъй като същото нещо се получи и след това в приятелски мач между спартак варна и цска
. Явно не е само на тренировките тъй като същото нещо се получи и след това в приятелски мач между спартак варна и цска
Последно промяна от stannn на 22 Яну 2008 03:23, променено общо 1 път.
Аз пък като се пусна на бг стадион и ме изхвърля точно преди да зареди
измислени футболисти в Черно Море, няма песни наши (освен, че гостуваме на Левски или ЦСКА викаме "И преди и сега Варна мрази София)
Гремлин Гъргоров го има, Жан , Жозе и Жоаозиньо ги няма :shock:
На скакауеца базовия модел му е на чернокос (wtf)
Топката минава през паната (wtf)
На скакауеца базовия модел му е на чернокос (wtf)
Топката минава през паната (wtf)
На мен в два мача два пъти ми изчезват играчите, иначе сичко друго засега е перфектно
Спрете с безмислените постове... мисля, че се отклонихте от темата ....
Тоя трепача не виждаш ли, че е умствено ранен 24 купи на България имате наш' кога ... имате 13 или 10 ли там кво беше ... общо по купи Левски ви бие с 10 ... айде стига му, да си знае ...EvIL_EYE написа:Спрете с безмислените постове... мисля, че се отклонихте от темата ....
-
- BFL Team™
още нямам патча, обаче ще отговоря по някв начин
1 за Дедо Боре - нз, възможно е
2 за смешните от сезонът на февоте и се моля да не е вярно щот наистина ще е отвратително, попринцип светльо каза че го е оправил, надявам се... аз по принцип бях против тая глупост ама...
3 3мата ги имало кат свободни трансфери
4 Левски не играе на Герена, ама наистина щеше да е по добре да го има
2 за смешните от сезонът на февоте и се моля да не е вярно щот наистина ще е отвратително, попринцип светльо каза че го е оправил, надявам се... аз по принцип бях против тая глупост ама...
ЛЕВСКИ СОФИЯ
Гого_Т мерси за отговорите ..
Но нито ги има Бразилците като фрее агенти, пък и ФЕНОВЕТЕ вече са в големите отбори може да се радват хахахах
Но нито ги има Бразилците като фрее агенти, пък и ФЕНОВЕТЕ вече са в големите отбори може да се радват хахахах
тва със Сезона на феновете е супер глупаво...гледам някви измислени играчи по Реал,Блекбърн и др отбори
-
- Обратна връзка:
Смешниците от сезона на финовете са хора, които обичат играта и това че ги има в патча те дразни и затова им казваш смешници.Аз също съм против да ги има в ММ защото е абсолютно нереално, но съм разочарован че ги няма в мултиплеър.А иначе и аз съм един от тези "смешници"EvIL_EYE написа:Първо искам да кажа, че като цяло пача ми харесва адски много... ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ХОРАТА ДАЛИ ОТ ЛИЧНОТО СИ ВРЕМЕ за да направят този безплатен пач..
-
Така сега видях че на Дунав са сложили песни а на Нафтекс не са . Дадох 15 минутен клип с ектра качество и всички песни на отбора и нито една не е сложена.Също така и доста от титулярите в нафтата ги няма изобщо в отбора.Явно това Помогни на БФЛ никой не го гледа.Написах подробно всичко за играчите и за отбора и пак доста неща са объркани.Поне уважете труда на хората коита са събрали това инфо както ние уважаваме вашия
Да не играе на герена но ще играе много скоро щот ремонта ще свърши скоро а сезона почва след 2 месеца и ще играят на Герена и за тва не мога да разбера щого няма.Мисля че тва е наи голямата издънкаGogo_t написа:още нямам патча, обаче ще отговоря по някв начин
Рапидката (или как беше там) аз нямам против нищо вас "СЕЗОНА НА ФЕНОВЕТЕ" играйте ако искате и с БАБА ВУНА, но съм сигурен че хората играещи ММ ще се отвратят от появата на Иван Грозданов в Арсенал или Илиян Горбачов във Севиля.
А колкото до това дали го има ГЕРЕНА или не, дали ги има БРАЗИЛЦИТЕ или не, дали ДЕДО БОРЕ ще е тийнерджар, мисля че не е от толкова голямо значение. Но играта се обезмисля с тези 14 годишни с по 95 точки.
А колкото до това дали го има ГЕРЕНА или не, дали ги има БРАЗИЛЦИТЕ или не, дали ДЕДО БОРЕ ще е тийнерджар, мисля че не е от толкова голямо значение. Но играта се обезмисля с тези 14 годишни с по 95 точки.