Малко критика

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
azzzzz

Re: Малко критика

Мнение от azzzzz »

EvIL_EYE написа:Рапидката (или как беше там) аз нямам против нищо вас "СЕЗОНА НА ФЕНОВЕТЕ" играйте ако искате и с БАБА ВУНА, но съм сигурен че хората играещи ММ ще се отвратят от появата на Иван Грозданов в Арсенал или Илиян Горбачов във Севиля.

А колкото до това дали го има ГЕРЕНА или не, дали ги има БРАЗИЛЦИТЕ или не, дали ДЕДО БОРЕ ще е тийнерджар, мисля че не е от толкова голямо значение. Но играта се обезмисля с тези 14 годишни с по 95 точки.
а така ,кажи им го,просто се осраха на метеното
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

EvIL_EYE написа:Рапидката (или как беше там) аз нямам против нищо вас "СЕЗОНА НА ФЕНОВЕТЕ" играйте ако искате и с БАБА ВУНА, но съм сигурен че хората играещи ММ ще се отвратят от появата на Иван Грозданов в Арсенал или Илиян Горбачов във Севиля.
Подкрепям те.И за мен е дразнещо ;) ние искахме една такава лига с която да може да си играе мултиплеър а в крайна сметка то не може а сме вкарани във ММ...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
koSi0

Мнение от koSi0 »

Единстената ми критика е към тази глупост "Сезонът на феновете" , където гледам разни измислени играчи и нереалните цени и умения на футболистите. Друго всичко е много добро :)
aideee

Мнение от aideee »

Пачът е доста добър само 1 нещо не ми харесва а това е "Сезонът на феновете" че е в Мениджър мод оправето го това нещо и тва е.
Del_Pi3ro

Мнение от Del_Pi3ro »

Така и аз да кажа малко бъгове. :D Първо 1но момче по-горе беше писало, че когато Калиакра и Дунав играят екипите им са 1 към 1. После искам да питам защо няма пукнат човек на нашия стадион и нито 1 знаме, а в интрото пишеше, че ще имаме знамена. :^) А също и има доста грешки в състава...
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Щотооо сме се усрали. По смислено нещо не можем да кажем.
Със стадиона съгирнп е бъг от бързане, а за състава ние сме си виновни.
Del_Pi3ro

Мнение от Del_Pi3ro »

kyynadd написа:Щотооо сме се усрали. По смислено нещо не можем да кажем.
Със стадиона съгирнп е бъг от бързане, а за състава ние сме си виновни.
Е в крайна сметка е човешко да се греши. ;)

П.П. Бъга с еднаквите екипи се появи и като играх Ботев - Калиакра. :|
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Казаха ми още че няколко отбора от Б група са с еднакви лица... и още че на някои като играели им били еднакви екипите... за СФ вече се знае да не е в ММ и друго май няма... само малки пропуски в СФ ама там аз съм виновен
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

EvIL_EYE написа:Първо искам да кажа, че като цяло пача ми харесва адски много... ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ХОРАТА ДАЛИ ОТ ЛИЧНОТО СИ ВРЕМЕ за да направят този безплатен пач..

Но има и доста забележки:
1: Дедо боре е на 27 години
2: Сичките тия смешници от "Сезона на феновете" ги има и в ММ
3: Въпреки, че бяхте казали за транферите на 3мата бразилци в Левски, уви няма ги
4: ГЕРЕНА?

за 3 мача толкова успях да забележа, мисля че не е малко
1. сори, наша грешка
2. до последно при нас в бетата не се появяваха, не знам как е станало :|
3. има ги, като свободни агенти ;)
4. герена може да му пуснем адон като е готов ;)
а така ,кажи им го,просто се осраха на метеното
Ти ли беше мел?
Изображение
Изображение
EvIL_EYE

Мнение от EvIL_EYE »

Е при вас може да го е нямало на бетата но във версия 1.0 се е получил тоя гаф :) надявам се скоро да видим ФИКС-а :) Предполагам не е сложно да го оправите ;)
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

И оправете бъга с екипите плс :|
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

защо няма лицето на ТОМ :( толкожа много му се надявах..наистина с този сезон на феновете се получава доста глупаво.вместо да имаше сезон на феновете можеше да има други подобрения по играта например радост при вкаржане на гол или да са бият агитките или нещо такова :D :rofl:
И само ЦСКА обичамеее !!!
kozloduy

Мнение от kozloduy »

Как да маха идиотите от сезона на феновете?ако пък не става значи пача е пълна нула!приемете критиките.
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

ааа и щях да забравя...патча е перфектен обаче ми изкочи бъг.значи пооправих скиловете на някои от футболистите и изведнъж ТОМ стана вратар...и при всякакаж опит да го коригирам обратно на халф или нападател играта ме изхвърля...така сега ще трябва да е вратар :S :( :o
И само ЦСКА обичамеее !!!
uhisport
Обратна връзка:

Мнение от uhisport »

На мен това ми стана с Даниел Боримиров щото точно почвах първенство и си опраих сичките играчи на ЦСКА след тфа исках да опрая и дедото щото е тъпо да е на 27 вместо на 37 и го опраих след тфа сеифах и когато го погледах беше на сила 17 на години 40 и беше вратар :^)
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

Ботев пловдив
1.Песни от агитките верно аз мога да си сложа но ми се преебава сичко без а група :|
2.Лилчо Арсов е слаб като се опитам да го оправя с КМ08 багва сичко :|
Иначе всичко друго е добре :)
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Абе немога да разбера... Толкова могат толкова са напрайли аз лично съм много доволен който нещо не му харесва да си едитва т'ва е! :wasntme: :wasntme:
xpl0de

Мнение от xpl0de »

Аз лично съм изключително доволен от пача.Знамена,стадиони,екипи всичко е тип топ.Тревата е феноменална както и саундтрака,промените по менюто и адбордовете.Единствено не съм доволен че има малко лица,но и това ще се преживее.Забелязах бъг в лицата на Голубович и Иванов от Локо София.От далече изглеждат с гола глава а от близо са както трябва.Много се радвам че има отбори дори от В група.Надявам се все пак да не се откажете от нови версии за тазгодишната фифа,а и за догодина ;)
Изображение
Buff0n3r

Мнение от Buff0n3r »

Единственото дразнещо е "Сезонът на феновете" всичко друго е феноменално :clap: :clap: :clap:
rap17ka7a
Обратна връзка:

Мнение от rap17ka7a »

Buff0n3r написа:Единственото дразнещо е "Сезонът на феновете" всичко друго е феноменално :clap: :clap: :clap:
Пу дееба кфо толко ви пречи освен че го има в ММ!?Ще бъде махната бахти...
Изображение
ИзображениеИзображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”