Проблем

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
PaCo

Re: Проблем

Мнение от PaCo »

:( :( za6to pri men nqma stadion Georgi Asparuhov ( sorry za latinicata) :S :S
evelinho

Мнение от evelinho »

Аз кото тръгна да играя Manager Mode ги немам БГ трениорите :(
Са ще си преинсталирам фифата!!! ДАНО СТАНЕ
maserati19927
Обратна връзка:

Мнение от maserati19927 »

Аз пък тегля и на 93.3% ми спира и не иска да се тегли и ми пише некви глупости.
JaymZZZ
BFL Team™

Мнение от JaymZZZ »

добавих 2 нови линка...засега използвайте втория защото третия още се качва и ще е готов към 1:30
Изображение
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

това подигравка ли е с Черно Море? 3-ма вратари които даже не сме чували.. и кой е тоя Зарчев? ами Галиба? Това да не е с трансверите?И пак не съм чул за 3-ма нови вратари?Пише на файла, че имало песните на агитките аз не чух наша песен.. пак ще го играя ама опитайте във втората версия поне играчите да са същите
erooos__

Мнение от erooos__ »

На менажер моде ги няма бг. трениорите
ЗАШТО??????? Може ли да ми каже някои
Xaugyk

Мнение от Xaugyk »

аз изобщо немога да го инстал.значи без нео фифата работи,инсталирам го и ми изкача надпис вав фифа08.ехе има проблем и трябва да се затвори..какжо ли не правих рестарти преинстали други крак не и не....ако някой друг има сащият проблем да каже какво тряба се направи ! :@
И само ЦСКА обичамеее !!!
mojomo

Мнение от mojomo »

имам малък проблем тримата нови бразилци в левски ги няма.искам да попитам дали ние трябва да си ги добавиме или ще дойдат през зимния трансф. прозорец?
БФЛ_d1Av0lo

Мнение от БФЛ_d1Av0lo »

Хаyduk изтрийл ли си папката от My Doc преди да инсталнеш патча.Ако не си сега ще ти се наложи да преинсталираш всичко.Герена го няма щото нивата я оправят от 2 години и още не е в ред.Бразилците ги има като свободни трансфери. :)
drumfen

Мнение от drumfen »

БФЛ_Diavolo папката фифа ли трябва да изтрия в My Documents щото се ошашавих :)
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

PaCo написа::( :( za6to pri men nqma stadion Georgi Asparuhov ( sorry za latinicata) :S :S
КВО СОРИ ЗА ЛАТИНИЦАТА БЕ ?????????????????????? ТОЯ КИРИЛИЗАТОР ЗА КВО Е ЛОЖЕН !!! ЛЕЛЕЛЕЛЕ...... :@
AntrAcsA
BFL Team™

Мнение от AntrAcsA »

Xaugyk написа:аз изобщо немога да го инстал.значи без нео фифата работи,инсталирам го и ми изкача надпис вав фифа08.ехе има проблем и трябва да се затвори..какжо ли не правих рестарти преинстали други крак не и не....ако някой друг има сащият проблем да каже какво тряба се направи ! :@

ОФФФФФФФФФФФФф ти не разбрали че ти ТРЯБВА ЧИСТО НОВА ФИФА НА РСто и тогава исналирай пача... както и дел на сейфовете.
Sm1rfa

Мнение от Sm1rfa »

аз не съм трил нищо и пак върви идеално ама така да объркате отбора.. надявам се в следващата версия на този патч да го оправите.. кой е тоя вратар Левашки.. къде сте го чули?Или защитникът Зарчев?!?!Може ли да знам от къде го видяхте този състав?
CSKA for ever

Мнение от CSKA for ever »

БФЛ отговорете ми ВЕДНАГА!Инсталирах го,тръгна и при менюто да дам Pres any cay и ме изхвърли.Това ли трябваше да очаквам.
azzzzz

Мнение от azzzzz »

Пача е пълна боза,вие от бфл-тийм,яжно толкожа разбирате от бг футбол,големи сте нещастници,как мое да пражите някакжи измислени склиложе и цени,които нямат нищо общо с реалноста и тези измислени отбори дето са сложени на феновете.по-голяма помия еджа ли съществува!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕЩАСТНИЦИ
niki_19121

Мнение от niki_19121 »

azzzzz написа:Пача е пълна боза,вие от бфл-тийм,яжно толкожа разбирате от бг футбол,големи сте нещастници,как мое да пражите някакжи измислени склиложе и цени,които нямат нищо общо с реалноста и тези измислени отбори дето са сложени на феновете.по-голяма помия еджа ли съществува!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕЩАСТНИЦИ
еи педерас затвори си устата ве манаф :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ извинете за псувните :@ :@ :@
azzzzz

Мнение от azzzzz »

niki_19121 написа:
azzzzz написа:Пача е пълна боза,вие от бфл-тийм,яжно толкожа разбирате от бг футбол,големи сте нещастници,как мое да пражите някакжи измислени склиложе и цени,които нямат нищо общо с реалноста и тези измислени отбори дето са сложени на феновете.по-голяма помия еджа ли съществува!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕЩАСТНИЦИ
еи педерас затвори си устата ве манаф :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ :@ извинете за псувните :@ :@ :@
педераст е на баща ти сина,явно ти се иска да ми изядеш лайната
maserati19927
Обратна връзка:

Мнение от maserati19927 »

В момента си играя с пача и си е перфектен.Единствената ми забележка е че в отбора на Левски сте направили Емил Велев.Доколкото знам той в момента не играе футбол ами е в треньорския щаб на сините, но може и да греша.И също, че могат да се купуват футболисти от отборите на "FANS SEASON".Иначе това е най-добрият пач с българско първенство излизал някога.Благодаря на БФЛ Тийм за прекрасната работа :) :thanks: Айде много успехи и най-важното да сте живи и здрави и много късмет.
Nightshann_

Мнение от Nightshann_ »

Аз не сам трил сеифове и пак тръгна :o
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Това с СФ беше тествано и не влиашеше. Нещо се е объркало.
@azzzz като не те кефи пача не играй. Но съм сигурен че го играеш. :giggle:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”