Молба
-
- BFL Team™
Re: Молба
Заради теб сега отивам да записвам ФИФА на ДВД от съседите и инсталвам пача и веднага ще пуснаkyynadd написа:Май няма желаещи....
Към 16.00 да се надяваме че ще ги имаш
-
- BFL Team™
A аз заради теб 3 месеца по ред съм си бил главата. Първо да дам инфо за отбор от Б и В група (ти за А ми намери пълно) после да въведа всичките играчи вътре, после ад правя екипи. Ебати и неблагодарноста. Вие ще поискате нещо от нас.
аз ще направя еи сега след малкоkyynadd написа:A аз заради теб 3 месеца по ред съм си бил главата. Първо да дам инфо за отбор от Б и В група (ти за А ми намери пълно) после да въведа всичките играчи вътре, после ад правя екипи. Ебати и неблагодарноста. Вие ще поискате нещо от нас.
аз ще ти направя еи сегаniki_19121 написа:аз ще направя еи сега след малкоkyynadd написа:A аз заради теб 3 месеца по ред съм си бил главата. Първо да дам инфо за отбор от Б и В група (ти за А ми намери пълно) после да въведа всичките играчи вътре, после ад правя екипи. Ебати и неблагодарноста. Вие ще поискате нещо от нас.
Аве ти не знам къв си ве, изразих благодарност за пача и ти казах кога да ги чакашkyynadd написа:A аз заради теб 3 месеца по ред съм си бил главата. Първо да дам инфо за отбор от Б и В група (ти за А ми намери пълно) после да въведа всичките играчи вътре, после ад правя екипи. Ебати и неблагодарноста. Вие ще поискате нещо от нас.
Не ви разбирам, търси си от другаде, поне вече има други, та да не се вайкаш
-
- BFL Team™
-
- BFL Team™
мерси а ти защо не може да цъкашkyynadd написа:Еее мерси. Много е як стадиона. Айде приятна игра.
много лошоNikolay написа:Не му тръгва фифа-та до колкото знам