BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
Nikolay

Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Мнение от Nikolay »

FIFA-Games написа:
FIFA-Games написа:Четох, четох и никъде не открих отговора на въпроса си.А именно -> Ако инсталирам пача, ще мога ли да си играя ONLINE със всички отбори(без проблем) или ще трябва да играя само с хора имащи също като мен пач-а(както беше на миналата фифа).

П.С. Браво за пача, нямате равни!
Трябва и другия с който играеш да има пача ;)
dangerous_virus

Мнение от dangerous_virus »

Е това да се чува и вижда браво страхотна работа чаканети си заслижаваше
ееее BFL богове :P :party: :party: :party: :party: :party: :party: :party:
FENCHEto

Мнение от FENCHEto »

FENCHEto написа:АБЕ АЗ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНО ЛИЦЕ НА НЯКОЙ ИГРАЧ :shake: А СЪЩО ТОВА С ГЕРЕНА Е МНОГО ТЪПО! И БРАЗИЛЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИ НЯМА ИЗОБЩО КАТО ИГРАЧИ В ФИФАТА ,ПРЕДИ ПОНЕ ЖОАН КАРЛОС ГО ИМАШЕ В ФИГУРЕНЗЕ,А СЕГА И ТАМ ГО НЯМА :^) СТРАННО ЗАЩО!
ПС АБЕ САМО ПРИ МЕНЕ ЛИ НЕ СЕ ВИЖДАТ НИКАКВИ ЛИЦА НА БГ ФУТБОЛИСТИТЕ
Bg_Fen

Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от Bg_Fen »

Доволен съм от патча ! Едно голямо БЛАГОДАРЯ и едно голямо БРАВО за труда които сте положили !
Изображение
cesekara

Мнение от cesekara »

FENCHEto написа:
FENCHEto написа:АБЕ АЗ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНО ЛИЦЕ НА НЯКОЙ ИГРАЧ :shake: А СЪЩО ТОВА С ГЕРЕНА Е МНОГО ТЪПО! И БРАЗИЛЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИ НЯМА ИЗОБЩО КАТО ИГРАЧИ В ФИФАТА ,ПРЕДИ ПОНЕ ЖОАН КАРЛОС ГО ИМАШЕ В ФИГУРЕНЗЕ,А СЕГА И ТАМ ГО НЯМА :^) СТРАННО ЗАЩО!
за кво да прават смрадив стадион като герена къде дори и вие не се си играете на него
FIFA-Games

Мнение от FIFA-Games »

Защото за разлика от Армията ЩЕ има лиценз за Европейските турнири!
Последно промяна от FIFA-Games на 22 Яну 2008 18:20, променено общо 1 път.
Arekusanderu

Мнение от Arekusanderu »

cesekara написа:
FENCHEto написа:
за кво да прават смрадив стадион като герена къде дори и вие не се си играете на него
razbi gi :rofl: :rofl: :rofl:
orange_pride

Мнение от orange_pride »

Поздравления за BFL Team! Страхотен пач! Не може всичко да е идеално. Трябва и на толкова да сме доволни, че има един екип от хора, които правят нещо. :)
spiker

Ре: БФЛ ФИФА 08 Жер. 1.0 РЕЛЕАСЕД!!!!!!!!

Мнение от spiker »

То и Vие едни турнири изиграхте тая година Аиде да не оби}|{дам VаShIa клуб
pasomo

Мнение от pasomo »

ще помоля някой от бфл да помогне откаде да си намерим всички левскари бразилчетата т.к. ги няма в фрий трансфер иначе пача е лудница :) еваларката
FENCHEto

Мнение от FENCHEto »

cesekara написа:
FENCHEto написа:
защото ще е най-хубавия клубен стадион за това! не като ваща смърдяща кочина с разноцветни седалки :D :rofl:
CSKA for ever

Мнение от CSKA for ever »

защото ще е най-хубавия клубен стадион за това! не като ваща смърдяща кочина с разноцветни седалки :D :rofl:[/quote]
Новия Юрий Гагарин ще е по хубав.Най хубавия правен досега в България.И на Армията кат са направи новия стадион....просто..........
prozakos

Мнение от prozakos »

Бравос екипа поздравявам ви за успешния пач...........само искам да кажа на хората които се опитват да обърнат форума на ЦСКА-Левски........момчета и момичета този форум не е за това или си се карайте на ЛС.........а и бе хора четете в кой раздел се намирате преди да пишете.......какви са тези въпроси от сорта на "Кога ще излезе БФЛ ПЕС 2008"..........
bor_don

Мнение от bor_don »

добре де ама аз така и не разбрах ЗАЩО няма Герена, кво като е в ремонт се пак ще свърши тоя ремонт
peterx

Мнение от peterx »

1. Браво за пача - стра'отна работа! ;)
2. Бразилците ги няма, а дори и да ги има като свободни агенти - Левски има вече 30 футболисти - накъде повече? И защо да ги вземам като мога да си купя по-добри играчи?! Все пак обяснете най-накрая наистина как може да се сложат в отбора, дори и без да почваш кариера. А който много ги иска може да си ги направи сам в режим Create Player!
3. Защо наистина няма лица на български треньори?
4. Не ми хареса много радара - можеше да е по-изчистен.
5. Не ми пречи, че има измислени футболисти в режим на кариера, който иска максимален реализъм да стане коментатор в английската висша лига! /ако може :devil:
6. Графиката е разбиваща, просто "БРАВО"!
7. Който не му харесва състава на любимия отбор - за какво ЕА са сложили опцията Edit Player?!? Аз така правя. Винаги стават грешки, така че не се сърдете, а се радвайте че има пач!
8. Преди инсталация махаш всички стари пачове, деинсталираш фифата, трийш папката FIFA 08 в My Documents, както и директорията, в която е била инсталирана играта и тогава НА ЧИСТО се инсталират играта и пача (ако има крак - сложете го преди инсталацията на пача!!!) - следвайте инстриукциите! Ако въпреки всичко не тръгне - пробвайте нови видео драйвери, последен релиз на DirectX и в краен случай - преинсталиране на Windows. И все пак проблемът може да е във вашия компютър. Надявам се да съм помогнал на някого.
9. Чакаме версия 2.0, след като си починете разбира се. Няколко месеца има какво да си играе и мисля че си заслужаваше чакането!
10. Отново поздравления за пача! Като играя повече може да споделя още впечатления.
11. Не се връзвайте на тези, които само ви обиждат! Пачът го правите за нас, които играем с и за УДОВОЛСТИЕ!!!
12. Извинете за дългия пост.
Viva BFL!!!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
L3vSkAr

Мнение от L3vSkAr »

Сега ще си изкажа мнението за патча. Отначало добро впечатление ми направи интрото, менюто просто нямам думи, екипи, стадиони. Само не мога да разбера защо няма Герена - вече най-добрия в България. Как може да има стадиона на Видима(без да ги обиждам), а на Левски да го няма. Това че са играли 1вия полусезон на националния не означава че през пролетта ще играят там. Всички знаете че Герена вече е готов.... А и също лошо впечатление ми направиха песните. Не може да играя срещу Дунав и на Левски да се чуват супер тихо, а Дунав като запеят да оглушавам все едно агитката им е 5 пъти по голяма. Но като цяло ми харесва. Евала за страхотната работа!
chentri

Мнение от chentri »

много благодаря ама звуци няма ли :?: :?: :?: и наистина ли няма герена там на левски ли е стадиона нз ако гре6е ме извинете :sweating: :happy: а и нали 6те6е да има лицето освен на бербо и на мартин петров извинявам се ако има не6то :) :) :)
Последно промяна от chentri на 22 Яну 2008 20:07, променено общо 1 път.
klamer4o
Обратна връзка:

Мнение от klamer4o »

1. Нямаше нужда да го яуотнеш 100 пъти
2. Дай на Ungeristtred при инсталацията
3. Бразилците ги има във фифата и са СВОБОДНИ АГЕНТИ
ЕДИТ: ГЕРЕНА ГО НЯМА ЗАЩОТО СЛЕД РЕМОНТА СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ НЯМА ДА ИЗГЛЕЖДА ПО СТАРИЯ НАЧИН!
Изображение
Изображение
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

Браво! Нямам думи, просто пачът е великолепен! Много добра работа! ИМА МЕ НА ФИФАТА!!! :P :P :P :happy: :happy: :happy:
bor_don

Мнение от bor_don »

klamer4o написа:
1. Нямаше нужда да го яуотнеш 100 пъти
2. Дай на Ungeristtred при инсталацията
3. Бразилците ги има във фифата и са СВОБОДНИ АГЕНТИ
ЕДИТ: ГЕРЕНА ГО НЯМА ЗАЩОТО СЛЕД РЕМОНТА СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ НЯМА ДА ИЗГЛЕЖДА ПО СТАРИЯ НАЧИН!
първо само тревата ще е различна а и без тва си я прават каквато си искат бфл (не е критика) и второ могат да идат и да го видят как изглежда или да им пратя снимки
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”