BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Всичко за BFL FIFA Football 2008
Правила на форума
Моля, прочетете Правилата на форума преди да пишете.
FIFA Bulgaria™
Публикувай отговор
chentri

Re: BFL FIFA 08 Ver. 1.0 RELEASED!!!!!!!!

Мнение от chentri »

za6то толко ного гре6ки в краката в имената има футболисти дет не съ6тествуват а има които ги нема в па4а
xdzor

Мнение от xdzor »

Тоя, дето си го търсил, не е от екипа.
Не е от екипа така ли...? А защо като гледам на превюто забелязвам ника му Владимир Владимиров (rap17ka7a) - "Сезонът на Феновете". Това е лог от към неговия скайп? Можеш ли да ми отговориш?
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Ти колко имаш по БЕЛ бе?

Едит: Не е от екипа, превюто беше преди почти месец... И леко с тона!
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
xdzor

Мнение от xdzor »

Виждам, че пак отклоняваш темата - лошо за теб:)

EDIT: Аз съм учтив обаче ти май не си:)
Последно промяна от xdzor на 22 Яну 2008 22:15, променено общо 1 път.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Питай го дали е от екипа. :rofl:
Превюто е правено преди месец, когато помогна за направата на СФ. Мисля че ти отговорихме.
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

Момче, прочети какво ти пиша - ТОЯ НЕ Е ОТ ЕКИПА!!!
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
xdzor

Мнение от xdzor »

Добре де окей не е от екипа. Та да попитам вижте ми по-предния пост отговорете ми, защото пак останах без отговор?
MuSTaKa
Обратна връзка:

Мнение от MuSTaKa »

За скиловете в Нафтекс донякъде си прав, но за песните доста се лъжеш - това, че в зазз.бг има безброй песнички на малки групи пияндета, не значи, че като екстрактнеш звука, ще пасва в играта.
Изображение
Интер, Нотингам, Аякс
бяха тука преди вас,
те нарекоха стадиона
"Гробище за шампиони"
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Проблема е от видеото ти.
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Ники мисля че грешиш. Искам някъде да ми покаже че е дал скиловете на Нафтекс. Извинявайте ама аз не мога да знам скиловете на всеки един отбор. Аз мога да давам инфо за екипите и футболистите, но не и за скиловете им. Аз си знам скиловете на любимия отбор. Единствено за Локо Пд, ЦСКА Левски и Спартак Вн имаше хубаво написани скилове. Може би и за НАфтекс. Аз от къде да знам кой е най-добър в Нафтекс. Дайте ми пари да им ходя по мачовете и да си водя записки. Айде извинявайте...
JaymZZZ
BFL Team™

Мнение от JaymZZZ »

kazvam go za posleden pat.....problema s lipsva6tite igra4i ne e ot BFL patch-a. Tva e problem koito EA sa priznali go ima v FIFA08. Po princip za FIFA08 ima patch koito go pravi versiq 1.2, moje da se drypne ot site-a na EA, no na piratska FIFA ne se ka4va...taka 4e 6te se prejivee...
Изображение
www.pic4e.net - ОСНОВЕН ПАРТНЬОР НА БФЛ!!!!!!
NaFteX

Мнение от NaFteX »

kyynadd написа:Ники мисля че грешиш. Искам някъде да ми покаже че е дал скиловете на Нафтекс. Извинявайте ама аз не мога да знам скиловете на всеки един отбор. Аз мога да давам инфо за екипите и футболистите, но не и за скиловете им. Аз си знам скиловете на любимия отбор. Единствено за Локо Пд, ЦСКА Левски и Спартак Вн имаше хубаво написани скилове. Може би и за НАфтекс. Аз от къде да знам кой е най-добър в Нафтекс. Дайте ми пари да им ходя по мачовете и да си водя записки. Айде извинявайте...

Ето че отново ме убеждаваш че не сте погледнали темата която направих в раздела "Помогни на БФЛ".Написах съвсем подробно състава с килограми постове на играчите удобен крак и също така на някой играчи които заслужават повече скил съм писал.Точно на Любчо съм писал че е звездата на отбора и заслужава най много.И на други съм писал кой е по добър и кой по слаб.Пък да не говорим че някой момчета липсват от състава като Лемперов,Заров,Старокин и както така Стойко Колев не е от Нафтекс а от Сливен.Също така бях дал великолепни клипчета където пее цялата агитка с добро качество а не 2-3 човека само. Дано поне за втората версия на патча да обърнете по сериозно внимание на инфото което съм ви дал
Изображение
enjoi

Мнение от enjoi »

ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!Цели Два месеца я чакам дано си струва суперрррррррррррррррррррррррррррррррррр!Нямам думи!Яко ше цъкам с Бела!10х BFL TEMA I Love You!
kyynadd
BFL Team™

Мнение от kyynadd »

Въобще не се знае дали ще има 2-ра версия.Аддон може би да, но за втора версия нищо не се знае.
NaFteX

Мнение от NaFteX »

kyynadd написа:Въобще не се знае дали ще има 2-ра версия.Аддон може би да, но за втора версия нищо не се знае.
Добре поне към тоя адон неможе ли да се оправи това защото е нервещо честно.Също така и това Черноморез стейдиъм напрао :@
Изображение
evelinho

Мнение от evelinho »

cesekara написа:
FENCHEto написа:
FENCHEto написа:АБЕ АЗ ПОНЕ НЕ ВИЖДАМ НИТО ЕДНО ЛИЦЕ НА НЯКОЙ ИГРАЧ :shake: А СЪЩО ТОВА С ГЕРЕНА Е МНОГО ТЪПО! И БРАЗИЛЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ ГИ НЯМА ИЗОБЩО КАТО ИГРАЧИ В ФИФАТА ,ПРЕДИ ПОНЕ ЖОАН КАРЛОС ГО ИМАШЕ В ФИГУРЕНЗЕ,А СЕГА И ТАМ ГО НЯМА :^) СТРАННО ЗАЩО!
ПС АБЕ САМО ПРИ МЕНЕ ЛИ НЕ СЕ ВИЖДАТ НИКАКВИ ЛИЦА НА БГ ФУТБОЛИСТИТЕ
за кво да прават смрадив стадион като герена къде дори и вие не се си играете на него
Смрадлив ли :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Като го видиш на пролет ще видим дали е смрадлив !!!
Незнам кво да кажа за армята :giggle:
chentri

Мнение от chentri »

4АКАхме толкова време и накраааа пак из4езват игра4ите при мен играех вихрен - литекс аз сум с вихрен литекс прааа смена и из4езнаха и като бих удар па се появиха брао оприли сте ги бъгове :clap: :clap: :clap: така си мислим предпо4итам малко по късно отколкото са да ми из4езват игра4и
cska_hooligan

Мнение от cska_hooligan »

За момчетата който писаха за Нафтекс и Черно Море !!! И по точно проблема с футболистите !!! Значи почове снимах цялото списание "Футболна България 2007/2008" , дадох снимките на екипа !!! Но тъй като не ми тръгва ФИФА 08 незнам дали са ползвали това , което им бях дал !!! Ето снимките на Черно Море и Нафтекс , искам да изкажете мнение дали това са съставите !!!

Изображение
Изображение
Изображение
chentri

Мнение от chentri »

1 футболист е 2 метра а той е направен 1 и 75
__SaNd1__

Мнение от __SaNd1__ »

Няма какво да се ядосвате винаги ще има недоволни от пача ;) аз лично съм много доволен от продукта на БФЛ Тиим още веднъж благодаря за страхотния пач :clap:
ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “BFL FIFA Football 2008”