BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
BIG_PAPA

Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Мнение от BIG_PAPA »

uvajaem ekip ( koito tolkova vreme bavi pacha , za da nqma bygove ) nqma da vi kritikuvam za6toto vie ste veliki no ! 6te spomena kakvo mi se slu4i ! CSKA SF vs LOKO SF ! pri edin korner vsi4ki igra4i is4eznaha ! stanaha nevidimi edinstveno NEI se vijda6e ! nadqvam se ako ima v2.0 da ne se polu4ava taka i az da sam doprinesyl za tova ! Blagodarq za vnimanieto !
tottenhamhotspur

Мнение от tottenhamhotspur »

BIG_PAPA написа:uvajaem ekip ( koito tolkova vreme bavi pacha , za da nqma bygove ) nqma da vi kritikuvam za6toto vie ste veliki no ! 6te spomena kakvo mi se slu4i ! CSKA SF vs LOKO SF ! pri edin korner vsi4ki igra4i is4eznaha ! stanaha nevidimi edinstveno NEI se vijda6e ! nadqvam se ako ima v2.0 da ne se polu4ava taka i az da sam doprinesyl za tova ! Blagodarq za vnimanieto !
Един пич от екипа каза и че с пач и без пач това си е от ФИФА-та не е от пача.А и на мене по някога ми изчезват когато нямах БГ Пача засега не ми са изчезвали
Sonet1c

Мнение от Sonet1c »

Правиш смяна или биеш в корнер тъч и т.н и ще се появят отново
luis90nani

Мнение от luis90nani »

Може ли да се играе мулти ако другият няма BFL :)
chentri

Мнение от chentri »

ко става немат си ни6то об6то лицата в вихрен и някои лица ги нема :rofl: :rofl: :rofl:

верно са феновете на цска и левски 6те кайат 4е сум неблагодар а това не е верно а при това 4е там вси4ко си е как треа при левски и цска
ASOTO

Мнение от ASOTO »

luis90nani написа:Може ли да се играе мулти ако другият няма BFL :)
He
cska14

Мнение от cska14 »

Първо страхотна работа.А има ли някакъв проблем ако играта е пиратска и да се е натиснало Registered а не UNRegistered демек ако играта е FIFA 08-FLT
tottenhamhotspur

Мнение от tottenhamhotspur »

cska14 написа:Първо страхотна работа.А има ли някакъв проблем ако играта е пиратска и да се е натиснало Registered а не UNRegistered демек ако играта е FIFA 08-FLT
Трябва да е UNRegistered щото иначе не ти излиза тревата и някой други неща.
Аз така се преебах дадох Registered и не ми излезна тревата давай UNRegistered ако искащ тревата
cska14

Мнение от cska14 »

Ок.Мерси !
chentri

Мнение от chentri »

кви са теа номера такива номера никога не е имало 99.98.97 и т.н :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: оооо просто ми е сме6но
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Ся таман започвам сезон с калиакра и нямам публика на стадиона как да го оправя това не съм пипал в опциите за публика примерно играя с пирин и стадиона е пълен ама на калиакра няма ХЕЛЛЛЛЛЛЛЛЛП
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
chentri

Мнение от chentri »

згре6ени имена несъ6тествува6ти игра4и номерата са от 99 до 85 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: некои лица са скрити немат си ни6то об6то с реалноста някои за6титници са халфове направени а пук халфове нападатели а нападатели халфове благодарен сум за па4а ама ко става толко гре6ки :| :| :| :| :| липсват и футболисти объркани са краката на игра4ите ама аз си ги оправам :happy:
Последно промяна от chentri на 22 Яну 2008 21:22, променено общо 3 пъти.
vili4kata
Обратна връзка:

Мнение от vili4kata »

chentri написа:згре6ени имена несъ6тествува6ти игра4и номерата са от 99 до 85 :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: некои лица са скрити немат си ни6то об6то с реалноста
Ами ако беше станал рисърч на дадения отбор щеше да има други номера и просто данните на играчите щяха да бъдат други.
chentri

Мнение от chentri »

emi az писах за вихрен ма ко ни6то
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

някои няма ли да ми каже как да оправя публиката на ст Калиакра :sweating:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Del_Pi3ro

Мнение от Del_Pi3ro »

Здравейте, благодаря ви за свършената работа! Имам няколко въпроса... Значи като играя кариера с Калиакра защо стадиона е празен, няма дори 1 човек, да не би проблема да е в моя телевизор. А също и сте пообъркали състава - постовете на повечето футболисти и има някои, които или вече не играят футбол или не са в нашия отбор. :)
Vanio`G

Мнение от Vanio`G »

Патча е сравнително добър(дори много добър)....
Само че през някой друг мач ми изчезват играчите и дори срещах проблема като миналия патч за 07 с екипите...Двата отбора ми бяха с еднакви екипи....
Друг минус за мене е че сте пиплали геймплея...(поосрали сте го с извинение)
А иначе плюсовете са доста и мн добре изпипани браво :clap: :clap: :clap:
xdzor

Мнение от xdzor »

Изображение
Изображение

Кво ще кажете?

Попитах най-учтиво човек от "екипа" ви и той ми отговори следното:

[1:52:55 PM] Ембелекапо Акимбатунде каза: are izchezni mi ot glavata be dete...

Е тва ли е отношението ви към нас?...А и още нещо. Защо половината състав на Черноморец е грешен при положение, че хиляда пъти ви предложих да ви дам състав обаче вие "АМИ ИМАМЕ АКТУАЛНО ИНФОРМАЦИЯ"...това ли ви е информацията? Младежкия национал на България Атанас Фиданин липсва...а ЗАБЕЛЕЖЕТЕ един от основните ни играчи Георги Божилов го няма в играта...а Орлин Старокин хиляда пъти ви се каза че е ПРЕОСТЪПЕН на Нафтекс. А и кво е тва име "Nafteks". Неуважение към отбора пише се NAFTEX момчета. Айде до чуване и за друг път не бъдете толкова високомерни.

EDIT: Сега се пoразрових и забелязах още нещо. Любо Божинов от Нафтата също младежки национал и капитан на отбора, както и един от най-добрите е направен с най-малки скилове? А, и доста от съставите на отборите са грешни (говоря за по-долните. А и нали уж щеше да има и песни на агитките? Има достатъчно на всички отбори из нета...избирам се аз Черноморец - Левски и то кво и само левски олеее е тва е ташак работа...както и с ЦСКА. Ахахахаха а най-якото е с пирин ЯЖ МИ КУРО СИМИТЛИ
накрая с якия завършек...никъв ефект.

И така приятели дано следващия пач (ако има такъв) е по-добър. Успех!
Последно промяна от xdzor на 22 Яну 2008 22:09, променено общо 1 път.
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Тоя, дето си го търсил, не е от екипа.

Колкото до самия проблем - ами най-вероятно е от видеото, аз го имам и с пача, и без него, но се появява рядко.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
luka.toni7

Мнение от luka.toni7 »

evala mom4eta mn se izvinqvam 4e pi6a s tiq bukvi no bg mi se razvali :( Ne e taka kato sme isteglili pa4a da ne ni interesuva ima mn xora koito sa vi naistina blagodarni naistina tazi godina adski ama prekaleno mn tapi vaprosi no naistina cenim va6iq trud edno golqmo mersi za si4ki pak evala i izvinqvaite :clap:
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”